(۱۳۹۲-۰۶-۰۷، ۰۴:۱۲ ب.ظ)morteza نوشته است: (۱۳۹۲-۰۶-۰۷، ۰۸:۰۳ ق.ظ)zobu نوشته است: سلام بچه ها
من تازه نصب کردم و 3 تا سوال دارم از شما
1 - این تم انگلیسی که در دمو قرار دارد را از کجا میتوانم پیدا کنم osclass.org/page/demo
2 - وقتی دکمه (ارسال رایگان آگهی) را میزنیم / در قسمت موقعیت آگهی / من میخوام وقتی کشور آمریکا رو انتخاب میکنم تمام ایالتها در یک لیست باکس بیاد و وقتی یک ایالت انتخاب میکنیم در لیست باکس سوم تمام شهر های اون ایالت بیاد تا انتخاب کینم
3 - میخوام در پایین ارسال آگهی و دیدگاهها یک کپچا بزارم / در تنظیماتش نتونستم اینو بزارم
مرسی
سلام دوست عزیز خوش اومدی
1- کدوم رو میگی متوجه نشدم شما تمام قالب های موجود رو میتونی از این ادرس دانلود کند.
http://market.osclass.org/themes
2- باید قالب شما پشتیبانی کنه این مورد رو وگرنه طبق آموزش زیر جلو برید
http://doc.osclass.org/Changing_between_..._locations
3- reCAPTCHA را فعال کنی خودش اتوماتیک میاره
خیلی خیلی ممنون که جواب دادید دوست من
اول به شما عرض کنم که من ورژن اصلی و انگلیسی (Osclass 3.2.1) رو از سایت اصلی (osclass.org) دانلود و نصب کردم
در مورد سوالهام به ما عرض کنم
1 - قالب دمو که سایت سازنده گذاشته رو میگم / شما اگر به این آدرس برید میبینید (osclass.org/page/demo)
2 - داداش این گزینه برام خیلی مهمه لطفا کمکم کن / لطفا قالبهایی که این گزینه رو پشتیبانی میکنند لینک دانلودش رو بگید من دانلود کنم / و اون آدرسی که گفتید رو رفتم و سردر نیوردم / لطفا خودتون قدم به قدم برام یاد بدید چطوری تغییر بدم / من یکبار دیگه میگم که هدفم چیه / میخوام 3 تا (DropDownList) باشه برای کشور و ایالت و شهر / فقط برای آمریکا باشه ها / اولی که فقط یک گزینه داره و آمریکاست که وقتی انتخاب میکنیم دراپ داون دوم فعال بشه و تمام ایالت های آمریکا رو نشون بده و وقتی یک ایالت رو انتخاب کنیم دراپ دوان سوم فعال بشه و تمام شهر های اون ایالت نشون داده بشه / یاداوری کنم که قالب من (bender 1.0) است که در ورژن انگلیسی به صورت دیفالت گذاشته شده است
3 - در کنترل پنل من تیک این گزینه رو میزنم ولی باز هم فعال نمیشه
Show reCAPTCHA in add/edit listing form
اگر دقت کنید زیر این گزینه نوشته:
Remember that you must configure reCAPTCHA first
این معنیش اینه که: بخاطر داشته باشید که شما باید اول کپچا (reCAPTCHA) رو پیکر بندی کنید
من تیکش رو میزنم ولی منظور از پیکربندی نمیدونم چیه / باید یک جایی پیکر بندی داشته باشه حتما / چون فقط من تیک میزنم ولی باز هم کپچا (reCAPTCHA) زیر جایی که آگهی میدیم دیده نمیشه و یا زیر کامند گذاشتن هم نشون نمیده
داداش توروخدا کمکم کن این 3 تا مشکلم حل بشه
با تشکر