شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش چغاله بادام
#1
مواد لازم برای پخت چغاله بادام :
 
  • گوشت گوسفند 500 گرم
  • چغاله بادام 500 گرم
  • نعنا جعفری 300 گرم
  • پیاز خرد شده یک عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم
  • آبغوره 4 قاشق سوپ‌خوری
  • روغن لادن به میزان لازم
  • آب 4 پیمانه
 
[تصویر:  1465457521_ashpazi-6.jpg]
 
طرز تهیه چغاله بادام:
 
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زردچوبه بدون نمک سرخ کرده و گوشت ها را با آن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. سپس نعنا و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را نیز اضافه کنید. برای اینکه مواد طعم همدیگر را خوب بگیرند شعله را کم نموده و با در بسته بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند. سپس 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده و بگذارید 45 دقیقه بماند تا چغاله ها و گوشت کاملا بپزد . وقتی از پخته شدن چغاله ها مطمئن شدید نمک و آبغوره را اضافه کنید.

چند نکته:
1. به جای گوشت قرمز می توانید از مرغ استفاده کنید.
2. به جای آبغوره می توانید از آب نارنج استفاده کنید.
3. درانتهای پخت می توانید در صورت تمایل کمی رب گوجه فرنگی هم به خورش اضافه نمایید.
  پاسخ
تبلیغات
ads


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads