شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی دی استات سدیم
#1
معرفی دی استات سدیم  یا پیماریسین پودرسفید کریستالی با قابلیت جذب رطوبت است. این ماده به دلیل تأثیر روی قارچ ها و باکتری ها به نان نیز اضافه می شود. دی استات سدیم از یک مولکول استات سدیم دهیتراته شده و یک مولکول اسید استیک (که خاصیت نگهدارندگی و ضد مخمری دارد ) تشکیل شده است؛ به همین دلیل به آن سرکه خشک نیز می گویند.
سدیم دی استات دارای خاصیت نگهدارندگی، بازدارندگی رشد کپک ها و مخمرها و بعضی ازمیکروب ها است .

resim
سدیم دی استات با هدف کاهش ترشی اضافه محصول موجب تعدیل مزه آن می شود و به علت حالت بافری آن در جهت کنترل اسیدیته افزوده می شود. هم چنین این ماده در محصولات گوشتی و ماکیان دارای اثر نگهدارندگی قابل توجهی است و در محصولات نانوایی از بروز راپینس جلوگیری می کند.از جمله اهداف افزودن این ماده به مواد غذایی افزایش پایداری امولسیون چربی ها در محصولات گوشتی فراینده شده است.
موارد کاربرد دی استات سدیم:
موارد استفاده اصلی سدیم دی استات در محصولات گوشتی، محصولات نانوایی (به منظور تعدیل pH و نگهدارندگی) و اسنک ها (به منظور طعم دهنده) است.
دی استات سدیم در محصولات میوه ای و سبزیجات کنسرو شده، محصولات دریایی، مایونز، مواد تزئین سالادها، پنیرها، چیپس ها، سس ها، سوپ ها و ... به منظور نگهدارنده و تعدیل کننده اسیدیته به کار گرفته می شود.غذایی دی استات سدیم عامل طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک است هم چنین به دلیل خاصیت ضد کپک و ضد قارچ در نگهدارندگی مواد غذایی و مواد ذخیره شده از جمله مرکبات در انبارها بسیار موثر است.دی استات سدیم از یک طرف بر روی قارچ ها و باکتری ها موثر است و از آن برای جلوگیری از رشد باکتری ها مخصوصاً باکتری های گرم مثبت استفاده می شود از طرف دیگر اثر نامطلوبی روی مخمرها ندارد و موجب توقف رشد آن ها نمی شود.
 فروش دی استات سدیم :
شرکت کشت افزون آمادگی خود را جهت دریافت سفارش‌ های خریداران به‌ صورت آنلاین از طریق وب‌ سایت خود، و ارائه بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت دی استات سدیم در اسرع وقت اعلام می دارد.
این ماده در کیسه های 25 کیلوگرمی آماده بارگیری از انبار می باشد.
خرید دی استات سدیم :
برای خرید دی استات سدیم لطفا فرم ثبت سفارش را پر کنید یا با همکاران ما تماس بگیرید.
سایر نگهدارنده ها : بنزوات سدیم، اسید آسکوربیک، پروپیونات کلسیم ، تری سیترات سدیم، پروپیونات سدیم، سوربات پتاسیم، نیتریت سدیم، مالئیک اسید ، متا بی سولفیت سدیم
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی قفل هوشمند ava96 0 35 ۱۳۹۸-۰۵-۰۷، ۰۳:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ava96
  معرفی نژاد گوسفند رومانف ava96 0 55 ۱۳۹۸-۰۳-۲۶، ۰۵:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: ava96
  معرفی محصولات ژاک آندرل mahsa733 0 70 ۱۳۹۸-۰۳-۱۶، ۰۵:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  معرفی برند پرودرما | Proderma mahsa733 0 92 ۱۳۹۸-۰۲-۱۸، ۱۱:۲۹ ق.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  معرفی برند پرودرما | Proderma mahsa733 0 78 ۱۳۹۸-۰۲-۱۸، ۱۱:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  معرفی برند پرودرما | Proderma mahsa733 0 81 ۱۳۹۸-۰۲-۱۸، ۱۱:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  طراحی سایت معرفی پارک های شهر azadehsadeghi 0 70 ۱۳۹۸-۰۲-۰۲، ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: azadehsadeghi
  معرفی محبوب ترین آیفون تصویری جهان tarahimodern 0 88 ۱۳۹۸-۰۱-۲۵، ۱۲:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: tarahimodern
  معرفی برند نوروا | Noreva mahsa733 0 86 ۱۳۹۸-۰۱-۲۴، ۰۲:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  معرفی برند نوروا | Noreva mahsa733 0 68 ۱۳۹۸-۰۱-۲۴، ۰۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa733

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads