شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] Use of undefined constant inline_ad - assumed 'inline_ad' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 331 - File: inc/plugins/my_ad_manager.php PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/my_ad_manager.php 331 errorHandler->error
/inc/class_plugins.php 139 myads_inline
/inc/functions_post.php 785 pluginSystem->run_hooks
/showthread.php 1063 build_postbit
Warning [2] Use of undefined constant inline_ad - assumed 'inline_ad' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 44 - File: inc/functions_post.php(799) : eval()'d code PHP 7.3.33 (Linux)
File Line Function
/inc/functions_post.php(799) : eval()'d code 44 errorHandler->error
/inc/functions_post.php 799 eval
/showthread.php 1063 build_postbit



اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تأثیر دی سدیم فسفات بر سلامتی
#1
تأثیر دی سدیم فسفات بر سلامتی

   

دی سدیم فسفات جهت تنظیم pH و جذب آب در محصولات غذایی از جمله انواع پنیرها، تغلیظ شیر و در تولید انواع ماکارونی کاربرد دارد. از دی سدیم فسفات برای مصارف دارویی جهت تنظیم غلظت سرمی کلسیم، اثر بافری در تعادل اسید–باز، افزایش ترشح کلیوی یون H+ دفع انگل ها و داروهای ضد کرم سمی، قبل یا بعد از درمان با برخی از داروهای ضد کرم، تسهیل و جمع آوری مدفوع جهت آزمایش های انگلی استفاده می شود. در صنایع غذایی بعنوان ماده افزودنی خوراکی برای نگهدارنده رطوبت بعنوان ماده شوینده، در خمیردندان ها و برای گرفتن سختی آب، استفاده می شود.

مواد غذایی که به طور طبیعی حاوی سدیم فسفات می باشند:

1) حبوبات و آجیل

2) گوشت

3) ماهی

4) ماکیان

5) تخم‌مرغ‌ها

مواد غذایی که به آنها سدیم فسفات اضافه می شود عبارتند از:


1) گوشت نمک‌سود شده

2) فست فود

3) غذاهای فرآوری شده مانند وعده‌های غذایی آماده

4) محصولات پخته‌شده

5) تن کنسرو شده

6) دی سدیم فسفات، دی سدیم هیدروژن فسفات

7) دی سدیم فسفات


دی سدیم فسفات وقتی قبل از پخت به ماکارونی افزوده شود. با تسریع متورم کردن رشته ها، زمان پخت را کاهش می‌دهد و باعث یکنواخت شدن پخت می‌شود. دی سدیم فسفات در شیر تبخیر شده، نقش بافر دارد و از ژل شدن آن جلوگیری می‌کند.

در پودینگ های زود ساخت، زمان انعقاد را کوتاه می‌کند و در سُس های کرمی و مواد غذائی تزئینی با متورم کردن مواد پروتئینی به‌‌ عنوان معلق کننده عمل می‌کند. از دی سدیم فسفات به عنوان نگهدارنده مواد غذایی نیز استفاده می شود. دی سدیم فسفات یک افزودنی غذایی است که شامل ترکیب مواد معدنی فسفات، فسفر و سدیم می باشد.

عوارض جانبی در اثر مصرف بیش از حد فسفات موجود در دی سدیم فسفات:

1) استفراغ

2) سردرد

3) کاهش تولید ادرار

4) باد

5) درد شکمی

6) سرگیجه

7)ضربان قلب نامنظم


افراد با شرایط و موارد خاص باید از دریافت سدیم فسفات اجتناب کنند. این موارد عبارتند از:

1) بیماریهای مزمن کلیوی

2) انسداد روده

3) نارسایی قلبی

4) به سدیم فسفات آلرژی دارد

دی سدیم فسفات و سلامتی:

نمک های فسفات هم گاهی به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گیرند با این حال، افراد با توجه به شرایط سلامتی خاصی که دارند نیاز به دریافت فسفر پایینی هستند و ممکن است مستلزم کاهش مقدار فسفات در رژیم غذایی خود باشند.

مقدار زیادی دی سدیم فسفات یا سایر نمک های فسفات ممکن است موجب ناراحتی معده، یبوست و یا اسهال شوند. افراد مبتلاً به نارسایی قلبی، سیروز و یا هر شرایط دیگری که می تواند باعث ایجاد اختلال شود باید از خوردن دی سدیم فسفات اجتناب کنند چون ممکن است علائم این شرایط را بدتر کند.

مطالعاتی که انجام شده است این نگرانی را مطرح می کند که افزودنی های دی سدیم فسفات در غذا می تواند مشکل برای افرادی باشد که دارای شرایط خاصی هستند که نیازمند محدود کردن سطوح فسفر دریافتی هستند نوع فسفری که در دی سدیم فسفات و دیگر افزودنی ها یافت می شود راحت تر از آن چیزی است که به طور طبیعی در غذاها یافت می شود، بنابراین باعث افزایش بیش از حد جذب فسفر در افرادی که غذاهای فرآوری شده به مقدار زیاد مصرف می کنند شود و شرایط نگران کننده ای برای افرادی با بیماریهای کلیوی، قلبی - ریوی، مشکلات تیروئیدی، بیماری کبدی و بیماری ادیسون ایجاد می کند.

برخی تحقیقات نشان می دهد که خوردن دی سدیم فسفات می تواند باعث افزایش و بهبود عملکرد های ورزشی در ورزشکاران شود.


منبع: www.zohalshimi.com
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دی پتاسیم فسفات چیست؟ negin 0 29 ۱۴۰۰-۰۶-۰۴، ۰۲:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: negin
  تأثیر سبک دلبستگی بر روابط بین فردی farazmoshaver 0 51 ۱۴۰۰-۰۴-۳۱، ۰۹:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: farazmoshaver
  سوربات سدیم barantehrani 0 57 ۱۴۰۰-۰۴-۲۶، ۱۰:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: barantehrani
  مصارف منوسدیم فسفات در پزشکی zoshi 0 58 ۱۴۰۰-۰۳-۱۱، ۰۵:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  روش تولید و کاربرد تری سدیم فسفات zoshi 0 65 ۱۳۹۹-۱۲-۱۱، ۰۶:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  استات سدیم در چه موادی محلول است؟ zoshi 0 61 ۱۳۹۹-۱۲-۰۳، ۰۶:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  ویژگی بیکربنات سدیم zoshi 0 88 ۱۳۹۹-۱۱-۱۹، ۰۵:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  فرمول و جرم مولکولی دی پتاسیم فسفات zoshi 0 69 ۱۳۹۹-۱۱-۰۷، ۰۶:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  مشخصه های ماده شیمیایی دی کلسیم فسفات zoshi 0 76 ۱۳۹۹-۰۶-۱۶، ۱۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi
  آشنایی با ترکیب شیمیایی منو پتاسیم فسفات zoshi 0 115 ۱۳۹۹-۰۴-۰۵، ۰۱:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: zoshi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads