شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی دو ویزای شینگن انگلستان که درخواست زیادی دارند
#1
ویزای شینگن تحصیلی انگلیس
شخصی که قصد درخواست ویزای شینگن تحصیلی در انگلستان را جهت ادامه تحصیل دارد باید توسط یک ارائه دهنده ی آموزش عالی که معروف باشد، حمایت مالی شود. حمایت مالی در اینجا به این منظور است که این مؤسسه شما را به عنوان یک دانشجو پذیرفته است و تأیید می کند که شما دوره ی تحصیلات تکمیلی واقعی خود را با آنها به گونه ای خواهید داشت که امکانات مورد نیاز شما برای این مهاجرت را برآورده می کند. 
لازم به ذکر است که انگلستان یکی از محبوب ترین مراکز تحصیلات تکمیلی در جهان است. در حقیقت، بیش از 400 هزار دانشجوی بین المللی در کشور انگلیس مشغول به تحصیل هستند. 

ویزای شینگن توریستی
افرادی که خارج از منطقه شینگن هستند و می خواهند برای سیاحت به کشو انگلیس سفر کنند باید ویزای شینگن کوتاه مدت (ویزای شینگن توریستی) را اخذ کنند. ویزای شینگن توریستی انگلستان فقط به افرادی تعلق می‌گیرد که هدف آنها گردش و تفریح یا دیدار با خانواده است. روش درخواست و صدور ویزای شینگن توریستی انگلستان همانند سایر کشورهای عضو شینگن است به این صورت که در ابتدا باید فرم تقاضای این ویزا را به صورت آنلاین در وبسایت سفارت یا کنسولگری انگلیس تکمیل کنید. پس از انجام این مراحل، ایمیلی در مورد وقت ملاقات به صورت خودکار برای متقاضی ارسال خواهد شد. مدت زمان لازم برای انجام مراحل ویزا و رسیدگی به درخواست شما حدوداً ۲۰ روز کاری است.
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویزای کانادا sami98 0 3 ۱۳۹۷-۱۱-۲۵، ۰۶:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: sami98
  معرفی فیلم خانم یایا saraamini 0 5 ۱۳۹۷-۱۱-۲۳، ۱۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: saraamini
  ویزای توریستی کانادا sami98 0 3 ۱۳۹۷-۱۱-۲۲، ۰۳:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: sami98
  ویزای کانادا sami98 0 6 ۱۳۹۷-۱۱-۲۱، ۰۹:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: sami98
  ویزای کانادا sami98 0 6 ۱۳۹۷-۱۱-۲۰، ۰۳:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: sami98
  ویزای کانادا sami98 0 7 ۱۳۹۷-۱۱-۱۹، ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: sami98
  معرفی سایت پشتیبان وب supportwebs 0 22 ۱۳۹۷-۱۱-۱۹، ۰۱:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: supportwebs
  ویزای توریستی کانادا sami98 0 7 ۱۳۹۷-۱۱-۱۸، ۱۰:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: sami98
  ویزای کانادا sami98 0 9 ۱۳۹۷-۱۱-۱۷، ۰۶:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: sami98
  مراحل و مدارک درخواست ویزای شینگن فرانسه viem 0 14 ۱۳۹۷-۱۱-۱۷، ۱۱:۲۹ ق.ظ
آخرین ارسال: viem

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads