شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اهمیت مصرف دی استات سدیم
#1
سدیم دی استات عامل نگهدارنده و بازدارنده رشد  کپک ها و مخمرها و برخی ازمیکروبها میباشد .
 سدیم دی استات با سه هدف تعدیل مزه، کنترل اسیدیته یا نگهدارندگی به ماده غذایی افزوده می شود. این ماده همچنین گاهی برای افزایش پایداری امولسیون چربی ها در محصولات گوشتی فرایند شده استفاده می شود. سدیم دی استات با کاهش ترشی اضافه محصول نقش موثری در تعدیل مزه آن دارد و به دلیل داشتن حالت بافری برای کنترل اسیدیته اضافه می گردد. این ماده اثر نگهدارندگی قابل توجهی در محصولات گوشتی و ماکیان دارد و در محصولات نانوایی از بروز راپینس جلوگیری می کند.
resim
موارد استفاده اصلی سدیم دی استات در محصولات گوشتی، محصولات نانوایی (تعدیل pH و نگهدارندگی با افزودن میزان 4/0-3/0 درصد) و اسنک ها (به عنوان طعم دهنده با افزودن 1/0 درصد) است.
سدیم استات به عنوان نگهدارنده و تعدیل کننده اسیدیته در محصولات میوه ای و سبزیجات کنسرو شده، محصولات دریایی، مایونز، مواد تزئین سالادها، پنیرها، چیپس ها، سس ها، سوپ ها و ... نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
سدیم دی استات ماده ای است که به عنوان نگهدارنده ، جذب کننده ناخالصی های فلزی اسیدی کننده و طعم دهنده مصرف می گردد. به صورت پودرسفید کریستالی وجود دارد . دارای خاصیت جاذب الرطوبه است. روی قارچ ها و باکتریها موثر میباشد و به نان نیز اضافه میشود .
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش تولید و کاربرد تری سدیم فسفات zoshi 0 18 ۱۳۹۹-۱۲-۱۱، ۰۶:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  استات سدیم در چه موادی محلول است؟ zoshi 0 20 ۱۳۹۹-۱۲-۰۳، ۰۶:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  ویژگی بیکربنات سدیم zoshi 0 32 ۱۳۹۹-۱۱-۱۹، ۰۵:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  نحوه مصرف صحیح کربوهیدرات و پروتئین در ورزشکاران partnovin 0 26 ۱۳۹۹-۱۰-۲۴، ۰۶:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: partnovin
  خرید وسایل یک بار مصرف برای فست فود mahsa-nita 0 27 ۱۳۹۹-۱۰-۲۱، ۰۴:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa-nita
  استات روی معمولاً چه کاربردی دارد؟ zoshi 0 31 ۱۳۹۹-۱۰-۰۶، ۰۶:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  مشخصات کلی پتاسیم استات zoshi 0 30 ۱۳۹۹-۰۹-۰۶، ۱۲:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  استات روی zoshi 0 61 ۱۳۹۹-۰۸-۱۸، ۰۳:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  اهمیت مراقبت از دندان ها تجهیزات دندانپزشکی جهان دنتال 0 52 ۱۳۹۹-۰۸-۰۴، ۰۱:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: تجهیزات دندانپزشکی جهان دنتال
  اصلی ترین دلایل اهمیت بیت کوین bitmehr 0 46 ۱۳۹۹-۰۷-۱۴، ۰۶:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads