شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خط تولید ناگت
#1
ناگت مرغ ، همبرگر ، شنیسل مرغ از جمله غذاهای پرمصرف می باشد . روش تولید غذای های آماده غیر مداوم می باشد اما غذاهای نیمه آماده به صورت مداوم تولید می شوند . خط تولید ناگت و شنیسل مرغ شامل مراحل مختلفی می باشد . طراحی سایت در تبریز به طور کلی می توان خط تولید ناگت را شامل مراحل میکسر ، قالب زدن یا شکل دهی ، آرد زدن ابتدایی ، لعاب زنی ، آرد زنی نهایی ، سرخ کردن ، منجمد نمودن سریع ، بسته بندی و انتقال به سردخانه نامید . 

خط تولید ناگت
 
در خط تولید ناگت ابتدا مواد غیر گوشتی مانند سیر و پیاز آماده می شوند . سپس بسته به نوع ماده تولیدی گوشت ، مرغ یا ماهی در چرخ گوشت بزرگی که دارای ابعاد مختلفی برای چرخ نمودن است می شود . در مرحله بعد از خط تولید ناگت باید مواد گوشتی با مواد دیگر ترکیب شده و کاملا مخلوط شوند . 


بعد از اینکه مواد به طور کامل با هم مخلوط شدند باید آنها را به شکل مورد نظر تبدیل نمود . طراحی وب سایت در تبریز  برای این منظور از سیستم قالب زنی که در خط تولید ناگت تعبیه شده است استفاده می شود . مواد داخل قالب ها قرار گرفته و به شکل مورد نظر تبدیل می شوند . 
در خط تولید ناگت دو بار آرد زنی به محصول انجام می گیرید . یک مرحله که آرد زنی ابتدایی نامیده می شود بعد از شکل گیری خمیر می باشد . آرد استفاده شده ترکیبی از نشاسته ذرت و نشاسته گندم و ایزوله سویا می باشد . آرد زنی سبب بهبود قابل توجهی در طعم و رنگ محصول می باشد . 

در مرحله  بعد خمیر را وارد قسمت لعاب زنی می شود و در مرحله بعد آرد زنی نهایی انجام می شود . طراحی وب در تبریز  در این مرحله از خط تولید ناگت از آرد سوخاری استفاده می شود . برای بهتر چسبیدن دانه های آرد سوخاری بر روی ناگت و شنیسل باید دما و سایر تنظیمات دستگاه به درستی انجام شود.
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تولید دستگاه بسته بندی mobin19 0 15 ۱۳۹۶-۰۷-۱۶، ۰۱:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: mobin19
  خط تولید پیراشکی alirezarad 0 19 ۱۳۹۶-۰۶-۲۰، ۰۹:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: alirezarad
  تولید قالب بتن masuumeh 0 25 ۱۳۹۶-۰۶-۱۵، ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: masuumeh
  تولید قالب بتن mobin19 0 31 ۱۳۹۶-۰۵-۰۷، ۱۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mobin19

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads