شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با پلاگین پرداخت
#1
سلام
خسته نباشید
من پلاگین پرداختو نصب کردم و پکیج ایجاد کردم...(تنظیمات مربوطه هم انجام دادم)
حالا وقتی میخوام پلاگینو تست کنم تو url  به این ادرس ارجاع داده میشه :
/oc-content/plugins/payment/payments/payline/send.php
و بعد وارد ایندکس سایت میشه و چیزی خریداری نمیشه..
این مشکل با زرین پالم هست...
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تبلیغات
ads
#2
فکر کنم توی اجرای اون فایل خطای 500 رخ داده فایر باگ مرورگر رو روشن کنید بزارید روی حالت کنسول وقتی خرید رو انجام دهید اونجا اون فایل رو با خطای 500 نشان میده باید هاست بررسی بشه اگه چندتا سایت همزمان روی یه هاست داشته باشید اغلب این خطا رخ میده
باید بیشتر بررسی بشه ممکنه از موارد دیگه هم باشه
#3
فایر باگ چیزی نشون نمیده..
روی هاست هم همین یه سایت قرار داره..البته یه لیچر روی هاست قرار داره ممکنه بخاطر اون باشه!!؟؟
#4
آدرس ساییتون چیه یا با پیغام خصوصی بفرستین یا اینجا بزارین چک بشه
 سپاس شده توسط iusce
تبلیغات
ads
#5
http://rstre.com
البته سایتو یکبار بخاطر مشکلش حذف کردم و اینو مجدد نصب کردم و هنوز به نسخه جدید ارتقاع ندادم
نام کاربری و رمز عبور هم پیغام خصوصی شد براتون
#6
اره حدس میزدم که این مشکل رو داشته باشه
کد php:
"NetworkError: 500 Internal Server Error - oc-content/plugins/payment/payments/payline/send.php" 
خطای 500 میده.
اول دسترسی پوشه ها رو چک کنین پوشه پلاگین باید روی 755 باشه و همچنین پوشه های داخلش فایلها هم 644 باشه
 
 سپاس شده توسط iusce
#7
این کارو انجام دادم..ولی ایندفه موقع خرید صفحه سفید میشه!!
تبلیغات
ads
#8
curl در هاست فعال است دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده
 سپاس شده توسط iusce
#9
من از این دستور استفاده میکنم: define('DEBUG', true); نمیدونم درسته یا نه..اگه درست باشه خطارو تو کدوم بخش نشون میده؟
#10
این دوتا کد رو تو فایل کانفیق بزار خطاها هم در پوشه oc-content فکر کنم توی فایل log ذخیره میشه
کد php:
define('OSC_DEBUG'true) ;
define('OSC_DEBUG_LOG'true) ; 
 
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اصلاح پلاگین تاریخ جلالی aagah 3 58 ۱۳۹۶-۰۶-۰۳، ۱۱:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  پلاگین کد تخفیف برای او اس کلاس sadri20 0 38 ۱۳۹۶-۰۵-۲۱، ۱۲:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: sadri20
  [حل شد] پرداخت از کیف پول pouyan.saraf 1 48 ۱۳۹۶-۰۵-۱۱، ۱۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  اشکال در پلاگین telegram pouyan.saraf 2 62 ۱۳۹۶-۰۵-۱۱، ۱۲:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  چند سوال و درخواست چند پلاگین mohamada 4 127 ۱۳۹۶-۰۳-۳۰، ۰۹:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  درخواست پلاگین اضافه کردن فایل به آگهی ها bloodthirsty 2 140 ۱۳۹۶-۰۲-۰۸، ۰۵:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  تست پلاگین پرداخت morteza 6 2,710 ۱۳۹۶-۰۱-۲۷، ۱۲:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  درخواست پلاگین پیشنهاد شگفت انگیز osclass bloodthirsty 1 285 ۱۳۹۵-۰۸-۰۵، ۱۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  درخواست پلاگین جستجوی حرفه ای او اس کلاس bloodthirsty 1 229 ۱۳۹۵-۰۷-۲۶، ۰۵:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل درگاه پرداخت زرین پال rahmat3080 0 336 ۱۳۹۵-۰۵-۲۹، ۰۹:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: rahmat3080

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads