شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسکرول بینهایت صفحه
#1
تو سایت اصلی یه چیزی پیدا کردم ولی طبق اون عمل کردمو کار نکرد ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
http://forums.osclass.org/themes/infinit...n#msg45141
این کار باعث میشه دیگه نخوای روی صفحه بعد کلیک کتی و خودش با رسیدن به انتهای صفحه اونو نشون میده
  پاسخ
تبلیغات
ads
#2
سلام
توی پست های قبل هم توضیح دادم الان سرباز هستم الان چند روز هم واسه مرخصی اومدم
پرسش هایی که بتونم و وقت کافی داشته باشم جواب میدم
با اجازه اسپم ها پاک شد.
(۱۳۹۳-۰۹-۰۵، ۰۱:۴۹ ق.ظ)'hamiddax' نوشته است: تو سایت اصلی یه چیزی پیدا کردم ولی طبق اون عمل کردمو کار نکرد ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
http://forums.osclass.org/themes/infinit...n#msg45141
این کار باعث میشه دیگه نخوای روی صفحه بعد کلیک کتی و خودش با رسیدن به انتهای صفحه اونو نشون میده



 

اگه درست جلو برین و کمی باهاش کار میکردین میتونستین مشکل رو رفع کنین
من روی قالب بندر تست کردم مشکلی نداشت نحوه استفاده اش رو میگم.
اول فایل ضمیمه شده رو در پوشه js قالب بزارید. (oc-content/themes/bender/js/)
دوم فایل head.php موجود در پوشه common باز کنید و بعد از خط زیر:
کد php:
<?php osc_run_hook('header') ; ?>

کد زیر رو قرار بدید
کد php:
<script type="text/javascript" src="<?php echo osc_current_web_theme_js_url('jquery.ias.min.js') ; ?>"></script> 


بعد فایل header.php رو باز کنید بعد از تگ body کد زیر رو قرار بدید
کد php:
<script type="text/javascript">
                    
jQuery.ias({
                        
container '.listing-card-list ',
                        
item'.myitem',
                        
pagination'#main .paginate',
                        
next'.searchPaginationNext',
                        
loader'<?php echo osc_current_web_theme_url('images/loader.gif'); ?>' ,
                        
loaderDelay100,
                        
triggerPageTreshold3,
                        
trigger'More items',
                        
tresholdMargin0,
                        
history true
                    
});
                
</script> 



سپس فایل loop-single.php رو باز کنید و به جای خط زیر
کد php:
<li class="listing-card <?php echo $class; if(osc_item_is_premium()){ echo ' premium'; } ?>"


کد زیر رو بزارید
کد php:
<li class="myitem listing-card <?php echo $class; if(osc_item_is_premium()){ echo ' premium'; } ?>" onclick="location.href='<?php echo osc_item_url() ; ?>'" style="cursor:pointer;"

سپس فایل main.css یا rtl.css  رو باز کنید و استایل های زیر رو بهش اضافه کنید.
کد php:
.ias_loader, .ias_trigger {
    
text-align:center;
    
margin30px 0 40px;
}

.
ias_trigger a:link,
.
ias_trigger a:visited {
    
padding4px 50px;

    
background-color#f9f9f9;
    
bordersolid 1px #ddd;
    
border-radius2px;

    
fontbold 12px Arialsans-serif;
    
color#555;
    
text-decorationnone;
}

.
ias_trigger a:hover,
.
ias_trigger a:active {
    
border-color#ccc;

و  در آخر هم عکس لودینگ رو هم توی پوشه تصاویر آپ کنید.

 

 

 


فایل‌(های) پیوست شده
.zip   file.zip (اندازه: 3.38 KB / تعداد دفعات دریافت: 48)
  پاسخ
#3
یا تشکر از پاسختون 
بعد از مراحل بالا این پیغام رو داد 
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shahrepr/public_html/oc-content/plugins/image_uploader/index.php on line 268

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shahrepr/public_html/oc-includes/osclass/utils.php:1710) in /home/shahrepr/public_html/oc-includes/osclass/utils.php on line 1715

اولی که فکر کنم از افزونه آپلودر عکس باشه ولی بعدی مشکل از کجاست ؟
resim

در ضمن اینو بگم که دستتون درد نکنه تونستم درستش کنم کار کرد resimresimresimresimresim
تنها مشکل من فقط همون ارسال آگهیه که تو اراسل عکسش این مشکلو داره . ارور دومی که نمیدونم چیهresim
  پاسخ
#4
این خطا (
Cannot modify header information - headers already sent by
) در گوگل بگرد موارد زیادی برای رفع این مشکل هست.
قبل از تغییرات ببینید درست کار میکنه 
  پاسخ
تبلیغات
ads
#5
آقا دمتون گرررررررررررررم درست شد resimresimresimresim
  پاسخ
#6
با سلام
دوست عزیز من قالب دیوارچه تهیه کردم و در فایلی که زیر گفتید خطی از کدی که فرمودید پیدا نکردم که بخوام جایگزین کنم
لطفا بفرمایید که چکار کنیم؟


سپس فایل loop-single.php رو باز کنید و به جای خط زیر
کد php:
<li class="listing-card <?php echo $class; if(osc_item_is_premium()){ echo ' premium'; } ?>"

با تشکر
  پاسخ
#7
(۱۳۹۵-۰۹-۰۱، ۰۹:۲۹ ب.ظ)ali1395 نوشته است: با سلام
دوست عزیز من قالب دیوارچه تهیه کردم و در فایلی که زیر گفتید خطی از کدی که فرمودید پیدا نکردم که بخوام جایگزین کنم
لطفا بفرمایید که چکار کنیم؟


سپس فایل loop-single.php رو باز کنید و به جای خط زیر
کد php:
<li class="listing-card <?php echo $class; if(osc_item_is_premium()){ echo ' premium'; } ?>"

با تشکر

سلام قالب دیوارچه حالت پیشفرض اسکرول داره نیازی نیست
  پاسخ
تبلیغات
ads
#8
نقل قول: سلام قالب دیوارچه حالت پیشفرض اسکرول داره نیازی نیست


با سلام مجدد

یعنی موقعی که قالب نصب شده باشه دیگه خودش اسکرول بی نهایت میشه؟؟

ولی اینطور نیست و هیچ چیزی بعد از اینکه آگهی های معمولی بعد از تعداد معین مثال در مدیریت زدیم 12 عدد آگهی نه صفحه بندی میاد نه اسکر بی نهایت میاد.

لطفاً واضع تر راهنمایی بفرمایید.
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایجاد صفحه مجزا برای نمایش اگهیهای ویژه matin57 2 58 ۱۳۹۶-۰۶-۰۷، ۱۲:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: matin57
  مشکل در نمایش آدرس در صفحه گوگل sornagostar 5 63 ۱۳۹۶-۰۵-۲۵، ۰۶:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  ویرایش صفحه اصلی (index.php) matin57 5 86 ۱۳۹۶-۰۵-۱۶، ۱۰:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  بازگشت به صفحه ی اصلی بعد از ایجاد اگهی majavanmardi33@gmail.com 1 266 ۱۳۹۵-۰۸-۱۲، ۰۱:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  تنظیم صفحه اول سایت با او اس کلاس esfahanrasane 3 640 ۱۳۹۵-۰۶-۲۵، ۱۰:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: zobu
  [حل شد] صفحه بندی zobu 3 409 ۱۳۹۵-۰۵-۱۷، ۱۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: zobu
  ناقص بودن صفحه " ارسال اگهی رایگان " ah313mad 0 401 ۱۳۹۴-۱۱-۰۱، ۱۲:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ah313mad
  اسکرول برند irandoor 0 470 ۱۳۹۴-۰۲-۳۰، ۰۹:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: irandoor
Exclamation صفحه بندی آگهی ها mboy 0 676 ۱۳۹۳-۱۱-۱۵، ۰۸:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mboy
  مشكل جايگاه دسته ها در صفحه اول mohammad mirab 2 1,141 ۱۳۹۳-۰۸-۰۲، ۰۵:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: mohammad mirab

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads