شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژگی های عسل طبیعی و اصل
#1
بعضی افراد می گویند عسل طبیعی باید غلیظ باشد. بعضی می گویند اگر عسل واقعا طبیعی باشد، هنگامی که باریکه ای از آن را در آب می ریزید باید دیر پخش شود. یا می گویند عسل طبیعی باید بو و مزه خاص داشته باشد. باید بدانید که هیچ کدام از این دلایل پشتوانه علمی ندارند و فقط بررسی چند فاکتور توسط آزمایشگاه است که می تواند تفاوت عسل طبیعی را با عسل تقلبی یا تغذیه ای مشخص کند.

resim

ویژگی های عسل طبیعی چیست؟
سه ویژگی وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند تا یک عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهید. اما برای اینکه مقدار این مواد را در ساختار عسل طبیعی به دست آورید، باید مقداری از عسل را به آزمایشگاه دهید و یا برگ آزمایش عسل را از فروشنده بخواهید تا خیالتان از این بابت راحت شود.

1. درصد ساکاروز عسل : میزان ساکاروز عسل طبیعی مهمترین فاکتور تشخیص دهنده آن است. احتمالا می پرسید خب ساکارز عسل چند باید باشد ؟ اگر درصد ساکاروز عسل در برگ آزمایش زیر 5 درصد بود، می توانید مطمئن باشید که این عسل طبیعی است.

2. میزان HMF: اگر عسل طبیعی را حرارت دهیم تا رس یا شکرک های آن از بین برود، نوعی ماده در آن تولید می شود به نام HMF. میزان بالای HMF بسیار خطرناک است اما اگر مقدار کمی هم وجود داشته باشد، یعنی عسل حرارت دیده و این یعنی به خوبی عسل طبیعی حرارت دیده نشده نیست. برای خرید عسل اصل کنید، بهتر است عسل حرارت دیده نشده بخرید.

3. دیاستاز: دیاستاز نوعی آنزیم در بدن زنبور عسل است که فقط در عسل طبیعی و تغذیه ای پیدا می شود نه در عسل تقلبی. 

منبع مقاله عسل طبیعی درکام
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویژگی مهم فیبر نوری چیست؟ leseom 0 39 ۱۳۹۹-۰۱-۰۶، ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: leseom
  ویژگی ها و فاکتورهای یونیت هیدرولیک چه می باشد؟ leseom 0 42 ۱۳۹۸-۱۲-۲۸، ۰۵:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: leseom
  بازرترین ویژگی های استرچ پالت یاس leseom 0 42 ۱۳۹۸-۱۲-۲۵، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: leseom
  پرکاربردترین ویژگی لیوان کاغذی تبلیغاتی چیست؟ liliseo 0 54 ۱۳۹۸-۱۲-۲۱، ۱۲:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: liliseo
  ویژگی و کاربرد مهم قالب فلزی liliseo 0 56 ۱۳۹۸-۱۲-۲۰، ۰۳:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: liliseo
  انواع کابل فیبر نوری و ویژگی آن liliseo 0 65 ۱۳۹۸-۱۱-۲۱، ۰۲:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: liliseo
  چگونه عسل طبیعی را تشخیص دهیم؟ maryam.k_73 0 64 ۱۳۹۸-۱۱-۱۴، ۰۳:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: maryam.k_73
  ویژگی استرچ پالت liliseo 0 52 ۱۳۹۸-۱۰-۳۰، ۱۲:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: liliseo
  درب ضد سرقت خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ saraco 0 75 ۱۳۹۸-۱۰-۲۸، ۰۵:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: saraco
  ویژگی گریل های استخری 2 پین allseo 0 124 ۱۳۹۸-۱۰-۲۶، ۰۳:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: allseo

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads