شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد "آموزش پلاگین کپچای"
#1
با سلام
من در صفحه آموزش سوالم رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد. برای این مجبور شدم اینجا سوال کنم
سوال من
با احترام
  پاسخ
تبلیغات
ads
#2
یکمی فعال باشید همه چی حله Big Grin
خب با تابع osc_current_user_locale() زبانی که برای کاربر در حال استفاده است رو پیدا کنید بعد یه شرط بذارید تمومه
فایل anr-captcha-class.php باز کنید بعد به جای

کد php:
            $language    trim(anr_get_option'language' ));     


به


کد php:
            $language    = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa") }else{ trim(anr_get_option'language' )) }; 

اینو بگذارید حالا بستگی به زبانی که تو ساییتون استفاده کرده اید شرط داخلش رو تغییر بدید.

تست نکردم ولی به احتمال زیاد جواب بده.
  پاسخ
#3
(۱۳۹۵-۰۵-۰۷، ۰۱:۵۵ ب.ظ)morteza نوشته است: یکمی فعال باشید همه چی حله Big Grin
خب با تابع osc_current_user_locale() زبانی که برای کاربر در حال استفاده است رو پیدا کنید بعد یه شرط بذارید تمومه
فایل anr-captcha-class.php باز کنید بعد به جای

کد php:
            $language    trim(anr_get_option'language' ));     


به


کد php:
            $language    = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa") }else{ trim(anr_get_option'language' )) }; 

اینو بگذارید حالا بستگی به زبانی که تو ساییتون استفاده کرده اید شرط داخلش رو تغییر بدید.

تست نکردم ولی به احتمال زیاد جواب بده.

چشم Big Grin
خوب شما فقط برای زبان فارسی شرط رو نوشتید. مثلا اگر سایت سه زبانه باشه چی. شما در نظر بگیرید سایت زبانش (fa_IR, en_US, es_ES)
با احترام
با احترام
  پاسخ
#4
خب یه شرط بهش اضافه کن واسه هر زبان
مثلا

کد php:
$language    = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa") }elseif(osc_current_user_locale()=="en_US") { trim("en_US") }else{ trim(anr_get_option'language' )) }; 

به همین سادگی و خوشمزگی Tongue
  پاسخ
تبلیغات
ads
#5
(۱۳۹۵-۰۵-۰۸، ۱۱:۵۱ ق.ظ)morteza نوشته است: خب یه شرط بهش اضافه کن واسه هر زبان
مثلا

کد php:
$language    = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa") }elseif(osc_current_user_locale()=="en_US") { trim("en_US") }else{ trim(anr_get_option'language' )) }; 

به همین سادگی و خوشمزگی Tongue

باشه  Big Grin الان یه جای دیگه هستم. امتحان میکنم خبر میدم. البته هنوز این کپچا رو نصب هم نکردم. منتظر بودم تا همه زبون ها رو ساپورت کنه بعد نصبش کنم. راستی تو کد شرطش رو نوشتی اگر فلان زبان باشه fa رو تریم کن. متوجه نمیشم اینجاشو. fa رو از کجا تریم کنه؟ اگر توضیح بدی ممنون میشم
با احترام
با احترام
  پاسخ
#6
مهم نیست حالا تریم کنه یا نکنه کار کنه بعد به اونجاش هم میرسیم که تریم چی کار میکنه Big Grin
  پاسخ
#7
(۱۳۹۵-۰۵-۰۹، ۰۱:۱۸ ب.ظ)morteza نوشته است: مهم نیست حالا تریم کنه یا نکنه کار کنه بعد به اونجاش هم میرسیم که تریم چی کار میکنه Big Grin

میدونم کار تریم چیه  Smile سوالم این بود که تو کد شما که fa رو تریم میکنه رو توضیح بدید که این fa دیقیا کجاست و دقیقا در دو حالت تریم شده و نشده وظیفش چیه؟  Blush
با احترام
با احترام
  پاسخ
تبلیغات
ads
#8
خوب الان این کد شما رو گذاشتم ارور داد
$language = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa") }elseif(osc_current_user_locale()=="en_US") { trim("en_US") }else{ trim(anr_get_option( 'language' )) };
نمیدونم چرا برای if ارور میگیره. برسی کردم سینتکسش هم درسته
با احترام
ارور:
Parse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in C:\xampp\htdocs\oc-content\plugins\nocaptcha_recaptcha\anr-captcha-class.php on line 78
با احترام
  پاسخ
#9
پس سیمیکلونها کو پس؟
کد php:
       $language = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa"); }elseif(osc_current_user_locale()=="en_US") { trim("en_US"); }else{ trim(anr_get_option'language' )); }; 
  پاسخ
#10
(۱۳۹۵-۰۵-۱۲، ۱۲:۴۹ ب.ظ)morteza نوشته است: پس سیمیکلونها کو پس؟
کد php:
       $language = if(osc_current_user_locale()=="fa_IR") { trim("fa"); }elseif(osc_current_user_locale()=="en_US") { trim("en_US"); }else{ trim(anr_get_option'language' )); }; 

سیمیکلونها رو هم میزنم از هم همان ارور رو میده. الان همین کد رو کپی کردم باز هم همان ارور رو داد
با احترام
با احترام
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [حل شد] پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس zobu 5 62 ۱۳۹۶-۰۷-۰۲، ۰۹:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  سوال در مورد او اس کلاس persian20 3 68 ۱۳۹۶-۰۵-۳۱، ۱۰:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  چند سوال در مورد امکانات osclass javadth 1 240 ۱۳۹۵-۰۸-۱۳، ۱۰:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Photo عرض سلام به همه و طرح چند سوال کلی sylvester 1 559 ۱۳۹۴-۰۵-۰۵، ۱۱:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  اضافه کردن فیلد سوال فارسی برای جلو گیری از ثبت نام ربات های خارجی kala 1 681 ۱۳۹۳-۱۱-۱۵، ۰۶:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در علامت سوال نشان دادن نوشته mortaza_max 1 1,007 ۱۳۹۳-۰۱-۱۶، ۰۸:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads