شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک osclass با دو تا theme
#1
سلام
من میخوام یک osclass داشته باشم با دو تا theme
یعنی اول osclass رو نصب کنم تو هاست و بعد توش یک subfolder درست کنم.
Theme اولی که مثلا modern است در root هاست باشه و theme دومی که مثلا bender است در subfolder اجرا بشه.
یک راه اینه که بیام osclass رو دو بار نصب کنم. یک بار در root و یک بار در subfolder. در این روش فقط نمیدونم چجوری فولدر اپلود subfolder رو وصل کنم به فولدر اپلود root. چون میخوام هر دو در یک فولدر عکس ها رو ذخیره کنه. من جستجو کردم نتونستم کد path فولدر اپلود subfolder رو تغییر بدم به path رووت.
روش دیگه هم اینه که یک بار در root نصب کنیم و بعد در subfolder با یک shortcut تم بندر رو وصل کنم. 
ولی نتونستم هیچ یک از روش ها رو عملی کنم.
لطفا کمک کنید تا این کار رو انجام بدم.
با احترام
  پاسخ
تبلیغات
ads
#2
یک راه دیگه هم بذهنم اومد نمیدونم میشه یا نه.
ایا میتونیم کاری کنیم که اگر یکی mysite.com رو باز کرد تم modern و اگر mysite.com/subfolder را زد تم bender رو بیاره؟ ایا چنین چیزی میشه کرد؟
با احترام
  پاسخ
#3
(۱۳۹۶-۰۷-۰۷، ۰۳:۲۲ ب.ظ)zobu نوشته است: سلام
من میخوام یک osclass داشته باشم با دو تا theme
یعنی اول osclass رو نصب کنم تو هاست و بعد توش یک subfolder درست کنم.
Theme اولی که مثلا modern است در root هاست باشه و theme دومی که مثلا bender است در subfolder اجرا بشه.
یک راه اینه که بیام osclass رو دو بار نصب کنم. یک بار در root و یک بار در subfolder. در این روش فقط نمیدونم چجوری فولدر اپلود subfolder رو وصل کنم به فولدر اپلود root. چون میخوام هر دو در یک فولدر عکس ها رو ذخیره کنه. من جستجو کردم نتونستم کد path فولدر اپلود subfolder رو تغییر بدم به path رووت.
روش دیگه هم اینه که یک بار در root نصب کنیم و بعد در subfolder با یک shortcut تم بندر رو وصل کنم. 
ولی نتونستم هیچ یک از روش ها رو عملی کنم.
لطفا کمک کنید تا این کار رو انجام بدم.

خب من متوجه نشدم کامل دلیل کارتون رو تغییر پوشه آپلود فکر نکنم بشه چون توی بحث های سایت مرجع پرسیده بودن ولی به خاطر ایجاد تصاویر و آپدیت های هسته گفتن امکان پذیر نیست یا سخته من که چیزی پیدا نکردم درست دقیق باشه و فرصت انالیز کامل این مورد هم پیش نیومده

(۱۳۹۶-۰۷-۰۸، ۱۲:۵۱ ق.ظ)zobu نوشته است: یک راه دیگه هم بذهنم اومد نمیدونم میشه یا نه.
ایا میتونیم کاری کنیم که اگر یکی mysite.com رو باز کرد تم modern و اگر mysite.com/subfolder را زد تم bender رو بیاره؟ ایا چنین چیزی میشه کرد؟

در این مورد هم باز شما باید هر در هر دو او اس کلاس رو نصب کنین و بطبع تغییر قالب هم امکان پذیره
ولی اگه میخواین یک سایت با چند نوع قالب داشته باشین براساس دسته بندی هست شما برای هر دسته بندی میتونین براساس ای دی دسته بندی ظاهر اون قسمت رو تغییر بدین

البته بگم او اس کلاس گزینه ای به نام مالتی سایت داره ولی متاسفانه آموزش های زیادی در این باره نیست و نحوه استفاده از این مورد
  پاسخ
#4
نمونه های پرسیده شده:
https://github.com/osclass/Osclass/issues/599
https://github.com/osclass/Osclass/issues/1172
  پاسخ
تبلیغات
ads
#5
(۱۳۹۶-۰۷-۰۸، ۰۱:۱۸ ق.ظ)morteza نوشته است: نمونه های پرسیده شده:
https://github.com/osclass/Osclass/issues/599
https://github.com/osclass/Osclass/issues/1172

ممنونم بابت اطلاعات، ولی من MULTISITE نمیخوام که.
چیزی که من میخوام خیلی ساده تر از MULTISITE است.
من میخوام یک osclass نصب کنم و بعد دو تا theme داشته باشم. یعنی theme دوم از یک subfolder باشه.
www.yoursite.com = تم اول
www.yoursite.com/subfolder = تم دوم

من در subfolder هم یک osclass دیگه نصب کردم و بعد در این فایل:
oc-includes\osclass\default-constants.php
کد: 47

کد php:
   if( !defined('UPLOADS_PATH') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH'CONTENT_PATH 'uploads/');
 
   
را تغییر دادم به : (یعنی پوشه آپلود osclass اصلی که در root است رو آدرس دادم)

کد php:
   if( !defined('UPLOADS_PATH') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH'$_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/oc-content/uploads/');
 
   
خیلی خوب کار کرد و وقتی در subfolder یک آگهی ثبت کردم، عکس ها در osclass اصلی که در root است ذخیره شد.
ولی ایرادی که داشت آدرس عکس رو درست در دیتا بیس ذخیره نکرد: http://localhost/subfolder/C:/wamp/www/oc-content/uploads/0/1.jpg
که در اصل باید اینجوری ذخیره کنه: http://localhost/oc-content/uploads/1/1.jpg
و یک ایراد دیگه هم که در subfolder عکس های قبلی رو که در دیتا بیس هست رو اینجوری نشون میده: http://localhost/subfolder/oc-content/uploads/0/1.jpg
که در اصل باید اینجوری نشون بده: http://localhost/oc-content/uploads/1/1.jpg چون در subfolder من پوشه uploads رو پاک کردم تا در یک مسیر عکس ذخیره کنم.
همینطوی که دیدید من نیمی از مشکل رو حل کردم، اگر کمک کنید تا همش رو حل کنیم ممنون میشم.
هدفی که از این کار دارم اینه که از یک دیتابیس استفاده کنم و محل ذخیره عکس هم یکجا باشه. ولی برای مثلا یک شهری یک تم رو نشون بدم و برای یک شهر دیگه تم دیگه.
با احترام
  پاسخ
#6
خب برای فولدر روت اصلی باید این آدرس رو بدید

کد php:
 if( !defined('UPLOADS_PATH') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH'str_replace('\\''/'dirname(dirname(dirname(dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])))) . '/oc-content/') . 'uploads/');
 
   

برای استفاده از تم یک شهر باید قالبتون رو ویرایش و براساس شهر قالب بندی میکردین خیلی راحت بود
  پاسخ
#7
(۱۳۹۶-۰۷-۰۸، ۰۲:۲۵ ب.ظ)morteza نوشته است: خب برای فولدر روت اصلی باید این آدرس رو بدید

کد php:
 if( !defined('UPLOADS_PATH') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH'str_replace('\\''/'dirname(dirname(dirname(dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])))) . '/oc-content/') . 'uploads/');
 
   

برای استفاده از تم یک شهر باید قالبتون رو ویرایش و براساس شهر قالب بندی میکردین خیلی راحت بود


آدرس دهی من هم کار میکرد. آدرس دهی شما هم کار کرد. ولی بالا چیزهایی که توضیح دادم باز هم پیش میاد.
همینطور که در پست بالا هم ذکر کردم با این لینک عکس اگهی رو در وبسایت اصلی ذخیره میکنه که خوب هم هست. ولی میاد ادرس عکس رو در دیتابیس اشتباه ذخیره میکنه و بخاطر این عکس اگهی نمایش نمیده.
بعد از تغییر کد بالا، در دیتابیس آدرس رو اینجوری نشون میکده و باعث میشه عکس آگهی نشون نده: C:/wamp/www/oc-content/uploads/1/
وقتی روی جای عکس که نشون نمیده کلیک راست میکنم تا آدرس رو ببینم اینجوری نشون میده: http://localhost/subfolder/C:/wamp/www/oc-content/uploads/1/5.jpg
آدرس عکس های قبلی که درست در دیتابیس ذخیره شده به این شکل است: oc-content/uploads/1/
 بنظر شما چرا لینک عکس اگهی رو اشتباه ذخیره میکنه در دیتابیس وقتی این کد ادرس رو تغییر میدیم؟ این چه ربطی به ذخیره لینک در دیتابیس داره؟ اگر مشکل ذخیره لینک اشتباه عکس در دیتابیس رو درست کنیم خیلی نزدیک میشیم.
اگر شما خودتون همین کد رو ویرایش کنید و یک آگهی ثبت کنید و بعد ببینید که عکس نشون نمیده خوب متوجه منظور من میشید
با احترام
  پاسخ
تبلیغات
ads
#8
(۱۳۹۶-۰۷-۰۹، ۱۲:۰۸ ق.ظ)zobu نوشته است:
(۱۳۹۶-۰۷-۰۸، ۰۲:۲۵ ب.ظ)morteza نوشته است: خب برای فولدر روت اصلی باید این آدرس رو بدید

کد php:
 if( !defined('UPLOADS_PATH') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH'str_replace('\\''/'dirname(dirname(dirname(dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])))) . '/oc-content/') . 'uploads/');
 
   

برای استفاده از تم یک شهر باید قالبتون رو ویرایش و براساس شهر قالب بندی میکردین خیلی راحت بود


آدرس دهی من هم کار میکرد. آدرس دهی شما هم کار کرد. ولی بالا چیزهایی که توضیح دادم باز هم پیش میاد.
همینطور که در پست بالا هم ذکر کردم با این لینک عکس اگهی رو در وبسایت اصلی ذخیره میکنه که خوب هم هست. ولی میاد ادرس عکس رو در دیتابیس اشتباه ذخیره میکنه و بخاطر این عکس اگهی نمایش نمیده.
بعد از تغییر کد بالا، در دیتابیس آدرس رو اینجوری نشون میکده و باعث میشه عکس آگهی نشون نده: C:/wamp/www/oc-content/uploads/1/
وقتی روی جای عکس که نشون نمیده کلیک راست میکنم تا آدرس رو ببینم اینجوری نشون میده: http://localhost/subfolder/C:/wamp/www/oc-content/uploads/1/5.jpg
آدرس عکس های قبلی که درست در دیتابیس ذخیره شده به این شکل است: oc-content/uploads/1/
 بنظر شما چرا لینک عکس اگهی رو اشتباه ذخیره میکنه در دیتابیس وقتی این کد ادرس رو تغییر میدیم؟ این چه ربطی به ذخیره لینک در دیتابیس داره؟ اگر مشکل ذخیره لینک اشتباه عکس در دیتابیس رو درست کنیم خیلی نزدیک میشیم.
اگر شما خودتون همین کد رو ویرایش کنید و یک آگهی ثبت کنید و بعد ببینید که عکس نشون نمیده خوب متوجه منظور من میشید

خب محل ذخیره فایل رو عوض کردین ولی تو ساب فولدر این کد پایین اجرا میشه و مسیر اصلی فایل حذف میشه با کد پایین تو فایل 

oc-includes\osclass\ItemActions.php
خط 1455 و توی تابع add 

کد php:
$s_path str_replace(osc_base_path(), ''$folder); 

خب باید osc_base_path() که مسیر اصلی فایل هست یعنی ABS_PATH پس مسبر این هم براساس پوشه هست یعنی میشه http://localhost/subfolder/ که این وجود نداره در مسیر دهی پس نمیتونه replace کنه و مسیر اصلی میمونه باید به جای این یا خودتون مسیر دهی اصلی رو بدیدن یا constant تعریف کنین و مسیر اصلی پوشه رو بدین

یعنی مثلا این طوری


کد php:
if( !defined('UPLOADS_PATH_ORG') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH_ORG'str_replace('\\''/'dirname(dirname(dirname(dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))))));
 
   

و کد رو تغییر بدین


کد php:
$s_path str_replace(UPLOADS_PATH_ORG''$folder); 

فکر کنم این طوری درست میشه یه تست کنین 
  پاسخ
#9
(۱۳۹۶-۰۷-۰۹، ۰۳:۳۴ ب.ظ)morteza نوشته است:
(۱۳۹۶-۰۷-۰۹، ۱۲:۰۸ ق.ظ)zobu نوشته است:
(۱۳۹۶-۰۷-۰۸، ۰۲:۲۵ ب.ظ)morteza نوشته است: خب برای فولدر روت اصلی باید این آدرس رو بدید

کد php:
 if( !defined('UPLOADS_PATH') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH'str_replace('\\''/'dirname(dirname(dirname(dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])))) . '/oc-content/') . 'uploads/');
 
   

برای استفاده از تم یک شهر باید قالبتون رو ویرایش و براساس شهر قالب بندی میکردین خیلی راحت بود


آدرس دهی من هم کار میکرد. آدرس دهی شما هم کار کرد. ولی بالا چیزهایی که توضیح دادم باز هم پیش میاد.
همینطور که در پست بالا هم ذکر کردم با این لینک عکس اگهی رو در وبسایت اصلی ذخیره میکنه که خوب هم هست. ولی میاد ادرس عکس رو در دیتابیس اشتباه ذخیره میکنه و بخاطر این عکس اگهی نمایش نمیده.
بعد از تغییر کد بالا، در دیتابیس آدرس رو اینجوری نشون میکده و باعث میشه عکس آگهی نشون نده: C:/wamp/www/oc-content/uploads/1/
وقتی روی جای عکس که نشون نمیده کلیک راست میکنم تا آدرس رو ببینم اینجوری نشون میده: http://localhost/subfolder/C:/wamp/www/oc-content/uploads/1/5.jpg
آدرس عکس های قبلی که درست در دیتابیس ذخیره شده به این شکل است: oc-content/uploads/1/
 بنظر شما چرا لینک عکس اگهی رو اشتباه ذخیره میکنه در دیتابیس وقتی این کد ادرس رو تغییر میدیم؟ این چه ربطی به ذخیره لینک در دیتابیس داره؟ اگر مشکل ذخیره لینک اشتباه عکس در دیتابیس رو درست کنیم خیلی نزدیک میشیم.
اگر شما خودتون همین کد رو ویرایش کنید و یک آگهی ثبت کنید و بعد ببینید که عکس نشون نمیده خوب متوجه منظور من میشید

خب محل ذخیره فایل رو عوض کردین ولی تو ساب فولدر این کد پایین اجرا میشه و مسیر اصلی فایل حذف میشه با کد پایین تو فایل 

oc-includes\osclass\ItemActions.php
خط 1455 و توی تابع add 

کد php:
$s_path str_replace(osc_base_path(), ''$folder); 

خب باید osc_base_path() که مسیر اصلی فایل هست یعنی ABS_PATH پس مسبر این هم براساس پوشه هست یعنی میشه http://localhost/subfolder/ که این وجود نداره در مسیر دهی پس نمیتونه replace کنه و مسیر اصلی میمونه باید به جای این یا خودتون مسیر دهی اصلی رو بدیدن یا constant تعریف کنین و مسیر اصلی پوشه رو بدین

یعنی مثلا این طوری


کد php:
if( !defined('UPLOADS_PATH_ORG') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH_ORG'str_replace('\\''/'dirname(dirname(dirname(dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))))));
 
   

و کد رو تغییر بدین


کد php:
$s_path str_replace(UPLOADS_PATH_ORG''$folder); 

فکر کنم این طوری درست میشه یه تست کنین 

من متوجه نشدم دقیقا باید کد constant را کجا بنویسم
اینجوری نوشتم اگر اشتباه است بگید لطفا. اول اون کد رو ویرایش کردم و بعد constant را بالای کد نوشتم. اینجوری:

کد php:
if( !defined('UPLOADS_PATH_ORG') ) {
 
       define('UPLOADS_PATH_ORG'str_replace('\\''/'dirname(dirname(dirname(dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))))));
}
$s_path str_replace(UPLOADS_PATH_ORG''$folder); 


ولی بعد از ثبت آگی دوباره آدرس دهی ها رو اشتباه کرد
در دیتابیس اینجوری ذخیره کرد: /www/oc-content/uploads/1/  که باید www رو نندازه اینجا
در html اینجوری آدرس عکس رو گرفت: http://localhost/subfolder//www/oc-content/uploads/1/9.jpg   اینجا هم میره از subfolder عکس رو نشون بده که ما میخواهیم از root نشون بده نه subfolder
با احترام
  پاسخ
#10
این define رو. باید توی همون فایل که همه define ها تعریف شده بزارین بعد شما توی لوکال هاست تست کردین خب درسته شما یک پوشه قبل موجود در ساب فولدر www هست شما باید اون چیزیز رو که گفتین عین همون رو انجام بدین تا مشکلی پیش نیاد برای ادرس دهی هم باید خودتون دستی توی ساب فولدر انجام بدین و ادرس سایت اصلی رو بدین قبلا هم بهتون عرض کردم باید همه قسمتا رو بررسی کنین چون یکی دو تا جا نیست
  پاسخ
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خطای Osclass database server is not available. sornagostar 1 81 ۱۳۹۶-۰۴-۳۰، ۰۶:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  چند سوال در مورد امکانات osclass javadth 1 283 ۱۳۹۵-۰۸-۱۳، ۱۰:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در نصب osclass gafury 6 1,615 ۱۳۹۴-۰۷-۱۶، ۰۹:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: issa2013
  تغییرات کوچک در osclass gafury 0 581 ۱۳۹۴-۰۵-۰۷، ۰۵:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gafury
  Osclass error sadeghansari10 3 1,410 ۱۳۹۳-۰۳-۳۱، ۰۸:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  osclass آر اس اس نداره ؟ pouria 8 5,360 ۱۳۹۲-۰۸-۱۶، ۰۳:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads