شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احتمال عفونت ایمپلنت دندان
#1
احتمال عفونت ایمپلنت دندان


resim
دغدغه عفونت ایمپلنت دندان همانند سایر جراحی های دهان در بیماران وجود دارد. این ترس ممکن است باعث شود بسیاری از موارد پس از جراحی جهت کاشت دندان اعم از تورم و ترشح را عفونت تلقی کرد. عواملی که باعث شکست ایمپلنت دندان می شوند، اشاره به عفونت ایمپلنت دندان دارد.
به طور کلی لفظ "عفونت ایمپلنت" معمولا برخاسته از منشا شکست زودهنگام ایمپلنت دندان است. به همین علت اگر در ناحیه ای که قرار است کاشت ایمپلنت آنجا انجام شود، استخوان به میزان کافی در دسترس نباشد، جهت جلوگیری از عفونت ایمپلنت می بایست استخوان لازم بازسازی شود،
به طور مثال پیوند استخوان صورت گیرد تا ایمپلنت به طور کامل داخل استخوان ها محاصره شود و بعد از کاشت ایمپلنت دندان استخوان به طور کامل با ایمپلنت جوش بخورد. اگر عمل جوش خوردن ایمپلنت به طور کامل و صحیح انجام نشود، اماده روکش گذاری نمی شود و امکان لق شدن ایمپلنت زیاد شده و در نهایت مجبور به خارج سازی ایمپلنت می شویم. همچنین در صورتی که ایمپلنت دندان به طور کامل نیز با استخوان بیمار جوش بخورد، مصون از شکست نیست.
روکش های ایمپلنت دندان باید به صورتی ساخته شوند که با نیروهای ناشی از تحرک فک هماهنگی ایجاد کرده، به صورتی که ایمپلنت دندان توانایی تحمل این نیروها را داشته باشد. زیرا ممکن است در اثر فشارهای ناشی از خوردن، پایه ایمپلنت دندان و همچنین استخوان های اطراف آن در برابر نیروهای وارده از جانب روکش ایمپلنت دوام نیاورند و در اثر این اتفاق استخوان اطراف ایمپلنت دندان دچار تحلیل شود و در نهایت منجر به لق شدن ایمپلنت گردد.
در صورت احساس لق شدگی ایمپلنت دندان خود، حتما پزشک خود را مطلع سازید.
به طور کلی این موارد ممکن است از جانب بیمار عفونت ایمپلنت تلقی شود، در صورتی که اینطور نیست و موارد واقعی عفونت ایمپلنت دندانی ناچیز بوده و تهدید یا نگرانی محسوب نمی شود.
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کاشت دندان و تفاوت آن با دندان مصنوعی و پروتز متحرک محمد قاسمی 0 702 ۱۴۰۰-۰۷-۱۰، ۰۹:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: محمد قاسمی
  آشنایی با ایمپلنت کره ای fagoli754 0 427 ۱۴۰۰-۰۲-۲۷، ۱۰:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: fagoli754
  عوارض کیست مویی ابتلا به سرطان پوست و عفونت خون medicaldarman 0 502 ۱۳۹۹-۱۱-۰۲، ۰۱:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: medicaldarman
  اهمیت مراقبت از دندان ها تجهیزات دندانپزشکی جهان دنتال 0 488 ۱۳۹۹-۰۸-۰۴، ۰۱:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: تجهیزات دندانپزشکی جهان دنتال
  ایمپلنت دندان نیش yasaman 1380 0 365 ۱۳۹۹-۰۶-۱۵، ۰۲:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: yasaman 1380
  روش مراقبت از دندان های کامپوزیت شده mydentist 0 447 ۱۳۹۹-۰۴-۰۷، ۰۶:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: mydentist
  باورهای غلط در مورد لمینت دندان shafiee66 0 643 ۱۳۹۸-۱۰-۲۹، ۰۷:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: shafiee66
  عوامل مهم و تاثیر گذار در تعیین قیمت لمینت دندان shafiee66 0 530 ۱۳۹۸-۱۰-۲۹، ۰۷:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: shafiee66
  لمینت دندان چیست shafiee66 0 496 ۱۳۹۸-۱۰-۲۹، ۰۶:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: shafiee66
  خارج کردن یا نگاه داشتن دندان nikoo2020 0 555 ۱۳۹۸-۰۹-۲۳، ۰۵:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: nikoo2020

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads