شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با مدارک اخذ ویزای تحصیلی سوئیس
#1
شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئیس

resim

کشور سوئیس یکی از کشورهای آرام و زیبا و مدرن جهت زندگی و تحصیل می باشد از این رو افراد بسیاری جهت اخذ ویزای شینگن سوئیس به خصوص ویزای تحصیلی سوئیس اقدام می کنند. مهاجرت به سوئیس و همچنین اخذ ویزای تحصیلی سوئیس موجب می شود تا افراد با ورود به کشور و ادامه ی زندگی از طریق ویزای تحصیلی به سوئیس، جهت اقامت در سوئیس و اخذ تابعیت در سوئیس اقدام نمایند.

در سفارت سوئیس به منظور دریافت وقت سفارت سوئیس به دلیل اینکه برای متقاضیان ایرانی فقط به صورت حضوری وقت تعیین می شود. از همین رو باید قبل از هر اقدامی به سفارت تماس حاصل فرمایید و تا سفارت برای شما وقتی را تعیین نماید.

متقاضی برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس ابتدا باید در خواست تحصیل خود را به دانشگاه مورد نظر ارائه نمایند در صورت قبولی می تواند جهتل اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایید. افراد جهت اخذ ویزای تحصیلی باید ویزایی بیشتر از ۹۰ روز را درخواست دهند که در خواست این ویزا حدودا ۸ هفته طول خواهد کشید. زمان اعتبار ویزای تحصیلی به سوئیس تا پایان تحصیلات طول خواهد کشید در واقع افراد باید برای ماندن در سوئیس ویزای خود را تمدید کنند در غیر اینصورت باید به کشور خود برگردد.

مدارک اصلی جهت اخذ ویزای تحصیلی سوئیس:

مدارک هویتی ( پاسپورت و کارت ملی)
ارائه ی پذیرش از دانشگاه مورد نظر
بیمه نامه مسافرتی
ارائه ی نامه تمکن مالی مبنی بر هزینه های زندگی و تحصیل
عکس ۶*۴
ترجمه مدارک تحصیلی مورد نیاز
منبع: http://sitevisa.com/
  پاسخ
تبلیغات
ads
#2
اجاره خانه در پردیس یا خرید؟ کدام بهتر است؟
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی دو ویزای شینگن انگلستان که درخواست زیادی دارند viem 0 8 ۱۳۹۷-۰۹-۱۷، ۱۲:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: viem
  مدارک لازم ثبت شرکت واردات و صادرات kara 0 13 ۱۳۹۷-۰۹-۱۰، ۰۵:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: kara
  شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت تولید سیم وکابل سهامی خاص companyregisterir 0 25 ۱۳۹۷-۰۸-۳۰، ۰۴:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: companyregisterir
  دو دلیل عمده که باعث رد شدن درخواست ویزای شینگن می شود viem 0 25 ۱۳۹۷-۰۸-۱۴، ۰۵:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: viem
  تاثیر داشتن ویزای شینگن در گرفتن ویزای کانادا visaland22 0 31 ۱۳۹۷-۰۸-۰۲، ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: visaland22
  مدارک مورد نیاز برای ثبت برند شیرآلات بهداشتی fekre bartar 0 42 ۱۳۹۷-۰۷-۱۵، ۰۴:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: fekre bartar
  چیلون قلعه ای زیبا بر روی آب در سوئیس mahan14 0 31 ۱۳۹۷-۰۷-۱۱، ۰۴:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: mahan14
  مراحل دریافت ویزای دانشجویی کانادا nikanmohajerat 0 38 ۱۳۹۷-۰۷-۰۲، ۰۱:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: nikanmohajerat
  آشنایی با موضوعات فعالیت برای ثبت شرکت fekre bartar 0 75 ۱۳۹۷-۰۶-۱۹، ۱۰:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: fekre bartar
  سفر به سوئیس و بازدید از مراکز خرید، هتل و رستوران های آن + تصاویر tourgasht admin 0 108 ۱۳۹۷-۰۶-۰۵، ۰۹:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: tourgasht admin

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads