شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد خانه در یک جدول دیتابیس
سلام

دوستان من می خوام یه فیلد جدید در فرم ثبت نام داشته باشم.
یه خونه در جدول item-description در دیتابیس ایجاد کردم؛ اما نتونستم ارتباط برقرار کنم.
بقیه موارد این جدول در صفحه item-post وجود داره, حال سوالم اینه چجوری باید این رو در پوسته تعریف کنم که با خانه حدید بتونه ارتباط برقرار کنه.

اگه در این مورد راهنمایی بفرمایید که کدوم صفحه ها رو و به چه صورت باید ویرایش کنم ممنون میشم.

سپاس از توجهتون
تبلیغات
ads
سلام شما نیازی نیست در جدول item یا غیره ایجاد نمایید باید از ریلیشن ها بین جداول استفاده نمایید چون با تغییر هسته امکان بروز خطا زیاد هست شما اگر میخواهید هنگام ثبت آگهی یک فیلد دیگری داشته باشین باید یک جدول دیگه ایجاد نمایید و با id آگهی ارتباط برقرار کنید برای نمونه های ساده میتونید از پلاگین تلفن استفاده نمایید و دانلود و نحوه ارتباط این افزونه رو بررسی نمایید.
 سپاس شده توسط parseh21
سلام مجدد

سپاس از راهنمایی و وقتی که گذاشتید

من نیاز به تعریف چند فیلد جداگونه دارم, میخوام که با ایجاد یک جدول در دیتابیس بتونه در فرم ارتباط برقرار کنه.
این کارو کردم و یک جدول جدید ایجاد کردم و دو فیلد تعریف کردم. (s_idname)

<?php osc_set_idname_number(); ?>
این کد رو در item-post.php قرار دادم
و کد
<?php osc_idname(); ?>
رو در item.php
اما نمیتونه ارتباط برقرار کنه.
کجای کارم ایراد داره؟

در مورد پلاگین تلفن باید بگم که فقط یک فیلد رو ایجاد می کنه,
یک سوال دیگه اینکه آیا امکان داره فیلد جدید در قسمت مدیریت نشون داده بشه و بعد تایید بشه؟
خب شما وقتی <?php osc_set_idname_number(); ?> تعریف کردید داخل این نوع فیلدها رو مشخص کردید خب بعدش باید بعد از ارسال آگهی باید نسبت به آی دی آگهی اون فیلدها رو هم تونی دیتابیس ثبت کنین و باید از طریق هوک این کار رو انجام بدید هوک posted_item شما یکبار پلاگین ساده تلفن رو نگاه کنین متوجه میشین بزودی آموزش جامعی برای پلاگین نویسی گذاشته خواهد شد.
 سپاس شده توسط parseh21
تبلیغات
ads

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads