شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ با آموزش تبدیل قیمت عددی به حروف در هنگام ثبت آگهی
#1
سلام به همه عزیزان

قصد دارم مبلغ عددی وارد شده توسط آگهی دهنده رو در لحظه تایپ قیمت، به حروف تبدیل کنم.
به عنوان مثال وقتی کاربر مینویسه "55000" زیر تکست باکس بنویسه "پنجاه و پنج هزار تومان"

درضمن بنده کد php تبدیل عدد به حروف رو دارم ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم.

با تشکر
  پاسخ
تبلیغات
ads
#2
خب شما دو راه دارید یا فایل php رو به جاوا اسکریپت تبدیل کنید و با اون به فیلد قیمت ربط بدید یا با آجاکس فیلد قیمت رو بخونید و به فایل php بفرستیدذ و نتیجه اش رو نمایش بدید.
  پاسخ
 سپاس شده توسط saaaaam
#3
(۱۳۹۵-۰۴-۱۳، ۰۸:۰۳ ب.ظ)morteza نوشته است: خب شما دو راه دارید یا فایل php رو به جاوا اسکریپت تبدیل کنید و با اون به فیلد قیمت ربط بدید یا با آجاکس فیلد قیمت رو بخونید و به فایل php بفرستیدذ و نتیجه اش رو نمایش بدید.

فایل جاوا اسکریپت رو هم دارم
 ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم مقدار وارد شده تو تکست باکس قیمت رو بگیرم و به تابع "php تبدیل عدد به حروف" ارسال کنم و یا اینکه با آجاکس فیلد قیمت رو بخونم چون کد تکست باکس به شکل ;()ItemForm: Price_input_text هست .
 ببخشید اگه سواد php ضعیفه ...  Exclamation Sad
  پاسخ
#4
شما فایلهای مربوطه اش رو ضمیمه کن بررسی کنم برای گرفتن مقدار فیلد یا با جیکوری کار کنید یا با جاوا با خاصیت onkeyup حالا این ;()ItemForm: Price_input_text چیزه خاصی نیست شما میتونید اینو حذف کنید و یه تکست بزاری با name ای که برای قیمت تعیین شده و از جیکوری یا جاوا یا هرچی استفاده کنید شما فایلها رو ضمیمه کنید من یکی از مدل ها رو براتون میزارم
  پاسخ
 سپاس شده توسط saaaaam
تبلیغات
ads
#5
(۱۳۹۵-۰۴-۱۴، ۱۲:۲۷ ق.ظ)morteza نوشته است: شما فایلهای مربوطه اش رو ضمیمه کن بررسی کنم برای گرفتن مقدار فیلد یا با جیکوری کار کنید یا با جاوا با خاصیت onkeyup حالا این  ;()ItemForm: Price_input_text چیزه خاصی نیست شما میتونید اینو حذف کنید و یه تکست بزاری با name ای که برای قیمت تعیین شده و از جیکوری یا جاوا یا هرچی استفاده کنید شما فایلها رو ضمیمه کنید من یکی از مدل ها رو براتون میزارم

چرا <? ItemForm::price_input_text() ; ?>  چیز خاصی نیست؟!! این کد رو هر جا که قرار میدم یه تکست باکس قیمت ایجاد میکنه و عدد داخل رو هم تو صفحه نمایش آگهی نشون میده. البته جسارت منو ببخشید فقط مشاهداتم رو گفتم ..

فایل هارو ضمیمه کردم 
فایل جاوا رو بخاطر غیرمجاز بودن برای آپلود zip کردم.
باز هم ممنون


فایل‌(های) پیوست شده
.php   num2str.php (اندازه: 4.7 KB / تعداد دفعات دریافت: 4)
.zip   num2str.zip (اندازه: 1.27 KB / تعداد دفعات دریافت: 5)
  پاسخ
#6
خب اون کد php فقط یک فیلد متنی درست میکنه کار خاصی نمیکنه Wink 
شما این فایل جاوا را به قالب خود اضافه کنی درست میشه Big Grin 
فقط یادت باشه بعد تمام جاوا اسکریپت های فایل هد اضافه کنی چون یه قسمتی اش جیکوری هست باید بعد فایل جیکوری فراخوانی بشه

مثلا تو قالب بندر توی فایل هد توی پوشه common این طوری قرار میدی
کد php:
   osc_register_script('num2str-js'osc_current_web_theme_js_url('num2str.js'), 'jquery');
 
   osc_enqueue_script('num2str-js'); 

فایل js رو هم تو پوشه ی js قرار میدی.
تمام Wink


فایل‌(های) پیوست شده
.zip   num2str.zip (اندازه: 1.41 KB / تعداد دفعات دریافت: 10)
  پاسخ
 سپاس شده توسط saaaaam
#7
(۱۳۹۵-۰۴-۱۴، ۰۲:۲۰ ب.ظ)morteza نوشته است:  
فقط یادت باشه بعد تمام جاوا اسکریپت های فایل هد اضافه کنی چون یه قسمتی اش جیکوری هست باید بعد فایل جیکوری فراخوانی بشه
 
این قسمتش رو متوجه نشدم ...  Huh (تمام جاوا اسکریپت های فایل هد کدومه؟ و کجا باید اضافه کنم ؟ )
البته اون کد رو که نوشتید رو به فایل هد اضافه کردم.

بعد از انجام این کارها نیازی نیست تو صفحه ارسال آگهی  برای تکست باکس قیمت کدی نوشته بشه؟!

با تشکر از پاسخ شما Smile
  پاسخ
تبلیغات
ads
#8
خب روش رو توضیح دادم فایل js رو به قالبتون اضافه کنید کدش رو هم گفتم چطوری اضافه کنید نمیدونم کجاش گنگه
  پاسخ
 سپاس شده توسط saaaaam
#9
خب بنده هم دقیقا همینکارو انجام دادم ولی الان تو صفحه ثبت آگهی وقتی تکست باکس قیمت رو پر میکنم اتفاقی رخ نمیده !!!

نقل قول: فقط یادت باشه بعد تمام جاوا اسکریپت های فایل هد اضافه کنی چون یه قسمتی اش جیکوری هست باید بعد فایل جیکوری فراخوانی بشه
 


این قسمت رو متوجه نشدم  آیا به غیر از فایل head در پوشه common ، فایل دیگه ای هم هست که باید اون کد رو بهش اضافه کنم.
  پاسخ
#10
ادرس بدید چک کنم شما فایل رو درست بزارید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد با جیکوری پیاده شده یه قسمتی
  پاسخ
 سپاس شده توسط saaaaam
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [آموزش] تبدیل حروف عربی به فارسی zobu 3 26 دیروز، ۱۱:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  تایید خودکار آگهی های ویژه radmard 3 65 ۱۳۹۶-۰۵-۲۷، ۰۴:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  تغییر پیام پس از ارسال آگهی radmard 1 40 ۱۳۹۶-۰۵-۲۷، ۰۴:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  [حل شد] اضافه کردن تصویر به آگهی ویژه radmard 8 101 ۱۳۹۶-۰۵-۱۷، ۰۷:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
Lightbulb لینک آگهی های ویژه و رایگان medifa 0 64 ۱۳۹۶-۰۳-۲۵، ۱۱:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: medifa
  درج آگهی در قسمت تبلیغات قالب نیاز ۲ fao_had 1 109 ۱۳۹۶-۰۲-۲۲، ۰۱:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  آگهی ویژه شدن و حفظ جای قبلیش tafrihat 5 1,115 ۱۳۹۵-۱۲-۰۷، ۰۶:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
Exclamation مشکل حذف سرخود صفر ها در ارسال آگهی saleh2015 3 345 ۱۳۹۵-۱۲-۰۵، ۱۰:۰۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  تغییر در آیدی آگهی ها pouyamoradi 3 321 ۱۳۹۵-۰۹-۳۰، ۰۱:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در آگهی هایی که کاربر ویرایش میکنه و خودکار در سایت درج میشه ali1395 5 365 ۱۳۹۵-۰۹-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: ali1395

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads