۱۳۹۷-۱۰-۲۴، ۰۳:۰۲ ب.ظ
شاید بعضی مواقع که قصد سفر به جزیره کیش برای یک جلسه کاری رو داشتی به این فکر کرده باشی که از مهمونتون به صورت تشریفاتی استقبال کنی. خوب این امکان با اجاره لیموزین در کیش وجود داره و یکی از راه های عالی هست. میتونی یک لیموزین رزرور کنی که با اون لیموزین از دم هواپیما به صورت VIP از مهمونتون استقبال و به محل اقامت خودتون برید. اجاره لیموزین شرایط خاصی نداره و مثل اجاره ی بقیه ماشینا هست و بهتره از یک شرکت اجاره خودرو در کیش که مجوزای لازم رو داره این ماشینو اجاره کنی. بهتره چند روز قبل از اینکه به کیش سفر کنی ماشین رو رزرو کنی که وقتی رسیدین، بدون دردسر، لیموزین دم هواپیما منتظر شما باشه.
موارد دیگه ای که میشه از لیموزین استفاده کرد برگزاری تولد و سورپرایزه! بله من خودم هم یکبار سورپرایز شدم داخل این لیموزین و حقیقتا خیلی هم کیف داد! شما می تونید تولد ها و جشن هاتون رو با دوستاتون توی این لیموزین برگزار کنید. اگر تولد همسرتون نزدیکه پس از الان برنامه ریزی کنید ...
مورد استفاده ی دیگه اینه که برای گشت و گذار در مکان های دیدنی کیش، این لیموزین رو رنت کنی و باهاش تمام کیش رو بگردید و لذت ببرید.
ضمناً ظرفیت لیموزین ۷ نفر هست. معمولاً قیمت این لیموزین برای ترانسفر از فرودگاه کیش با پذیرایی ۳۵۰.۰۰۰ تومان و برای گشت و گذار ۵۵۰.۰۰۰ تومان و برای ترانسفر از پای هواپیما ۱۰۰.۰۰۰ تومان + نفری ۹۰.۰۰۰ تومان هست.
موارد دیگه ای که میشه از لیموزین استفاده کرد برگزاری تولد و سورپرایزه! بله من خودم هم یکبار سورپرایز شدم داخل این لیموزین و حقیقتا خیلی هم کیف داد! شما می تونید تولد ها و جشن هاتون رو با دوستاتون توی این لیموزین برگزار کنید. اگر تولد همسرتون نزدیکه پس از الان برنامه ریزی کنید ...
مورد استفاده ی دیگه اینه که برای گشت و گذار در مکان های دیدنی کیش، این لیموزین رو رنت کنی و باهاش تمام کیش رو بگردید و لذت ببرید.
ضمناً ظرفیت لیموزین ۷ نفر هست. معمولاً قیمت این لیموزین برای ترانسفر از فرودگاه کیش با پذیرایی ۳۵۰.۰۰۰ تومان و برای گشت و گذار ۵۵۰.۰۰۰ تومان و برای ترانسفر از پای هواپیما ۱۰۰.۰۰۰ تومان + نفری ۹۰.۰۰۰ تومان هست.