۱۳۹۹-۰۴-۰۸، ۰۱:۳۵ ب.ظ
انواع دستگاه روغن کشی و روغن گیری
کاربرد دستگاه روغن کشی روغن گیری
خرید و لیست قیمت دستگاه روغن گیری و روغن کشی
دستگاه روغن گیری و روغن کشی از ماشین آلات صنایع غذایی است که جهت پرس دانههای روغنی و استخراج روغن از آنها در صنایع غذایی استفاده میشود. این گونه روغنها به عنوان مواد غذایی و یا مواد بهداشتی و درمانی مصرف می شود. دستگاه روغن
گیری کنجد از پر کاربردترین انواع آن و دستگاه روغن گیری خانگی که از ماشین آلات عمل آوری مواد غذایی است دارای ظرفیت تولید 5 کیلوگرم روغن در ساعت است و برای کسب و کار خانگی، فروشگاهی و کارگاهی کاربرد دارند.
در مراکز تولیدی از دو روش برای روغن کشی از دانههای روغنی و چرب استفاده میشود :
- روغن گیری پرس سرد
- روغن گیری پرس گرم
نحوه کارکرد انواع دستگاه روغن کشی
دستگاه مینی پرس بکردانه 25
از دستگاه روغن کشی پرس سرد، برای روغن کشی از انواع دانههای روغنی مثل کنجد، سیاه دانه، فندق، پسته، مغز بادام درختی و بادام زمینی استفاده میشود. پس از آنکه دانه ها از طریق قیف وارد اکسترودر شدند، با پرس کردن دانه ها، روغن آنها خارج می شود
و تفاله یا کنجاله آن ها باقی می ماند. این تفاله ها در خوراک دام مصرف زیادی دارد.
از دستگاه روغن گیری پرس گرم، برای حالتی استفاده میشود که دانهها ابتدا با دمای بالای 100 درجه پخته میشوند و سپس وارد اکسترودر شده و روغن کشی میشوند. البته هنوز حدود 15 تا 20 درصد روغن دارند که توسط روشهای شیمیایی بقیه روغن آن
استخراج میشود.
دستگاه روغن گیری 160
دستگاه کره گیر و ارده گیر
این دستگاه امکان تولید ارده و انواع کره از دانهها و میوه های روغنی مثل بادام زمینی، پسته، نارگیل,کره فندوق و غیره را دارد. جنس دستگاه کره گیر و ارده گیر از استیل است و ظرفیت تولید دستگاه حدود 30 تا 60 کیلو روغن در ساعت است. سنگ طبیعی موجود
در دستگاه ارده گیر باعث میشود ارده تولیدی کاملا نرم و یکدست باشد.
دستگاه ارده گیری با تعداد دور کم و درجه حرارت پائین کار میکند، تا ارده ای با کیفیت عالی، نرم و یک دست وکاملا سنتی تولید کند. لوازم جانبی دستگاه ارده گیری فرچه و کاردک است.
دستگاه روغن گیری زیتون
دانه های روغنی که برای استفاده در روغن های مایع مخصوص آشپزی استفاده می شوند عبارتند از: میوه های زیتون، دانه های ذرت، دانه های سویا، دانه های تخم آفتابگردان، دانه های پنبه و دانه های تخم کتان.
اولین مرحله از عملیات استخراج روغن زیتون، شستشوی زیتون است، برای کاهش حضور آلاینده ها، به خصوص خاک که می تواند یک طعم خاصی به نام "طعم خاک" را در روغن داشته باشد. سپس از دستگاه برای خرد کردن زیتون (یا تبدیل کردن آنها به خمیر
زیتون) استفاده میشود. بعد از آن با استفاده از یک سانتریفیوژ، زیتون ها تحت فشار قرار می گیرند تا روغن مایع و آب زیتون را از مواد جامد جدا کند. سپس روغن و آب گیاهان با استفاده از روش های استاندارد دیکانتر از هم جدا می شوند.
این روش به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد و اگر اقدامات احتیاطی لازم صورت گیرد، یک روش معتبر برای تولید روغن زیتون با کیفیت بالا است.
دستگاه روغن گیری زیتون دارای قسمت های مختلف از قبیل بونکر، بالابر، همزن خمیر زیتون، دیکانتر، سانترفیوژ، فیلتر تصفیه روغن و تابلو برق می باشد. این قسمت ها در داخل بدنه دستگاه قرار دارند.
کاربرد دستگاه روغن کشی روغن گیری
خرید و لیست قیمت دستگاه روغن گیری و روغن کشی
دستگاه روغن گیری و روغن کشی از ماشین آلات صنایع غذایی است که جهت پرس دانههای روغنی و استخراج روغن از آنها در صنایع غذایی استفاده میشود. این گونه روغنها به عنوان مواد غذایی و یا مواد بهداشتی و درمانی مصرف می شود. دستگاه روغن
گیری کنجد از پر کاربردترین انواع آن و دستگاه روغن گیری خانگی که از ماشین آلات عمل آوری مواد غذایی است دارای ظرفیت تولید 5 کیلوگرم روغن در ساعت است و برای کسب و کار خانگی، فروشگاهی و کارگاهی کاربرد دارند.
در مراکز تولیدی از دو روش برای روغن کشی از دانههای روغنی و چرب استفاده میشود :
- روغن گیری پرس سرد
- روغن گیری پرس گرم
نحوه کارکرد انواع دستگاه روغن کشی
دستگاه مینی پرس بکردانه 25
از دستگاه روغن کشی پرس سرد، برای روغن کشی از انواع دانههای روغنی مثل کنجد، سیاه دانه، فندق، پسته، مغز بادام درختی و بادام زمینی استفاده میشود. پس از آنکه دانه ها از طریق قیف وارد اکسترودر شدند، با پرس کردن دانه ها، روغن آنها خارج می شود
و تفاله یا کنجاله آن ها باقی می ماند. این تفاله ها در خوراک دام مصرف زیادی دارد.
از دستگاه روغن گیری پرس گرم، برای حالتی استفاده میشود که دانهها ابتدا با دمای بالای 100 درجه پخته میشوند و سپس وارد اکسترودر شده و روغن کشی میشوند. البته هنوز حدود 15 تا 20 درصد روغن دارند که توسط روشهای شیمیایی بقیه روغن آن
استخراج میشود.
دستگاه روغن گیری 160
دستگاه کره گیر و ارده گیر
این دستگاه امکان تولید ارده و انواع کره از دانهها و میوه های روغنی مثل بادام زمینی، پسته، نارگیل,کره فندوق و غیره را دارد. جنس دستگاه کره گیر و ارده گیر از استیل است و ظرفیت تولید دستگاه حدود 30 تا 60 کیلو روغن در ساعت است. سنگ طبیعی موجود
در دستگاه ارده گیر باعث میشود ارده تولیدی کاملا نرم و یکدست باشد.
دستگاه ارده گیری با تعداد دور کم و درجه حرارت پائین کار میکند، تا ارده ای با کیفیت عالی، نرم و یک دست وکاملا سنتی تولید کند. لوازم جانبی دستگاه ارده گیری فرچه و کاردک است.
دستگاه روغن گیری زیتون
دانه های روغنی که برای استفاده در روغن های مایع مخصوص آشپزی استفاده می شوند عبارتند از: میوه های زیتون، دانه های ذرت، دانه های سویا، دانه های تخم آفتابگردان، دانه های پنبه و دانه های تخم کتان.
اولین مرحله از عملیات استخراج روغن زیتون، شستشوی زیتون است، برای کاهش حضور آلاینده ها، به خصوص خاک که می تواند یک طعم خاصی به نام "طعم خاک" را در روغن داشته باشد. سپس از دستگاه برای خرد کردن زیتون (یا تبدیل کردن آنها به خمیر
زیتون) استفاده میشود. بعد از آن با استفاده از یک سانتریفیوژ، زیتون ها تحت فشار قرار می گیرند تا روغن مایع و آب زیتون را از مواد جامد جدا کند. سپس روغن و آب گیاهان با استفاده از روش های استاندارد دیکانتر از هم جدا می شوند.
این روش به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد و اگر اقدامات احتیاطی لازم صورت گیرد، یک روش معتبر برای تولید روغن زیتون با کیفیت بالا است.
دستگاه روغن گیری زیتون دارای قسمت های مختلف از قبیل بونکر، بالابر، همزن خمیر زیتون، دیکانتر، سانترفیوژ، فیلتر تصفیه روغن و تابلو برق می باشد. این قسمت ها در داخل بدنه دستگاه قرار دارند.