شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اضافه کردن سایدبار
سلام
من یه قالب نصب کردم به نام osred ولی این قالب فلت هستش
و سایدبار نداره می خواستم بهش سایدبار اضافه کنم
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

تبلیغات
ads
قالب هایی که بصورت پیشفرض سایدبار ندارند باید css قالب بصورت کامل تغییر کنند و در کل خیلی کار میبره که سازنده اون قالب اینکار رو نمیکنه و اگه نویسنده قالب از پایه کار ساخت قالب رو انجام داده باشه میتونه سایدبار رو بهش اضافه کنه ولی اگه کپی از قالب دیگه ای باشه براش زمانبره.
در هر صورت باید تسلط کامل روی او اس کلاس و  css  داشته باشی که بخای اینکار رو انجام بدی

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تراز کردن آگهی sajadkharestani 4 2,118 ۱۳۹۵-۰۳-۲۶، ۱۲:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sajadkharestani
  درخواست فارسی کردن قالب Auto Classifieds khudeman 1 2,448 ۱۳۹۳-۰۴-۱۱، ۰۳:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
Question پیشرفته کردن نمایش نظرات در پوسته مدرن؟ maadcn 1 1,899 ۱۳۹۲-۰۹-۱۴، ۱۱:۰۱ ق.ظ
  فعال کردن چندین پوسته برای صفحات مختلف سایت maadcn 1 2,369 ۱۳۹۲-۰۶-۲۴، ۰۷:۳۰ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads