شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مزایای استفاده از فر قنادی
#1
در این مطلب از مزایای استفاده از فر قنادی خواهیم گفت. اگر فر دارید ولی نحوه ی استفاده از آن را هنوز یاد نگرفتید با ما همراه باشید تا به شما چگونگی کار کردن با فر را توضیح دهیم. همچنین می توانید با مراجعه به سایت، مطلب راهنمای انتخاب فر قنادی را بخوانید.

استفاده از فر قنادی و 
دستگاه نانوایی
آیا باید از این فرها همیشه استفاده کرد؟ یا مواقعی هست که استفاده از این نوع فرها بهتر از فرگاز های معمولی است؟ بیاید با همدیگر بفهمیم که این نوع فر چیست، چه زمانی از آن استفاده کنیم.

فر قنادی چیست؟
اگر به صورت ساده بیان کنیم، این فر، فن و هواکش دارد که دیگر مدل های معمولی این مزیت را ندارند. فن و هواکش باعث می شود تا گرما بالا و پایین و اطاراف غذا جریان پیدا کند، سپس از دریچه ی خروجی هوا، بیرون برود. در نتیجه، این گرما غذا را احاطه کرده و غذا سریعتر و راحت تر پخته می شود.

چرا باید از این نوع فرها استفاده کرد؟
پخت سریع:
چراکه گرما به صورت مستقیم به غذا می خورد و فقط دور آن نمی چرخد، غذا در این نوع فرها
۲۵ درصد زودتر پخته می شود.

پخت یکسان و یک اندازه:
در فرهای معمولی گرما به یک نقطه می خورد و بستگی به انتخاب شما در نحوه ی قرار گرفتن غذاست، اما اینجا غذا با گردش هوا سر و کار دارد و دمای یکسانی را می چشد.
در برشته شدن بهتر عمل می کند:
هوا در فرهای معمولی کمی مرطوب می شود، که غذاهای آبدار نمی تواند از آن در امان بماند. اما این نوع فرها هوا را خشک کرده و باعث می شونند غذا زودتر بپزد و دیگر درگیر تبخیر رطوبت هوا نباشد.

صرفه جویی در انرژی:
چون غذا در فر قنادی زودتر می پزد، بدین ترتیب فرآیند استفاده از برق و گرما کمتر شده و در نتیجه انرژی بیشتری صرفه جویی می شود.
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  استفاده از خدمات دیجیتال vid-services 0 11 ۱۳۹۹-۰۶-۲۷، ۱۲:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: vid-services
  مزایای مسترکارت برای انجام امور بانکی بین المللی bitmehr 0 12 ۱۳۹۹-۰۶-۱۸، ۰۳:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  مزایای خرید شرکت ثبت شده kiasabt 0 41 ۱۳۹۹-۰۴-۱۵، ۰۱:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: kiasabt
  پوشش ضد حریق سازه فولادی در چه مواردی استفاده میشود؟ leseom 0 57 ۱۳۹۹-۰۴-۱۰، ۱۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: leseom
  در هنگام استفاده ازاجرای ایزوگام به چه نکاتی باید توجه داشته باشیم؟ leseom 0 78 ۱۳۹۹-۰۱-۱۹، ۱۱:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: leseom
  چگونه میتوانیم از هاست پایتون استفاده کنیم؟ leseom 0 59 ۱۳۹۹-۰۱-۱۶، ۱۲:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: leseom
  10 کاربرد برتر استفاده از کامپوزیت و براورد قیمت ورق کامپوزیت lemonn 0 103 ۱۳۹۸-۰۸-۰۹، ۰۹:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: lemonn
  مهمترین نکات استفاده کودکان از تجهیزات مهد کودک lemonn 0 117 ۱۳۹۸-۰۸-۰۹، ۰۸:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: lemonn

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads