شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دریافت فوری ویزای شینگن مجارستان در آذر ماه
#1
resim
کشور مجارستان یکی از کشورهای زیبا در اروپاست رود جذاب و زیبای دانوب در آن جریان دارد و این کشور سالانه پذیرای گردشگران بیشماری می باشد چرا که هر نقطه اش زیبا و پر از جاذبه های تاریخی می باشد.  برای سفر به این کشور زیبا باید قبل از هر کاری اقدام به اخذ ویزای شینگن مجارستان کنیم.
 کسانی که می خواهد در آذر ماه به ابن کشور سفر کنند با شماره های  22270412- 09128454926 تماس بگیرند. ما آنها را در اخذ ویزای شینگن مجارستان در آذر 96 یاری می کنیم.
مجارستان عضو معاهده شینگن است از این رو مسافران مستلزم به اخذ ویزای شینگن مجارستان می باشند در این راستا می توانند با شماره های  22270412- 09128454926 تماس بگیرند و بصورت تضمینی از ما ویزای شینگن مجارستان را دریافت کنند.

 اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن مجارستان تعیین وقت سفارت مجارستان برای مصاحبه است. برای اخذ ویزای شینگن مجارستان باید فرم درخواست روادید کشور مجارستان را باید از سفارت مجارستان به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت کنیم. داشتن این فرم بصورت تکمیل شده به همراه مدارک های ذیل در روز مصاحبه  توسط خود شخص الزامی می باشد.
  • فرم درخواست ویزا
  •  اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • اصل شناسنامه و کارت ملی
  •  ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)
  •  نامه تمکن مالی (پرینت بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)
  •  گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).
  •  بیمه‌ نامه معتبر
  •  سند مالکیت
  •  واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما
منبع: http://sitevisa.com/
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دریافت مجوز برای ثبت شرکت kia sabt 0 32 ۱۳۹۶-۰۷-۱۳، ۰۱:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: kia sabt

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads