شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسکرول بینهایت صفحه
سلام
وقت بخیر

قابلیت اسکرول بی نهایت رو به سایت اضافه کردم و عملکردش درسته

فقط مشکل اینه که وقتی اسکرول اتفاق میوفته در هر بار لود شدن آگهی ها، آگهی های ویژه هم مجدد نمایش داده میشن
به طور مثال اگه 4 بار اسکرول کنم در هر بار نمایش آگهی های جدید، آگهی های ویژه هم 4 بار نمایش داده میشن

چطور میشه کاری کرد که با اسکرول فقط آگهی های معمولی رو نمایش بده و ویژه ها همون یکبار در بالای صفحه نمایش داده بشن؟

ممنون
(۱۳۹۷-۰۹-۰۹، ۰۶:۲۳ ب.ظ)behzadpz نوشته است: سلام
وقت بخیر

قابلیت اسکرول بی نهایت رو به سایت اضافه کردم و عملکردش درسته

فقط مشکل اینه که وقتی اسکرول اتفاق میوفته در هر بار لود شدن آگهی ها، آگهی های ویژه هم مجدد نمایش داده میشن
به طور مثال اگه 4 بار اسکرول کنم در هر بار نمایش آگهی های جدید، آگهی های ویژه هم 4 بار نمایش داده میشن

چطور میشه کاری کرد که با اسکرول فقط آگهی های معمولی رو نمایش بده و ویژه ها همون یکبار در بالای صفحه نمایش داده بشن؟

ممنون

حتما شما با continar همراه آگهی های ویژه را گذاشتین فقط کلاس یا id آگهی های رایگان را بذارید
ممنون از پاسختون
تغییراتی در search.php و loop ایجاد کردم و مشکل حل شد

سپاس
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پنج صفحه مختلفی را که باید در سالنامه خود بگنجانید rathgraphic 0 197 ۱۳۹۹-۱۱-۰۲، ۰۳:۴۵ ق.ظ
آخرین ارسال: rathgraphic
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,144 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  تغییر صفحه بعد از ارسال اگهی salar810 1 928 ۱۳۹۷-۰۲-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  ایجاد صفحه مجزا برای نمایش اگهیهای ویژه matin57 2 1,019 ۱۳۹۶-۰۶-۰۷، ۱۲:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: matin57
  مشکل در نمایش آدرس در صفحه گوگل sornagostar 5 1,562 ۱۳۹۶-۰۵-۲۵، ۰۶:۳۵ ب.ظ
  ویرایش صفحه اصلی (index.php) matin57 5 1,243 ۱۳۹۶-۰۵-۱۶، ۱۰:۱۱ ب.ظ
  بازگشت به صفحه ی اصلی بعد از ایجاد اگهی majavanmardi33@gmail.com 1 1,038 ۱۳۹۵-۰۸-۱۲، ۰۱:۱۰ ب.ظ
  تنظیم صفحه اول سایت با او اس کلاس esfahanrasane 3 2,680 ۱۳۹۵-۰۶-۲۵، ۱۰:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: zobu
  [حل شد] صفحه بندی zobu 3 1,690 ۱۳۹۵-۰۵-۱۷، ۱۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: zobu
  ناقص بودن صفحه " ارسال اگهی رایگان " ah313mad 0 1,051 ۱۳۹۴-۱۱-۰۱، ۱۲:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ah313mad

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads