شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا چای ایرانی و نه خارجی ؟!
#1
1- عدم استفاده از افزودنی‌های شیمیایی برای تغییر رنگ، طعم و عطر چای

یکی از برتری‌هایی که چای ایرانی نسبت به چای خارجی دارد عدم استفاده از هیچ‌گونه افزودنی شیمیایی در فرآیند تولید چای برای رنگ‌دهی و یا عطری کردن چای است. البته که در تمامی چای‌های خارجی نیز از افزودنی‌های شیمیایی استفاده نمی‌شود ولی شما با مصرف چای ایرانی اصل می‌توانید مطمئن باشید که یک چای سالم و طبیعی را مصرف می‌کنید و با مصرف چای‌های خارجی که در آن‌ها از افزودنی‌های شیمیایی استفاده شده به سلامتی و به‌خصوص معده خود آسیب نمی‌رسانید. بسیاری از پزشکان و متخصصین نیز به افرادی که مشکل معده دارند مصرف چای ایرانی را توصیه می‌کنند.

2-عدم استفاده از سموم برای مقابله با آفات

در ایران برخلاف کشورهای هند، کنیا و سریلانکا به علت آب و هوای مناطق شمالی در گیلان و مازندران که چای در آن کشت می‌شود از سموم شیمیایی برای مقابله با آفات استفاده نمی‌شود و چای ایرانی از معدود چای‌هایی در دنیاست که بدون استفاده از سموم شیمیایی تولید می‌شود.

3-حمایت از چایکاران و تولید داخلی

در استان‌های گلستان و مازندران در حدود ۲۵ هزار هکتار باغ چای وجود دارد و در حدود ۱۵۰ کارخانه چای برای فرآوری برگ سبز و تولید چای سیاه و سبز فعالیت می‌کنند. همچنین در حدود ۱۰۰ هزار خانوار به طور مستقیم و غیرمستقیم از طریق تولید چای ایرانی بخشی از مخارج زندگیشان را تأمین می‌کنند. این در حالی است که تا چند سال پیش مردم ایران اقبالی به چای ایرانی نشان نمی‌دادند ولی در سال‌های اخیر بسیاری از افراد برای حمایت از تولید داخلی و همچنین برای تجربه طعم واقعی چای و مراقبت از سلامتی خود به مصرف چای ایرانی روآورده‌اند و همین موضوع باعث انگیزه گرفتن چایکاران و کارخانجات برای افزایش تولید چای اصیل ایرانی شده است.

سخن آخر :

عده ای از مردم بر این باورند که چای های ایرانی درجه یک مانند چای سرگل صادر می شود و آنچه که در بازار داخل به فروش می رسد چای درجه دو و بی کیفیت است در حالی که این موضوع صحت ندارد و کاملا برعکس است ولی برای خرید چای سرگل باید از مکان های معتبر آن را تهیه کنید. متاسفانه گاهی بعضی از افراد سودجو چای ایرانی درجه دو را به اسم چای درجه یک می فروشند و این ذهنیت غلط در ذهن مشتری بوجود می آید که تمام چای های ایرانی بی کیفیت هستند.



منبع: درکام
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اضافه کردن فیلد سوال فارسی برای جلو گیری از ثبت نام ربات های خارجی kala 1 1,142 ۱۳۹۳-۱۱-۱۵، ۰۶:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads