شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد راهنمای فارسی
سلام .
آقای مدیر انجمن
میشه یک راهنمای فارسی و تصویری که توضیحات هر بخش پنل مدیریتی او اس کلاس رو به صورت واضح توضیح بده بسازید.یعنی امکانات منو ها و زیر منو ها توضیح داده بشه یا قسمت هایی که اگر تیک بشه چه اتفاقی میافته اگر نشه چی میشه !
از همکاری شما متشکرم .Blush
 سپاس شده توسط morteza ، maadcn
تبلیغات
ads
سلام خوش اومدین به انجمن
نگران نباشید به فکر آموزش هستیم در این مورد به صورت گام به گام آموزش رو میدیم.
 سپاس شده توسط javad.hokmabadi ، maadcn
(۱۳۹۲-۱۰-۰۵، ۱۲:۳۲ ب.ظ)morteza نوشته است: سلام خوش اومدین به انجمن
نگران نباشید به فکر آموزش هستیم در این مورد به صورت گام به گام آموزش رو میدیم.
ممنونم آقا مرتضی عزیز
دوست خوب من ، با توجه به اینکه من مسئولیت مدیریت بخش نیازمندی از یک وبسایت رو به عهده گرفتم و طراح وبسایتمون این بخش رو با او اس کلاس راه اندازی کرده من باید به مدیریت همه بخش ها مسلط باشم به همین جهت برای راه اندازی بخش نیازمندی های سایت خودمون به راهنمای تصویری منوها خیلی نیاز دارم . در ضمن فکر میکنم این راهنمای تصویری خودش میتونه در جهت معرفی او اس کلاس به دیگران باشه.حتی بعد از آموزش تصویری میتونید آموزش ویدئویی قرار بدید که خیلی حرفه ای تر باشه.
با سپاس از همکاری شما Heart
 سپاس شده توسط morteza ، maadcn
تمام این کارا نیاز به وقت داره شما خودتون اگه با یه قسمت از او اس کلاس کار کرده باشین میتونید آموزش همون قسمت رو بزارین تا این آموزش ها تکمیل بشه
 سپاس شده توسط javad.hokmabadi
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5 مرحله برای ایجاد آرم مورد علاقه خود طراحی سایت 0 617 ۱۴۰۰-۰۳-۰۲، ۱۲:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: طراحی سایت
  هدف از ایجاد اولین ارز دیجیتال bitmehr 0 516 ۱۳۹۹-۰۸-۱۴، ۰۲:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  راهنمای خرید جک درب پارکینگ mahdi1983ad 0 509 ۱۳۹۹-۰۵-۰۸، ۰۲:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: mahdi1983ad
  راهنمای انتخاب هاست وردپرس leseom 0 603 ۱۳۹۹-۰۱-۱۶، ۱۲:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: leseom
  12 روند طراحی وب سایت برای ایجاد وب سایت جذاب magbot 2 1,124 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۳:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
  سرویس خواب 2 نفره و راهنمای خرید رو تختی lemonn 0 642 ۱۳۹۸-۰۸-۰۹، ۰۸:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: lemonn
  راهنمای انتخاب دستگاه قطعه شویی lemonn 0 605 ۱۳۹۸-۰۸-۰۹، ۰۸:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: lemonn
  راهنمای مفصل برای جریان کاربری در طراحی وب سایت magbot 0 651 ۱۳۹۸-۰۳-۲۹، ۰۲:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: magbot
  مشکل با اعداد فارسی salar810 1 1,214 ۱۳۹۷-۰۲-۱۳، ۰۹:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  [آموزش] تبدیل حروف عربی به فارسی zobu 12 4,899 ۱۳۹۶-۰۸-۱۹، ۰۱:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان
تبلیغات
ads