شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اکانت اسپم
سلام
من بعد از مدت زیادی نیگا کردم دیدم حدود 16000 اکانت اسپم ساخته شده توی وب سایتم که فقط 7 تاشون واقعی هستن
می خواستم بدونم راهی هست که سریع و ساده اینارو حذف کرد ؟ (به جز اینکه بشینم یکی یکی حذفشون کنم :|)
و راه مقابله باهاش چیه ؟
تبلیغات
ads
سلام برای مقابله با اسپم شما پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس رو فعال کنید برای حذف اسپم تعداد بالا باید از دیتابیس دستی انجام بدید یا اینکه چون تعداد آگهی کمی داشتید توصیه میکنم دوباره نصب کنید از اول
دانلود پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس
(۱۳۹۶-۰۴-۱۹، ۰۸:۴۸ ق.ظ)morteza نوشته است: سلام برای مقابله با اسپم شما پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس رو فعال کنید برای حذف اسپم تعداد بالا باید از دیتابیس دستی انجام بدید یا اینکه چون تعداد آگهی کمی داشتید توصیه میکنم دوباره نصب کنید از اول
دانلود پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس

ممنون از جوابتون
ولی منظورتون از این که گفتید ( باید از دیتابیس دستی انجام بدید ) چیه ؟
کدوم فایل رو توی دیتا بیس باید پاک کنم دوباره آپلود کنم که کاربرا پاک بشن ؟
اگه آگهی زیاد اسپم شده باید تیبل _item , description و جداول مرتبط اگر کاربر زیاد اسپم شده باید تیبل user رو بررسی کنید حتما قبل از تغییرات بکاپ داشته باشید
تبلیغات
ads
سلام
من اکانت‌های اسپم رو پاک کردم ولی بازم این اکانت‌ها به وجود میان

من reCAPCHA رو هم فعال کردم ولی بازم میان اینا   Huh Huh Huh

چیکار کنم دیگه ؟
شما reCAPCHA  رو غیرفعال کنین و پلاگین معرفی شده رو نصب کنین تا 90 درصد جلوی اسپم رو میگیره
دانلود پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اسپم شدن ایمیل newmac 0 1,659 ۱۳۹۴-۰۱-۱۹، ۰۴:۲۳ ق.ظ
آخرین ارسال: newmac

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads