شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکال در ادرس های لیست فهرست
سلام
من فهرست اگهی هام لینک نیست فقد وقتی روش کلیک میکنی اسم فارسی اون اگهی میره تو ی مرورگر ادرس اشکالش از کجاست؟

تبلیغات
ads
کسی نیست جواب بده ؟
سلاممعین جان خوش اومدی

از چه ورژنی استفاده کردی؟
چه ورژنی از این قالب رو استفاده کردی (چون چپ چین هست)؟
 سپاس شده توسط 007rap
ورژن 3.3.2 ارتقاع دادم
اما مشکلم و حل کردم ی مشکل دیگه وقتی یکی اگهی میده بعضی وقتا ارور هاست میده برای اسم فارسی ادرس اگه طولانی باشه
400 request bad
تبلیغات
ads
(۱۳۹۲-۱۱-۱۷، ۰۳:۳۹ ق.ظ)007rap نوشته است: ورژن 3.3.2 ارتقاع دادم
اما مشکلم و حل کردم ی مشکل دیگه وقتی یکی اگهی میده بعضی وقتا ارور هاست میده برای اسم فارسی ادرس اگه طولانی باشه
400 request bad

شما بهتر بود نسخه موجود و بومی شده رو نصب میکردید(نسخه 3.2.1) نسخه جدید در حال تست و بررسی هست و در حال بومی شدن مشکلاتی که در نسخه ای که نصب کردید ممکن است مشکلاتی داشته باشد من با بیشتر این مشکلات آشنا هستم برای همین در بومی کردن نسخه ی جدید عجله ای نمیکنیم چون با این جور مشکلات روبرو میشیم بهتره نسخه ی بومی رو استفاده کنید.
از کاربرا میخوام نسخه ی بومی رو استفاده کنند نسخه های جدید چند بار اصلاحیه براش اومده اگر سایتتون رو براساس اونها راه اندازی کنید حتما با مشکلاتی مواجه میشین حتی در همین نسخه موجود مشکل سئو هست که گوگل آگهی های فارسی رو ایندکس نمیکنه چندبار گزارش دادم ولی رسیدگی نشده.
سلام
من هم همین مشکل رو در نسخه بومی شده دارم.
برای همین نام دسته ها رو کوتاهتر انتخاب کرده ام.Shy
موفق باشید
داداش سلام دمت گرم حرفت درست بود

اما من خیلی وقت بود می خواستم ی سایت نیازمندی بدون مشکل و باگ اشکال راه بندازم خیلی اسکیریپت در این باره نصب کردم بیشترشون یا امکانات کم داشت یا ی مشکل حل نشدنی داشت که با چنج کردن کل سیستم بهم میریخت این سیستم هم مشکلات خودشو داره دیگه خستم کرده این و حل میکردم اون خراب میشد
من باورم شده ک دیگه صاحب ی سایت نیازمندی نمیشم الان فکر راه اندازی ی سیستم ایمیل عمومی هستم مثل میلفا mailfa.com دم همتون گرم واقعا پشتیبانی از شما بهتر ندیدم همیشه اماده حاضر دقیق و کاربردی به کاربراتون میرسید
ممنون بتون سر میزنم
تبلیغات
ads
شما مشکلات قالب رو به مشکلات سیستم ربط ندید هر سیستمی مشکلات خاص خودش رو داره شما تاکنون هیچ مشکلی بجز مشکل قالب گزارش ندادید من چندتا سایت نیازمندی راه اندازی کردم هیچکدوم مشکلی نداشتن از لحاظ نام دسته اینا بازم چک میکنم ببینم مشکل دسته ها چیه؟ شما چه عنوانی رو انتخاب میکنین که خطا میده اینجا بگین تا بررسی بشه.
مشکلات باید گزارش داده بشن تا برطرف بشه بجز مشکلات قالب نویسی که اینا مربوط به طراح قالب هست.
سیستم ایمیل عمومی هم مشکلات خاص خودش رو داره هزینه بالایی میخواد هاست یا سرورت باید قوی باشه وگرنه بدرد نمیخوره
برای موفقیت باید تلاش کنید و فقط روی یک چیزی متمرکز بشید در غیر این صورت یکی دو ماه زیاد دوام نمیارید.Wink
سلام داداش
حالا طراح قالب یا هر چی باعث شده مشکل بوجود بیاد وقتی اونجور که می خوای نمیشه فایده ای نداره
زیاد تو این سیستم درگیر بودم اما می دونی من صبور نیستم زیاد .که بیام اینجا دقیق توضیح بدم چی شده چی نشده چند روز بعد ب امید راه حلش بیام اینجا خودم با همین اندازه که می دونم بعضیاشون حلش کردم
مشکل لیست دقیق نمیدونم ولی فک کنم بخاطر زبان برنامه بود که خودت گفتی بومی سازی نشده
ی متن فارسی مثل : افتتاح سایت جامعه مجازی واسه تست تایپ کردم توی عنوان پست کردم و بعد که رو لینکش کلیک می کردم اروری که بالا نوشتم میدیدم
اره خرج سیستم میل دهی زیاده اما دیگه اعصاب خورد کن نیست مث این دوستان راحت بی دردسر نصب کردن مشکل انچنانی نداره فقد هاستت باید رایگان نباشه سازگاری داشته باشه
(۱۳۹۲-۱۱-۲۰، ۰۶:۳۴ ق.ظ)007rap نوشته است: سلام داداش
حالا طراح قالب یا هر چی باعث شده مشکل بوجود بیاد وقتی اونجور که می خوای نمیشه فایده ای نداره
زیاد تو این سیستم درگیر بودم اما می دونی من صبور نیستم زیاد .که بیام اینجا دقیق توضیح بدم چی شده چی نشده چند روز بعد ب امید راه حلش بیام اینجا خودم با همین اندازه که می دونم بعضیاشون حلش کردم
مشکل لیست دقیق نمیدونم ولی فک کنم بخاطر زبان برنامه بود که خودت گفتی بومی سازی نشده
ی متن فارسی مثل : افتتاح سایت جامعه مجازی واسه تست تایپ کردم توی عنوان پست کردم و بعد که رو لینکش کلیک می کردم اروری که بالا نوشتم میدیدم
اره خرج سیستم میل دهی زیاده اما دیگه اعصاب خورد کن نیست مث این دوستان راحت بی دردسر نصب کردن مشکل انچنانی نداره فقد هاستت باید رایگان نباشه سازگاری داشته باشه

مشکلی نیست هر طور راحتینHeart
تبلیغات
ads

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads