۱۳۹۸-۱۰-۲۵، ۰۲:۴۸ ب.ظ
بعضی افراد می گویند عسل طبیعی باید غلیظ باشد. بعضی می گویند اگر عسل واقعا طبیعی باشد، هنگامی که باریکه ای از آن را در آب می ریزید باید دیر پخش شود. یا می گویند عسل طبیعی باید بو و مزه خاص داشته باشد. باید بدانید که هیچ کدام از این دلایل پشتوانه علمی ندارند و فقط بررسی چند فاکتور توسط آزمایشگاه است که می تواند تفاوت عسل طبیعی را با عسل تقلبی یا تغذیه ای مشخص کند.

ویژگی های عسل طبیعی چیست؟
سه ویژگی وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند تا یک عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهید. اما برای اینکه مقدار این مواد را در ساختار عسل طبیعی به دست آورید، باید مقداری از عسل را به آزمایشگاه دهید و یا برگ آزمایش عسل را از فروشنده بخواهید تا خیالتان از این بابت راحت شود.
1. درصد ساکاروز عسل : میزان ساکاروز عسل طبیعی مهمترین فاکتور تشخیص دهنده آن است. احتمالا می پرسید خب ساکارز عسل چند باید باشد ؟ اگر درصد ساکاروز عسل در برگ آزمایش زیر 5 درصد بود، می توانید مطمئن باشید که این عسل طبیعی است.
2. میزان HMF: اگر عسل طبیعی را حرارت دهیم تا رس یا شکرک های آن از بین برود، نوعی ماده در آن تولید می شود به نام HMF. میزان بالای HMF بسیار خطرناک است اما اگر مقدار کمی هم وجود داشته باشد، یعنی عسل حرارت دیده و این یعنی به خوبی عسل طبیعی حرارت دیده نشده نیست. برای خرید عسل اصل کنید، بهتر است عسل حرارت دیده نشده بخرید.
3. دیاستاز: دیاستاز نوعی آنزیم در بدن زنبور عسل است که فقط در عسل طبیعی و تغذیه ای پیدا می شود نه در عسل تقلبی.
منبع مقاله عسل طبیعی درکام

ویژگی های عسل طبیعی چیست؟
سه ویژگی وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند تا یک عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهید. اما برای اینکه مقدار این مواد را در ساختار عسل طبیعی به دست آورید، باید مقداری از عسل را به آزمایشگاه دهید و یا برگ آزمایش عسل را از فروشنده بخواهید تا خیالتان از این بابت راحت شود.
1. درصد ساکاروز عسل : میزان ساکاروز عسل طبیعی مهمترین فاکتور تشخیص دهنده آن است. احتمالا می پرسید خب ساکارز عسل چند باید باشد ؟ اگر درصد ساکاروز عسل در برگ آزمایش زیر 5 درصد بود، می توانید مطمئن باشید که این عسل طبیعی است.
2. میزان HMF: اگر عسل طبیعی را حرارت دهیم تا رس یا شکرک های آن از بین برود، نوعی ماده در آن تولید می شود به نام HMF. میزان بالای HMF بسیار خطرناک است اما اگر مقدار کمی هم وجود داشته باشد، یعنی عسل حرارت دیده و این یعنی به خوبی عسل طبیعی حرارت دیده نشده نیست. برای خرید عسل اصل کنید، بهتر است عسل حرارت دیده نشده بخرید.
3. دیاستاز: دیاستاز نوعی آنزیم در بدن زنبور عسل است که فقط در عسل طبیعی و تغذیه ای پیدا می شود نه در عسل تقلبی.
منبع مقاله عسل طبیعی درکام