شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با مدارک اخذ ویزای تحصیلی سوئیس
#1
شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئیس

resim

کشور سوئیس یکی از کشورهای آرام و زیبا و مدرن جهت زندگی و تحصیل می باشد از این رو افراد بسیاری جهت اخذ ویزای شینگن سوئیس به خصوص ویزای تحصیلی سوئیس اقدام می کنند. مهاجرت به سوئیس و همچنین اخذ ویزای تحصیلی سوئیس موجب می شود تا افراد با ورود به کشور و ادامه ی زندگی از طریق ویزای تحصیلی به سوئیس، جهت اقامت در سوئیس و اخذ تابعیت در سوئیس اقدام نمایند.

در سفارت سوئیس به منظور دریافت وقت سفارت سوئیس به دلیل اینکه برای متقاضیان ایرانی فقط به صورت حضوری وقت تعیین می شود. از همین رو باید قبل از هر اقدامی به سفارت تماس حاصل فرمایید و تا سفارت برای شما وقتی را تعیین نماید.

متقاضی برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس ابتدا باید در خواست تحصیل خود را به دانشگاه مورد نظر ارائه نمایند در صورت قبولی می تواند جهتل اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایید. افراد جهت اخذ ویزای تحصیلی باید ویزایی بیشتر از ۹۰ روز را درخواست دهند که در خواست این ویزا حدودا ۸ هفته طول خواهد کشید. زمان اعتبار ویزای تحصیلی به سوئیس تا پایان تحصیلات طول خواهد کشید در واقع افراد باید برای ماندن در سوئیس ویزای خود را تمدید کنند در غیر اینصورت باید به کشور خود برگردد.

مدارک اصلی جهت اخذ ویزای تحصیلی سوئیس:

مدارک هویتی ( پاسپورت و کارت ملی)
ارائه ی پذیرش از دانشگاه مورد نظر
بیمه نامه مسافرتی
ارائه ی نامه تمکن مالی مبنی بر هزینه های زندگی و تحصیل
عکس ۶*۴
ترجمه مدارک تحصیلی مورد نیاز
منبع: http://sitevisa.com/
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آشنایی با امکانات تالار های پذیرایی negar2000 0 12 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۰۲:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: negar2000
  آشنایی با بلبرینگ alomak1297854 0 8 ۱۳۹۷-۰۳-۱۹، ۰۲:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: alomak1297854
  آشنایی با خدمات مجالس و تالار پذیرایی negar2000 0 9 ۱۳۹۷-۰۳-۱۷، ۱۱:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: negar2000
  مدارک ثبت شرکت طراحی گرافیک kara 1 43 ۱۳۹۷-۰۲-۲۶، ۰۴:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: kisa
  آشنایی با انواع فیلم عروسی negar2000 0 36 ۱۳۹۷-۰۲-۱۸، ۱۲:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: negar2000
  آشنایی با برکه زیبای دالامپر در آذربایجان غربی bazargan1365 0 34 ۱۳۹۷-۰۱-۲۸، ۱۰:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: bazargan1365
  آشنایی با سیسکو و تاریخچه آن mehrdadar11 1 115 ۱۳۹۶-۱۲-۲۰، ۰۵:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ali.zamaani
  اسناد و مدارک مورد نیاز جهت رتبه بندی شرکت های پیمانکاری nire 0 107 ۱۳۹۶-۱۲-۲۰، ۰۳:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nire
  مدارک مورد نیاز جهت تنظیم صورتجلسات مجامع و هیئت مدیره در شرکت با مسئولیت محدود comreg 0 100 ۱۳۹۶-۱۲-۲۰، ۰۳:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: comreg
  آشنایی با میکروتیک wap mehrdadar11 0 89 ۱۳۹۶-۱۲-۰۸، ۰۵:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mehrdadar11

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads