شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه کامبوجا
#1
طرز تهیه کامبوجا
امروز قصد داریم شما عزیزان علاقه مند به نوشیدنی پر خاصیت کامبوجا را با طرز تهیه کامبوجا و اینکه اصلا کامبوجا از چی درست میشه آشنا کنیم . لطفا تا پایان با ما باشید البته قبل از اون کمی به خواص کامبوجا و اینکه مصرف آن برای بدن انسان چه فایده ای دارد می پردازیم . کامبوجا از تعداد زیادی باکتری مفید و در محیطی تخمیری تولید میشه که به هضم بهتر غذا ، کاهش چربی خون ، پاکسازی کبد و دفع سموم و همچنین جوان سازی پوست کمک زیادی میکنه .

به همین دلیل مصرف این نوشیدنی سالم میتونه باعث درمان خیلی از بیماری های داخلی و پوستی بشه و یا حداقل اینکه سرعت پیشرفت بیماری رو کم میکنه و باعث تسریع در روند درمانی آنها میشه .



طرز تهیه کامبوجا خانگی

طرز تهیه کامبوجا خیلی پیچیده و سخت نیست اما نیاز به تجربه کافی و محیط کشت مناسب داره و چون اکثر اون هایی که به سمت مصرف نوشیدنی کامبوجا میرن به سلامت خود اهمیت می دهند و علاقه دارند از خواص کامبوجا به بهترین شکل ممکن استفاده کنند توصیه ما به آنها خرید کامبوجا از مراکز معتبر خواهد بود .

خیلی از افراد علاقه مند به تولید کامبوجا خانگی و آموختن طرز تهیه کامبوجا در منزل هستند اگر این کار طبق اصول و در محیط مناسب انجام شود و فرد تجربه کافی داشته باشد اشکالی ندارد اما در بیشتر مواقع امکان اختلال در روند تخمیر نوشیدنی کامبوجا وجود دارد و ممکن است نوشیدنی آلوده به میکرو ارگانیسم های مضر شود و سلامت انسان را بخطر بیاندازد. نوشیدنی کامبوجایی که ما تهیه میکنیم در دما و محیط مناسب و با روشی خاص تولید می شود و بعد از تخمیر و آماده شدن تحت آزمایش قرار میگیرد تا میزان کیفیت شربت کامبوجا تولید شده سنجیده شود .



نکات مهم طرز تهیه شربت کامبوجا

طرز تهیه کامبوجا بصورت قدم به قدم :

آب تصفیه

با استفاده از آب تصفیه شده  به اندازه یک قاشق غذا خوری چای سبز یا سیاه دم کنید و سپس آن را به استفاده از فیلتر مناسب صاف کنید تا ذرات درشت چای بطور کامل جداسازی شود.



آماده کردن چای و شکر

چای آماده شده را با ۳ لیتر آب جوش مخلوط کنید و به اندازه ۲۵۰ گرم شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شکرها در محلول حل شود. (پیشنهاد ما استفاده از شکر قهوه ای و طبیعی بجای شکر معمولی است)

نگران نباشید! تقریبا ۹۰ درصد شکری که به چای اضافه می کنید به مصرف قارچ کامبوجا می رسد. درواقع شکرغذای اصلی قارچ کامبوجاست و در پایان کار، وقتی نوشیدنی کامبوجا آماده می شود حاوی شکر بسیار کمی است. این مقدار انقدر کم است که حتی افراد دیابتی هم می توانند از چای کامبوجا استفاده کنند.



کنترل دما

پس از اینکه کاملا شکرها در محلول آب جوش و چای حل شد کمی صبر کنید تا دمای آن به ۲۵ درجه سانتی گراد برسد و املاح موجود در چای کاملا ته نشین شود.



طرز تهیه کامبوجا با استفاده از استاتر و قارچ

مقدار یک فنجان شربت استارتر کامبوجا که کیفیت و اصل بودن آن بسیار اهمیت دارد را به محلول اضافه کنید. استارتر کامبوجا همان شربت غلیظ شده کامبوجاست که حاوی مقدار زیادی لرت و بقایای قارچ کامبوجا می باشد. استارتر کامبوجا حتما باید تازه باشد و باکتری های پروبیوتیک فعال داشته باشد تا بتواند خاصیت رشد و نمو به سایر باکتری های مفید موجود در محلول شربت کامبوجا بدهد.

استفاده از استارتر باعث می شود در هنگام تهیه و تولید چای کامبوجا کار آسان تر و سریع تر پیش برود و به بیان دیگه با قارچ کامبوجا در تکثیر و رشد بیشتر کمک خواهد کرد.

استارتر کامبوجا چیست؟



ظرف مناسب

ظرف شیشه ای بزرگی با دهانه باز تهیه کنید و محلول را درون آن بریزید و یک عدد قارچ کامبوجا بزرگ یا دو قارچ کامبوچا کوچک روی سطح مایع قرار دهید . اگر قارچ کامبوجا به انتهای ظرف رفت اهمیتی ندارد و بقیه مراحل را انجام دهید. سعی کنید تا جای ممکن ظرف را جابجا نکنید تا محتویات داخل آن ساکن بماند.



قارچ کامبوجا مناسب

کیفیت و جوان بودن قارچ کامبوجا در کیفیت شربت کامبوجایی که تهیه می کنید تاثیر زیادی خواهد داشت پس سعی کنید از جای مطمئنی آن را تهیه کنید .

ویژگی یک قارچ کامبوجا جوان و خوب ، این است که شفاف ، نازک و روشن است و حتما باید درون مایع کامبوجا یا استارتر نگهداری شده باشد.



منبع
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تهیه ارز تتر در صرافی ها bitmehr 0 35 ۱۳۹۹-۱۱-۱۵، ۰۲:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  طرز تهیه مسقطی لاری bmtips 0 86 ۱۳۹۹-۰۹-۱۹، ۰۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: bmtips

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads