شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استراتژی پوکر اوماها از زبان تام چمبرز
«تام چمبرز» که لقبش “LearnedFromTV” هستش، یکی از پوکربازای حرفه ای کش گیم توی پوکر آنلاینهستش که بردهای خوبی هم توی پوکر تورنمنت داشته. توی مسابقات جهانی پوکر ۲۰۰۸ توی دو تورنمنت پوکر به میز نهایی رسیدش. این آدم به صورت جدی  آموزش پوکر هم انجام میده. تو یکی از بحثای  آموزشی  از یه بازپخش کننده‌ی دست پوکر برای مرور چندین دست جالب پرداخته  که تمرکز اصلیشون تصمیم گیری توی مرحله ترن هستش، و اینکه این تصمیمات چطور به مفاهیم گسترده تر توی  آموزش پوکر اوماها ارتباط پیدا می‌کننه.

نوع بازی: پات لیمیت اوماها

استیک: $۳-$۶

پوکر بازان حاضر و میزان ژتون هایشان

Plo8: 1,003.95

menacingmeth: $618.80

Tom Chambers: $1,403.25

بررسی این دست پوکر اوماها

بازی قبل از فلاپ

تام چمبرز از پوزیشن دیلر با دست ♠A♥ J♥ ۱۰♣ ۷ به ۲۱$ رِیز می‌کند. Plo8 و menacingmeth کال می‌کنند. پات به ۶۳$ می‌رسد.

تام چمبرز: این یک دست پوکر اوماها است که بسته به بازی و بازیکنان قبل از شما می‌تواند ارزش ری-رِیز کردن را داشته باشد. اگر کسی از پوزیشن کات-آف رِیز کند که شما در کل تمایل به ری-رِیز کردنش دارید، این دست می‌تواند کاندیدای خوبی جهت ری-رِیز برای کسب ارزش و اعتبار باشد. اگر دوست داشته باشید بلایندها هم به حضور در پات تشویق کنید می‌توانید فقط کال کنید زیرا این دست در پات‌های چند نفره با یک رِیز، و پات‌های هدزآپ ری-رِیز شده به خوبی بازی می‌شود.

مرحله فلاپ

در فلاپ کارتهای ♥۲ ♥۷ ♣۸ می‌آید. Plo8 و menacingmeth هر دو چک می‌دهند. چمبرز ۴۲$ شرط می‌بندد. Plo8 فولد می‌کند و menacingmeth کال می‌کند. پات به ۱۴۷$ می‌رسد.

تام چمبرز: بدیهی است که این فلاپی هست که می‌تواند در آن C-Bet (شرط ادامه) بست. من یک جفت دارم، کارت های بالا دارم، پای استریت گاتشات و پای رنگ ناتس هم دارم. در این فلاپ حتی اگر کسی ست باشد، شانس من کمی کمتر از ۵۰% است؛ و در مقابل قرعه های زیادی که ممکن است داشته باشند، برتری شانس با من است. داشتن این پر هفت هم مزیت خوبی است؛ در مقابل ۷-۸ در وضعیت خیلی خوبی هستم. نمی‌دانم وضعیت چقدر با ۵۰-۵۰ فاصله دارد، ولی فکر می‌کنم برتری با من باشد مگر اینکه ۷-۸ داشته باشد و کارتهای بالایش  مثل کارتهای من باشد.

شروع مرحله ترن

در ترن کارت ♦K آمد. چیمان کارتهای روی میز ♥۲ ♥۷ ♣۸ ♦K شد و menacingmeth چک داد.

تام چمبرز: با توجه به شناختی که از menacingmeth دارم زمانی که این دست را بازی می‌کردیم، از چندین دست مختلف متوجه شدم که در سمت Loose-Passive قرار دارد (یعنی با دستهای زیادی بازی می‌کند و همچنین کمتر حالت تهاجمی دارد)؛ به ویژه بازی شل (Loose) او برجسته بود، یعنی او می‌توانست با طیف گسترده ای در فلاپ کال کند تا کارت بعدی را ببیند. همچنین بازیکنی بود که از او انتظار نداشتم یک دست قدرتمند مثل ست روی فلاپ، و حتی ۷-۸ را آهسته بازی کند و دام بگذارد، هرچند ۷-۸ دستی است که  ممکن است وقتی پوزیشن ندارد، در فلاپ چک-کال کند. ۷-۸ دو پر بالا محسوب می‌شود، ولی بدیهی است که دو پر آسیب پذیری است. اگر دستی مثل J-10-8-7 داشته باشد احتمال دارد بعد از اینکه در فلاپ چک کال کرده است، در ترن چک-فولد کند.
https://medium.com/@hadisjafari9898/
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [حل شد] زبان سمت کاربر چیست mahsa733 0 664 ۱۳۹۸-۰۶-۰۵، ۰۳:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa733
  قوانین ثبت نام شرکت از زبان فکر برتر fekre bartar 0 747 ۱۳۹۸-۰۴-۱۷، ۱۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fekre bartar
  زبان zobu 5 1,746 ۱۳۹۶-۰۸-۱۱، ۰۷:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  [حل شد] انتخاب زبان zobu 6 2,737 ۱۳۹۵-۰۵-۰۸، ۰۹:۵۶ ق.ظ