شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شد عنوان یکسان
#1
با سلام

تایتل user-login.php و user-recover.php هر دو "Login" است
و من میخوام تایتل user-recover.php را به "Recover" تغییر بدم ولی نتونستم
خواهشا راهنمایی کنید
با احترام
با احترام
  پاسخ
تبلیغات
ads
#2
شما فایلهاتون رو ضمیمه کنید یا کلمه لاگین رو جستجو کنید و تغییر بدید
  پاسخ
#3
(۱۳۹۵-۰۴-۲۸، ۱۱:۴۰ ق.ظ)morteza نوشته است: شما فایلهاتون رو ضمیمه کنید یا کلمه لاگین رو جستجو کنید و تغییر بدید

این کار رو کردم ولی پیداش نکردم
از تم modern استفاده میکنم
اگر ندارید ضمیمه کنم؟
با احترام
با احترام
  پاسخ
#4
الان ورژن modern_5.1.0 را هم تست کردم این هم این مشکل رو داره
با احترام
با احترام
  پاسخ
تبلیغات
ads
#5
ضمیمه کنید فکر کنم مدرن دیگه درست ویرایش نشده توسط سایت مرجع و رو قالب بندر زوم کردن
  پاسخ
#6
(۱۳۹۵-۰۴-۲۸، ۱۲:۱۶ ب.ظ)morteza نوشته است: ضمیمه کنید فکر کنم مدرن دیگه درست ویرایش نشده توسط سایت مرجع و رو قالب بندر زوم کردن

حتما. ضمیه شد
با احترام


فایل‌(های) پیوست شده
.zip   20160120110530_77_theme_modern_5.1.0.zip (اندازه: 864.3 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
با احترام
  پاسخ
#7
تایتل صفحه یا کدوم قسمت داخل متن یا ماله مرورگر؟
  پاسخ
تبلیغات
ads
#8
(۱۳۹۵-۰۴-۳۰، ۰۲:۲۲ ب.ظ)morteza نوشته است: تایتل صفحه یا کدوم قسمت داخل متن یا ماله مرورگر؟

وقتی به این آدرس میری:
YourDomain/user/login
و یا به این آدرس میری:
YourDomain/user/recover

در هر دو عنوان وبسایت "Login" است. اگر دقت کنید بالای مرورگر نوشته شده. و یا اگر صفحه رو سیو کنید در قسمت File Name دیده میشه

این عنوان برای صفحه "user-login.php" خوبه ولی برای صفحه "user-recover.php" میخوام عوضش کنم به "Recover"

با احترام
با احترام
  پاسخ
#9
از کد توی فایل ریکاوری بزارید بالا داخل <?


کد php:
    osc_add_filter('meta_title_filter','custom_meta_title');
    function custom_meta_title($data){
        return __('Recover your password''modern');
    

به احتمال زیاد جواب بده
  پاسخ
#10
(۱۳۹۵-۰۴-۳۱، ۰۱:۵۴ ق.ظ)morteza نوشته است: از کد توی فایل ریکاوری بزارید بالا داخل <?


کد php:
    osc_add_filter('meta_title_filter','custom_meta_title');
    function custom_meta_title($data){
        return __('Recover your password''modern');
    

به احتمال زیاد جواب بده

خیلی ممنون از شما. کد خیلی عالی کار کرد
من بعد از این رفتم کدهای core رو برسی کنم ببینم چرا این صفحه عنوانش اشتباهه که دیدم توی یک فانکشن فقط برای لاگین کیس ساختن و بعد تو سویچ کیس اول ریکاوریه و لاگین دیفالته که کلا کد اشتباهه. چون باید برای ریکاوری هم یک سویچ جداگانه مینوشتن. اگر وقت داری به سایت مرجع اطلاع بده درستش کنن. توی فایل function.php است

ممنون
با احترام
با احترام
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اضافه کردن مدل ماشین به عنوان آگهی kala 1 611 ۱۳۹۵-۰۴-۲۸، ۰۳:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  عنوان صفحات zobu 0 202 ۱۳۹۵-۰۴-۲۸، ۰۹:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads