شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده های درآمد منفعل و نمونه هایی برای طراحان
ایده های درآمد منفعل و نمونه هایی برای طراحان
طراحی سایت

[تصویر:  %D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB...%D9%86.jpg]

در این مقاله شما می توانید برخی از ایده های درآمد منفعل غیرقابل پیش بینی را بیابید که در کسب و کار شما امن تر می شود. 

اما شما قبلا می دانید که به عنوان یک طراح وب یا یک توسعه دهنده وب باید درآمد غیر فعال داشته باشید. 
با این حال، پول آنلاین ممکن است به نظر برخی از فانتزی های غیر واقعی: مطمئنا، شاید کسانی که "هفته 4 ساعت کار هفته" می تواند در تایلند در حالی که پول در حال غرق شدن سرد، اما در مورد هر کس دیگر؟ 
به همین دلیل تصمیم گرفتم به شما نشان دهم که چه طراحان وب می توانند به اینترنت درآمد منفعل بپردازند. 
جعبه ابزار طراح وب شما 
Unlimited Downloads: 500،000+ Web قالب ها، مجموعه آیکون ها، تم ها و طراحی های

فهرست مطالب: 

جعبه ابزار طراح Freelance 
دانلود نامحدود: 500،000+ قالب وب، مجموعه آیکون، تم ها و طراحی دارایی

طراحان وب که می خواهند جریان های منفعل ایجاد کنند در حال حاضر در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند. اکثر کسب و کارها در حال حاضر یا حضور آنلاین قوی دارند یا کاملا مجازی هستند. این چه چیزی در رابطه با درآمد غیرفعال است؟ 
بدین معنی است که طراحان وب و توسعه دهندگان وب که مایل به کسب درآمد غیرفعال هستند، فرصت های زیادی برای انجام این کار دارند: 

پول در حالی که شما بخوابید چیزی نیست که فقط در جهان جایگزین تک شاخ و رنگین کمان وجود داشته باشد. شما، به عنوان یک طراح وب یا یک توسعه دهنده وب، می توانید درآمد غیرفعال خود را برای خود ایجاد کنید، فرض کنید که شما مایل هستید تمام وقت و انرژی مورد نیاز را برای آن بکشید. این آسان نیست، اما این نیز قطعا امکان پذیر است. 
7 طراح وب سایت که با موفقیت آنلاین را آنلاین می کند

بسیاری از طراحان وب و توسعه دهندگان وب که قبلا از فرصت ها در مقابل آنها استفاده می کنند وجود دارد: 

یعقوب کاس، طراح و هنرمند چند رشته ای است که همه نوع مشتریان را شامل می شود، از جمله افرادی مانند Disney، Jerry Seinfeld، Red Bull، Nike و VitaminWater. او در حال حاضر به عنوان یک مدیر هنری/طراح تعاملی در یک سازمان نیویورک Ammirati کار می کند، در حالی که آزادانه تحت کسب و کار و وبلاگ Just Creative نیز فعالیت می کند. او همچنین Logo of the Day، یک وبگاه آرم گالری اختصاص داده شده برای نشان دادن بهترین طرح های آرم در سراسر جهان، و Logo Designer Blog، وبلاگ اختصاصی به نام تجاری و طراحی هویت طراحی می کند. 

Jacob Cass در این مصاحبه به سوالات زیر پاسخ می دهد: 

شما می توانید مصاحبه را بخوانید اینجا . 

ساشا گریف طراح وب است که متخصص در رابط کاربری برای برنامه های وب و تلفن همراه است. او با مشتریان مانند Hipmunk، Le Monde، MileWise و یونسکو کار کرده است. ساچا شروع به فعالیت می کند، Folyo و کتاب الکترونیکی خود را منتشر کرده است که بسیار خوب دریافت می شود. او همچنین وبلاگ شخصی خود را طراحی می کند. 

در این مصاحبه، ساچا موارد زیر را توضیح می دهد: 

کریس اسپونر گرافیست و طراح وب از انگلیس است که دو وبلاگ طراحی محبوب Blog.SpoonGraphics و Line25 را اجرا می کند. 

در این مصاحبه:

Ruben Gamez بنیانگذار انفرادی Bidsketch، یک وب سایت نرم افزاری برای طراحان وب است. 

در این مصاحبه:

شما میتوانید مصاحبه را اینجا بخوانید. 

Jarrod Drysdale یک طراح وب است که وبلاگ خود را در Studio Fellow اجرا می کند. جارود طی دوران حرفه ای خود به عنوان طراح، با استادان فنی، استودیوهای فیلم، شرکت های مالی و مارک های مصرفی کار کرده است. او همچنین یک کتاب الکترونیکی برای بنیانگذاران راه اندازی "Bootstrapping Design" نوشت. 

در این مصاحبه:

Jacob Gube بنیانگذار Six Revisions است که یکی از محبوبترین و سریعترین وب سایتهای طراحی وب در اینترنت است. او همچنین یک طراح وب و توسعه دهنده وب است که متخصص توسعه و توسعه PHP است. 
در این مصاحبه:

Stelian Subotin یک طراح وب و نویسنده است. 

در این مقاله:

شما می توانید مقاله اینجا را بخوانید.
سوالات متداول درباره درآمد منفعل

من یک طراح وب وب 20 نفره رایگان وب سایت هستم. من "هفته کاری چهار ساعته" را خوانده ام. این همه به نظر بسیار جذاب است: من دوست دارم که بتوانم دنیا را بدون نیاز به پول زیاد نگران کنم. آیا برای کسی مانند من امکان ایجاد جریان هایی از درآمد غیرفعال است که این رویا را تحقق می بخشد؟ 
بله. 

شما پول زیادی برای برداشتن آن ندارید. با 2000 تا 3000 دلار در ماه میتوانید به راحتی از طریق بسیاری از مکانهای اروپای شرقی، آسیا، آمریکای جنوبی و آفریقا سفر کنید. مطمئنا فرض کنید شما با مسافرت در بودجه پایین تر (بدون هتل 5 ستاره) خوب هستید. 

من می خواهم بگویم که بهترین شرط بندی شما احتمالا SaaS است زیرا درآمد تکراری است (در مقایسه با خرید یک بار مانند کتاب های الکترونیک و یا دوره های ویدئویی). 
اگر چه ممکن است طولانی تر از آنچه شما فکر می کنید برای رسیدن به سطح 2000 تا 3000 دلار در ماه داشته باشید.
من یک کار تمام وقت، خانواده و وام مسکن دارم. من نمی خواهم از کار و کوله پشتی خودم از آسیای جنوب شرقی خارج شوم. من به درآمد اضافی برای ایجاد زندگی بهتر برای خانواده ام می خواهم. آیا پول آنلاین برای گزینه مناسبی است؟ 

بله، اگر مایل هستید در زمان و انرژی مورد نیاز برای ایجاد و حفظ جریان های منفعل که ممکن است در صورت تطابق با تعهدات دیگر تان باشد، قرار دهید. 
من حتی می گویم که درآمد غیر فعال برای افرادی که دارای تعهدات مالی جدی (بچه ها، پرداخت ماشین، بیمه درمانی، وام مسکن و غیره) ضروری است. 

شما نمی خواهید معیشت خانواده تان بستگی به یک منبع درآمد داشته باشد: کار شما. همه ما متوجه شدیم که در سال 2008 هزاران نفر کار می کرد؟ ما نمی توانستیم؟ 

به نظر من، درآمد منفعل بیشتر در مورد امنیت مالی است، نه در مورد شیوه زندگی مستقل. 
چقدر زمان لازم برای ایجاد یک منبع قابل اعتماد درآمد غیر فعال است؟ 

بستگی دارد. 

شما می توانید با ایجاد پلاگین WP و فروش قالب های PSD شروع به ساخت یک مقدار کمی پول کنید. 

اگر میخواهید با کتابهای الکترونیکی، برنامهها، دورههای ویدیویی، SaaS، و غیره درآمد کسب کنید، زمان و دانش بیشتری خواهید داشت.

من می گویم احتمالا طول می کشد که فکر می کنید. هنوز شغل خود را ترک نکنید. 

چقدر زمان برای حفظ منبع درآمد غیر فعال است؟ 

این بستگی به نوع سیستم درآمد غیرفعال شما دارد. 

به طور کلی، هنگامی که سیستم در حال اجرا است، شما باید بتوانید آن را با صرف چند ساعت در هفته یا بیشتر بر روی آن حفظ کنید، به ویژه اگر بسیاری از وظایف مربوط به آن را بیرون بریزید. 

در نظر داشته باشید که اگر زمان صرف بازاریابی محصولات یا خدمات خود را صرف نکنید، جریان درآمد منفعل با گذشت زمان خشک می شود. 
آیا برای ایجاد پول آنلاین به اینترنت نیاز دارید؟ 

شماره

شما باید درد واقعی را پیدا کنید که مردم در حال حاضر تجربه می کنند و راه حل هایی را پیشنهاد می کنند که مایلند آن را پرداخت کنند. 

من حتی می گویم که من فکر می کنم که وبلاگ نویسی به دلایل غلط اغراق آمیز است. این در واقع یک راه خوب برای ساخت نام تجاری شخصی شما و سرعت بخشیدن به کار طراحی وب خود است. این ساده ترین راه برای پول آنلاین نیست هر چند، آن نیاز به مقدار زیادی از منابع و زمان. 
می توانم بگویم که با ساختن پول به اندازه ممکن هدف اصلی شما شما با ایجاد یک دوره ویدیویی یا SaaS بهتر خواهد بود. 

خوب، پس من دوست ندارم که مردم عینک های رنگی رو به افزایش بگذارند، و سپس تماشای آنها را شکست می دهند، بنابراین من با شما خسته می شوید: 

اخبار بد: ایجاد پول در اینترنت سخت است. برای مدت زمان طولانی، زمان و انرژی فراوانی نیاز است. لطفا حتی اگر نمیخواهید این واقعیت سخت را تجربه کنید، حتی شروع نخواهید کرد. 
خبر خوب: شما می توانید نتایج مشابهی را بسیار سریع تر از بسیاری از افراد در این مصاحبه ها بدست آورید. برای انجام این کار، باید به یادگیری بازاریابی آنلاین بپردازید، که به شما کمک می کند تا زمان اشتباه در تمام اشتباهات احمقانه که مبتدیان ایجاد می کنید را اجتناب کنید. وقتی می دانید چه کاری انجام می دهید، نتایج بسیار خوبی خواهید گرفت. 
جهان بازاریابی آنلاین می تواند بسیار گیج کننده باشد، هر چند. شما با توصیه های متضاد از گورهای مختلف بمباران می کنید. چگونه می دانید که چه کسی کارشناسان قانونی است و فقط هنرمندان طرفدار دارند؟ این مشکل است: شما نیستید. 

دلیل این است که من لیستی از منابع بازاریابی آنلاین مورد علاقه من را گردآوری کرده ام: 

کارآفرینی آسان نیست من قصد ندارم این کار را انجام دهم: ممکن است شما ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد تا کسب و کار خود را از زمین آغاز کنید. هرچند زمان به هر حال منتقل می شود. چرا آن را به استفاده خوب استفاده نکنید؟ 
در بخش بعدی، نگاهی به نحوه کسب درآمد در حالی که هنوز در حال ساخت نمونه کارها هستید نگاه کنید. 

طراحی یکی از صنایع غیر معمولی است که کار می کند زیرا یکی از معدودی است که اغلب شامل کار به صورت رایگان است، مخصوصا برای افرادی که فقط در یک کار طراحی طراحی می کنند. کار به صورت رایگان شروع به تبدیل شدن به بیشتر و معمول تر برای کسانی که به صنایع جدید به ویژه - به صورت رایگان کار کنیدبرای ساخت نمونه کارها خود. شما می دانید که شما می توانید طراحی کنید، اما شما نیاز دارید که مشتریان را در هیئت مدیره به دست آورید، شما نیاز به نمونه کارهای خوب برای نشان دادن مردم و، هنگامی که نمونه کارها خود را در سمت کوچک، مشتریان ممکن است از شما بخواهید به صورت رایگان با بهره گیری از آن که شما به نمایش کارهایی که در سایت شما انجام می دهید. 

به نظر میرسد catch-22 ، شما نمیتوانید نمونه کارهای بزرگ و متنوع را بدون کار انجام دهید، و شما می توانید بدون یک نمونه کارهای بزرگ و متنوع پرداخت کنید. شما ممکن است مایل به پذیرفتن چند پیشنهاد رایگان برای کار کنید. 

توصیه من به شما این است: نه. کار برای کسی که به طور رایگان کمک می کند که این شرکت به طور قابل توجهی بیش از آن به شما کمک می کند - آنها شما را به نفع شما نیست. اگر هدف شما این است که مجموعه نمونه کارهای شگفت انگیز ، گرفتن کار آزاد برای کسی دیگر دستورالعمل برای فاجعه است - 9 بار از 10 شما کنترل کامل خلاص شدن از دست داده اید و همچنین عدم پرداخت، و این بسیار بیشتر احتمال دارد شما را ناراحت کند. 
چگونه می توانم در حالی که یک نمونه کار را بسازید؟

اگر هدف شما هنگامی که ابتدا به عنوان یک طراح شروع می شود نمونه کارهایی است که افتخار میکنید، و واقعا برای شما منحصر به فرد است و پر از شخصیت و سبک شما، در نظر بگیرید که چیزها را برای خودتان طراحی کنید. اگر از یک ایده عالی آرم برای یک شرکت که وجود ندارد فکر کنید، آن را طراحی کنید و از آن برای نمونه کارها استفاده کنید. اگر فکر میکنید طراحی یک سایت خلاقانه برای یک شرکت تخیلی، هرگز آن را بسازید و از آن برای نمونه کارها استفاده کنید، مشتریان می خواهند ببینند آیا شما می توانید چیزهای خوب را طراحی کنید، نه اینکه آیا طراحی برای یک شرکت موجود باشد یا خیر. و اگر در خلق و خوی هستید که لوگوی شرکت، نام تجاری، سایت یا برنامه را مجددا طراحی میکنید، یک طراحی مجدد ناخواسته را طراحی کنید تا بتوانید دقیقا همانطور که میخواهید طراحی کنید - مانند نحوه اندرو کیم بازاریابی نام تجاری مایکروسافت را دوباره طراحی کرد و در همان زمان یک نام برای خود ایجاد کرد. 
< h2> 
البته، طراحی چیزها برای شرکت های داستانی، صورتحساب را پرداخت نخواهد کرد. اگر می خواهید در زمان ساخت یک نمونه کار پولی بگیرید، به یاد داشته باشید که طرح هایی وجود دارد که بدون مشتری مورد درخواست قرار گرفته اند و بعدها برای مقادیر قابل احترام پول فروخته شده اند. این امر ما را به شیوه ای کاملا صحیح برای کسب درآمد در حالی که یک نمونه کارها را تولید می کند، به ارمغان می آورد. 

Dustin Curtis، طراح مشهور دنیا در پشت 
شبکه Svbtle ، یک بار یک برنامه وب ایجاد کرد که یک جدول زمانی بصری از زندگی شما را ایجاد کرد، به نام Lifepath.me (که متاسفانه دیگر وجود ندارد). این طرح زیبا، پیچیده و هوشمندانه طراحی شده بود که به وضوح کار زیادی به آن وارد شده بود و چیزی بود که باعث شد تا او حتی معروف تر از او هم باشد. چند ماه پس از آن، او را به فروش بیش از 10،000 دلار رسید (علاوه بر 3880 دلار ساخته شده از ثبت نام). 

Threewords.me یک سایت نسبتا ساده طراحی شده و ساخته شده توسط کدک مارک Bao است که اجازه می دهد مردم ایجاد یک پروفایل و سپس از دیگران به (ناشناس) اضافه کردن سه کلمه برای جمع کردن آنها. این یک ایده عالی بود - خوب، تمیز و ساده بود و به شدت ویروسی بود. علامت گذاری بعدها سایت را به شکل غیر قابل کشف فروخت (با شایعاتی که این رقم شش عدد دارد). 

هر دو Lifepath و Threewords باور نکردنی در portfolios Dustin و مارک - موفق، زیبا طراحی شده و قابل توجه است. آنها هر دو همچنین نیاز به کد را دارند، اما لازم به ذکر است که برنامه نویسی مورد نیاز نسبتا پایه است و چارچوب هایی مانند Ruby on Rails برای سایت هایی مانند این مناسب هستند. شما می توانید در مورد چگونگی شروع به یادگیری Ruby در اینجا پیدا کنید. 

در حالی که این روش تضمین نمی کند که شما پول می گیرید (و اگر شما این کار را بطور قابل توجهی کمتر از Dustin و Mark انجام دهید)، هنوز می توانید چیزی را که علاقه دارید ایجاد کنید و می تواند واقعا افتخار باشد - و حتی اگر شما آن را فقط برای یک مقدار کوچک فروختید، هنوز هم شما را بیش از آنچه که تصمیم به کار به صورت رایگان می کنید، کسب خواهید کرد. 

شما همچنین می توانید برای طراحی و ساخت تم های وردپرس و یا وبلاگ Tumblr با کیفیت بالا و انتخاب آنها را در سایت خود به فروش برسانید. تم ها برای فروش در بازرسی عنصر نمونه خوبی از این هستند - آنها هر دو در نمونه کارها طراح تام کنی عالی هستند و آنها همچنین می توانند پول خود را به دست آورند. 

اگر شما واقعا از تم های وردپرس لذت خواهید برد، می توانید حتی آن را یک گام بیشتر و توسعه مجموعه ای کامل از قالب های که شما می توانید فروش. ElegantThemes یک نمونه عالی از طراح است که شگفت انگیز در آنچه که او انجام می دهد و به طور مداوم قرار می دهد موضوعات فوق العاده وردپرس که جامعه خود را دوست دارد. به طور مشابه، لیام مک کای WPBundle.com را ساخته است که مجموعه ای از تم های وردپرس زیبا طراحی شده است - کل بسته نرم افزاری برای فروش 200 دلار. 

شما حتی می توانید موضوعی را که افتخار می کنید ایجاد کنید و آن را در یک سرویس مانند Themeforest به فروش برسانید، اگر نگران باشید که شما قادر نخواهید بود که به اندازه کافی افراد خود را مشاهده کنید. Orman Clark از Premium Pixels اخیرا رکورد ThemeForest را با فروش بیش از 47،000 دلار در یک ماه از فروش تم های وردپرس خود شکست داد. در حالی که شاید شما نباید انتظار داشته باشید که این نوع از پول در هر زمان به زودی، نشان می دهد که شما می توانید چیزهایی را که می خواهید طراحی کنید بدون نیاز به پرداخت هزینه طراحی کنید. 

به همان اندازه ایجاد تم ها و قالب ها، یک بازار بزرگ وجود دارد برای افرادی که می خواهند آیکون های سهام، تصاویر و فونت های زیبا طراحی شده و آنها مایل به پرداخت هزینه برای کیفیت هستند. اگر فکر می کنید که شما می توانید یک کار خوب انجام دهید و می خواهید طرح های بسیار خوبی برای نمونه کارها و همچنین فروش خود داشته باشید، می توانید با ساخت طرح هایی برای فروش در سایت هایی مانند iStockPhoto.com و GraphicRiver (که متعلق به همان افرادی است که ThemeForest را اجرا می کنند). 

اگر بیشتر علاقه مند به طراحی و فروش فونت ها هستید، سایت های زیادی وجود دارد که به شما کمک می کند این کار را انجام دهید. MyFonts.com مدتها بوده است و شناخته شده است برای نمایش و فروش فونت های بسیار زیبایی طراحی شده است، در حالی که Riley Cran و Tyler Galphin که جدیدا از نوع Lost Type Co-Op نام گرفته است، یک فونت جالب Pay-What-You-Want است این اجازه می دهد تا شما، طراح، 100٪ از وجوه را از هر فروش دریافت کنید. 

اگر شما از قبل طرح هایی را که افتخار میکنید ایجاد می کنید، پس از آن به نظر می رسد که آنها را در جایی در وبلاگ خود به نمایش بگذارید. وبلاگ ها عالی هستند برای افکار خود، برای اجازه دادن به طرح های جدید خود را نشان می دهند و برای شرکت در جامعه طراحی، اما شما می توانید با تبلیغات تبلیغات نیز درآمد کسب کنید. یک راه عالی برای حمایت از یک وبلاگ و ایجاد مقدار کمی درآمد جانبی این است که شامل تعدادی از آگهی های وابسته مربوطه در نوار کناری، مانند شرکت میزبانی وب یا ابزار طراحی خاصی که استفاده می کنید و به شما توصیه می کند خوانندگان. 

حتی اگر از وبلاگتان تبلیغاتی نداشته باشید، هنوز هم راهی عالی برای ساختن طرح های خود و ایجاد نام برای خودتان است. 

بسیاری از سایت های طراحی نیاز به آموزش های عالی دارند، که توسط افرادی که می دانند حرفه خود را به خوبی - و بسیاری از این سایت ها نیز حاضر به پرداخت هزینه برای آنها. اگر شما یک طرح برای نمونه کارها خود را ایجاد کرده اید که واقعا افتخار میکنید، می توانید با نوشتن یک آموزش در مورد نحوه بازسازی آن، به کمک دیگر طراحان کمک کنید - راهنمای گام به گام تکنیک های مورد استفاده در طراحی. این یک راه عالی برای نشان دادن طراحی شما، کمک به جامعه، ایجاد یک نام برای خود و ایجاد درآمد جانبی است. 
مرتبط: راهنمای کوتاه ترین راهنمای وب سایت مهمان نوشتن شما همیشه به نیاز 

اگر ایده ای برای چیزی که می خواهید ساخت کنید - چه محصول یک محصول فیزیکی و چه از یک برنامه نوآورانه جدید است که فکر می کنید می تواند سود را به ارمغان بیاورد، اما هزینه شروع پروژه شما را به عقب برگرداند، استفاده از Kickstarter را در نظر بگیرید. Kickstarter در حال تغییر دادن این بازی است که به افراد اجازه می دهد جریان های نقدی را برای ایجاد خلاقیت و پروژه های جالبی از طریق اجازه دادن به هرکسی به سرمایه گذار اولیه به دست آورند. اگر میخواهید مشتری خود باشید، و با این ایده کار کنید که واقعا میتوانید متعهد شوید، با کمبود نقدینگی شروع به کار کردن دیگر نمیتوانید کنار بگذارید. شما می توانید اطلاعات بیشتری در مورد نحوه تغییر Kickstarter بازی در این پست از رایان کارسون کسب کنید. 
مزایای چیست؟

به غیر از گرفتن پول و نمونه کارهایی که می توانید افتخار کنید، مزایای دیگری برای طراحی چیزهایی برای خودتان وجود دارد. واضح ترین این این است که شما در واقع می توانید چیزهایی را که می خواهید طراحی کنید، طراحی کنید - اگر فکر می کنید نمونه کارهایتان نمونه های بزرگی از سبک دست کشیده شده ای است، می توانید آن را اضافه کنید. اگر بخواهید تایپوگرافی خود را تمرین کنید، هیچ کس شما را متوقف نخواهد کرد. شما می توانید آنچه را که بر روی آن کار می کنید را انتخاب کنید، که اجازه می دهد خلاقیت بیشتری داشته باشید، در سبک منحصر به فرد خود کار کنید و در نهایت شادتر باشید. 
و اگر کار درستی انجام دهید و چیزهایی را که مردم دوست دارید، انجام دهید، می توانید شهرت خود را برای ایجاد کار برجسته ای کسب کنید که نمی توانید ارزش آن را تعیین کنید. موفق باشید - و اگر تازه شروع کرده اید، به یاد داشته باشید: اگر نمی خواهید، هرگز نباید به صورت رایگان کار کنید. 

هنوز ایده ای وجود دارد؟ خوب ما بیشتر داریم. 

جوزف لیفریری 

این جابجایی خلاقانه توسط جوزف لیفریئی به وضوح از نقطه کانونی در ایستگاه کاری دفتر کار خانگی خود استفاده می کند. پشت صحنه PC خود پوسترهایی است که منافع شخصی اش را بیان می کند و به سبک کلی ایستگاه کاری لطمه می زند. 

Ignaty Nikulin 

Ignaty Kikulin از یک ترکیب خلاقانه از قفسه موجود استفاده می کند و برای ایجاد فضای کاری اش خریداری می کند. اگرچه شگفت انگیز است، اما فضا با هم فرق دارد و هنوز هم به شخصیت طراح نگاه می کند. 

جوناس لیکوویچوس 

این استخوان های لخت، فضای کاری مدرن به طراح اجازه می دهد راحتی و راحتی تمرکز صرفا بر روی کار خود را با این زمینه مینیمالیستی. 

Matt Regan 

ایستگاه کاری Matt Regan با استفاده از نورپردازی کار و مواد مورد نیاز طراح برای به دست آوردن کار خود را انجام می دهند. 

Brendon Grobler 

از طریق استفاده از نور طبیعی، این ایستگاه کاری طراح برندون گروبرر از عنصر کلیدی در حداکثر بهره وری استفاده می کند. 

جاناتان پترسون 

این ایستگاه کاری جالب و جالب برای طراح جاناتان پترسون نمونه دیگری از یک طرح ساده با نقطه کانونی است - Mac. 

دین اوکلی 

از طریق استفاده از پوسترها و سخنرانان استریو، طراح دین اوکلی یک فضای شخصی برای انجام کار به دست می آورد. 
منابع اضافی

وبسایتهایی وجود دارند که برای تنظیم ایستگاههای کار شما طراحی شده اند. از تنظیمات ایستگاه کاری و همچنین یکی از موارد مورد علاقه شخصی من، Deskography را بررسی کنید. اگر شما راه اندازی یک ایستگاه کاری دیگر را که مایلید به اشتراک بگذارید، پیدا کنید، لطفا نظر خود را در مورد این وب سایت بگذارید!
Conclusion

در اینجا، نکاتی برای حذف این مقاله (و بیشتر در نظر بگیرید) در طراحی فضای جدید شما وجود دارد: 

دفتر خانه شما تأثیر زیادی بر بهره وری، خلاقیت و میزان انرژی شما دارد. همدردی و همچنین فضای ناامن می تواند اهداف کسب و کار شما را متوقف کند، بنابراین با در نظر گرفتن این مراحل برای ارتقاء تنظیم دفتر خانه خود می توانید به احساس موفقیت شخصی خود کمک کنید. 
بخش بعدی در مورد یک موضوع است که نوع بحث قابل بحث است. با این حال آن می تواند به شما پول اضافی را اگر شما یک طراح وب می باشد. 
تگهای

یک بحث بزرگ در مورد اینکه آیا طراح وب باید برنامه نویسی را یاد بگیرد وجود دارد. آیا نیاز به طراحان وب است که کد هستند؟ اگر شما یکی بودید، آیا شما آن را امتحان کنید؟ 
دو نوع از افراد وجود دارد: افراد چپ مغز و مغز راست. مردم چپ مغرضانه عمدتا تمایل به انجام مسائل فنی دارند. این به این معنی است که نیمکره چپ مغز آنها غالب است. آنها دارای ویژگی نیمکره چپ قوی هستند. آنها توانایی ذخیره، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل داده ها را به آسانی دارند. معمولا افراد چپ مغز افرادی هستند که در علم، ریاضیات و دیگران برتر هستند. از سوی دیگر، افراد راست مغز دارای نیمکره های حق حاکم هستند. آنها به طور طبیعی بصری، پرماجرا و خلاق هستند. طراحان، نویسندگان و سخنرانان نمونه های خوبی از دوستان ما هستند. 

[تصویر:  should-web-designers-learn-code-02src%20=]

عکس از وب سایت تیلور 

با این گفتن، طراحان وب به وضوح در رده درست مغز قرار می گیرند. با این حال، با تجزیه و تحلیل نقش هایی که طراح وب انجام می دهد، شما ممکن است نتیجه گیری کنید که نقش به نحوی در وسط قرار دارد. بسیاری از متخصصان طراحی وب سایت موافق خواهند بود که طراحی وب در اکثر موارد یک زمینه خلاقانه است. طرح بندی رنگ ها، فونت ها و عناصر طراحی را لمس می کند. چطور همه اینها به شکل تصویر بزرگ شکل می گیرد، هدف نهایی آن طراحی وب است. طراحان وب در حال پیشرفت در روند و تکنیک های برای بهبود چگونه مردم تجسم صفحات وب آنها ایجاد. این مهم است زیرا اکثر مردم به صورت بصری تحریک می شوند. به معنی آن است که آنها به راحتی بر روی یک تصویر بصری به عنوان آنها را ببینید. اگر تصویر برای آنها جذابیت خاصی نداشته باشد، مهم نیست که محتوای شما چقدر خوب است، وبسایت شما فقط خرج کردن را از بین می برد. 

[تصویر:  should-web-designers-learn-code-03src%20=]

عکس از businessinsider.com 

با این حال، با تقاضای روزافزون برای نتایج سریع و سریع، طراحان وب مجبور به دستکاری در برنامه نویسی می شوند. آنها معمولا برای خواندن PHP، CSS و زبان های HTML به عنوان یک شروع نیاز دارند. اگر چه این یک گام بسیار خوبی برای بهبود خود است، اما هنوز هم از این ایده پشتیبانی نمی کند که طراحان وب باید کدگذاری را یاد بگیرند. از این رو استدلال: آیا طراحان وب باید یاد بگیرند کد گذاری شوند؟

شخصا، من به شدت بر این باورم که یادگیری برای کد لازم نیست برای تبدیل شدن به یک طراح وب. با این وجود، داشتن یک انبار بزرگ از دانش کدی، شما را از طراحانی که فقط می دانند که چگونه طراحی را به شما القا می کنند. 

عکس از Andysowards 

به عنوان یک طراح وب، داشتن تجربه برنامه نویسی به شما دانش لبه به ارمغان می آورد. یادگیری زبان پایه در ایجاد صفحات وب به شما در مورد پروژه ای که در حال کار بر روی آن هستید آشنا می شوید. شما از آنچه در کد خود می بینید آگاه هستید شما می دانید که اشکالاتی که پروژه شما را از حرکت دور می کند و به زودی تشخیص داده می شود. 

شما ممکن است از برخی از نرم افزارهایی استفاده کنید که ویژگی های WYSIWYG را ارائه می دهند، اما اگر یک اشکال بیرون بیاید، چه؟ اگر عنصر بسیار مهم، تصویر هدر خود را می گویند، اگر چه قابل مشاهده نیست، چه؟ آیا شما فقط می توانید در اطراف، فرآیند را تکرار کنید و وقت را تلف کنید؟ یا، به اندازه کافی آگاه باشید تا بدانید چه چیزی باید پیدا کند و دقیقا چه چیزی را پیدا کند؟ 

همچنین، با داشتن برخی از تجربه برنامه نویسی باعث می شود شما رئیس خود را از طراحی خود را. به عنوان مثال، شما در حال طراحی قالب وب سایت هستید. البته، اگر شما از ژنراتورهای قالب خارج استفاده می کنید، شما مزیتی برای استفاده از عناصر مطلقا ندارید. شما فقط دنبال چه الگو می باشید و شما در جعبه و طراحان وب به عنوان هنرمندان به حق خود به کار گرفته اید - هرگز نباید در جعبه ها گیر بیفتد. اما اگر شما بعضی از برنامه های اساسی را می شناسید، می توانید کنترل کنید که divs نسبتا یا غیره قرار گرفته اند. 
علاوه بر این، از بعضی از فایل های بزرگ که هارد های شما را اشغال می کنند، فراموش نخواهند شد. بیشتر ویراستاران WYSIWYG کدهای طولانیتری تولید می کنند که می تواند سرعت بارگذاری صفحه وب شما را تحت تاثیر قرار دهد. 

عکس از BAVC 

علاوه بر این، داشتن تجربه برنامه نویسی زمان شما را صرفه جویی خواهد کرد. بر خلاف باور عمومی، ویراستاران WYSIWYG زمان بیشتری را نسبت به برنامه نویسی دست می دهند. همچنین، شما مجبور نیستید به کارشناس برنامه نویسی نگاه کنید. شما می توانید تمام صفحه توسط خودتان کد گذاری کنید، بنابراین صرفه جویی در هزینه و زمان در یک عکس. با استفاده از این مزیت، شما قادر خواهید بود در پروژه های بیشتری کار کنید، افزایش سود ممکن و از بین بردن سوء تفاهم از نظر برنامه نویسی. 
با تمام این مزایا، ممکن است تحت تاثیر این موضوع قرار بگیرید که می خواهید شروع به یادگیری نحوه کد گذاری کنید. با این حال، قبل از شروع، باید به موارد زیر پاسخ دهید: 

آیا شما آماده شروع به یادگیری دانش جدید هستید؟ آیا شما مطمئن هستید که با این کار روبرو خواهید شد؟ گاهی اوقات، رانندگی انگیزه های شما در تمایل به تبدیل شدن به یک طراح بهتر باعث می شود انتخاب های اشتباه خود را انتخاب کنید. در نظر بگیرید که آیا شما واقعا آن را می خواهید یا نه، زیرا یادگیری زبان در صفحات وب یک کار بسیار دشوار است و نیاز به زمان و بارهای صمیمیت دارد. اگر شما در وسط همه چیز متوقف شوید، بسیار متضاد خواهد بود. 

عکس از Web Designer Depot 

در اینجا گرفتن: یادگیری کد چگونه می تواند آموزش داده شود. اما خلاقیت؟ هرگز. شما از طریق تمرین و یک تکه بزرگ از اشتباه ها و طرح های رد شده ای را می گیرید. بله، شما می توانید از طریق یادگیری گرایش های مختلف پیشرفت کنید، اما طراحی بهتر است، بنابراین باید هنری به جای دانش باشید. اگر فکر می کنید که به عنوان یک طراح آماده هستید و به اندازه کافی خوب هستید، سپس برنامه نویسی را یاد بگیرید. اما اگر شما هنوز هم وحشتناک هستید، پیشنهاد میکنم ابتدا به جنبه های طراحی پرداخت کنید. هرگز پرش کنید مگر اینکه شما می دانید که شما دارای زمین فرود خوب هستید. واقعا یک طراح وب هستید. هرگز برنامه نویسی را یاد نکنید و وقت زیادی را صرف طراحی یک طراح وب بدانید. اگر

عکس از 1BP 

بیایید با آن روبرو شویم، از طریق یک موضوع به ظاهر بی انتها از کد ها می تواند یک لالایی خفیف و بصری برای بسیاری باشد، به ویژه کسانی که برنامه نویسی را به عنوان هیجان انگیز پیدا نمی کنند. حالا اگر واقعا میخواهید یاد بگیرید، باید از درد در آنچه که شما می دانید و دوره های خسته کننده یادگیری را می گیرید، ضربات بزنید. شما مانند یک زبان جدید تدریس می شوید. شما باید صبور باشید، باز و حداقل، کنجکاو شوید تا بهتر شوید. 

عکس از اخبار آمازون 

نتیجه گیری

در نهایت، می توانم بگویم که طراحان وب که می دانند چگونه کد را دارند، از مزایای بسیار خوبی نسبت به کسانی که ندارند استفاده می کنند. این باعث می شود آنها یک خدمه خرابکاری یک نفره. این ممکن است طراحان مشتاق را به این باور برساند که برنامه نویسی چیزی برای یادگیری در یک لحظه است. 

با وجود مزایای بسیاری از دانش در برنامه نویسی، طراح باید قبل از حرکت در سمت چپ، ابتدا هنر، هنر راست را طراحی کند. طراح وب-کدنویسی نیازی نیست، بلکه یک مزیت است. شما چه فکر میکنید؟ 

src = "130.jpg
مقالات مرتبط
بهترین طراحی Chatbots در برنامه های موبایل

20 نمونه آموزشی برای ویرایش عکس در فتوشاپ

در 10 دقیقه با فتوشاپ یک طرح تایپوگرافی زیبا ایجاد کنید
تبلیغات
ads
(۱۳۹۸-۰۳-۱۴، ۱۲:۳۹ ق.ظ)Research Essay Help نوشته است: Passive revenue ideas and examples for web design designers
Many times students require Research essay help in order to submit their assignments on time. Total assignment help can provide you the essay help you need so you submit your essays before deadline and get the best grades as well.

[تصویر:  %D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB...%D9%86.jpg]

In this article you will find some unpredictable passive income ideas that will make your business safer. 

But you already know that as a web designer or web developer you have to have passive income. 
However, online money may seem like some unrealistic fantasy: Sure, maybe those "4 working weekdays" could be cool in Thailand while money is sinking, but what about everyone else? 
That's why I decided to show you what web designers can passively earn on the Internet. 
Your Web Designer Toolbox 
Unlimited Downloads: 500,000+ Web Templates, Icon Set, Themes, and Designs

Table of Contents: 

Freelance Designer Toolbox 
Unlimited Downloads: 500,000+ Web Templates, Icon Set, Themes, and Asset Design

Web designers who want to create passive streams are already in a very good position. Most businesses now either have a strong online presence or are completely virtual. What is this about passive income? 
This means that web designers and web developers who want to make passive income have many opportunities to do so: 

Money while you sleep is not something that can only be found in the unicorn and rainbow world. You, as a web designer or web developer, can create your own passive income, assuming you want to spend all the time and energy it takes. It's not easy, but it's definitely possible. 
7 Website Designer Who Succeeds Online Online

There are many web designers and web developers who already take advantage of opportunities: 

Jacob Cass is a multidisciplinary designer and artist who cater to all types of clients, including Disney, Jerry Seinfeld, Red Bull, Nike and VitaminWater. He currently works as an art director / interactive designer at a New York-based Ammirati organization, while also working freely under the Just Creative business and blog. He also designs the Logo of the Day, a gallery logo website dedicated to showcasing the best logo designs around the world, and the Logo Designer Blog, a dedicated brand and identity design blog. 

Jacob Cass answers the following questions in this interview: 

You can read the interview here. 

Sasha Griff is a web designer specializing in user interface for web and mobile applications. He has worked with clients such as Hipmunk, Le Monde, MileWise and UNESCO. Sacha starts, Folyo and has published his e-book which is very well received. He also designs his own blog. 

In this interview, Sacha explains the following: 

Chris Spooner is a graphic designer and web designer from the UK who runs two popular design blogs, Blog.SpoonGraphics and Line25. 

In this interview:

Ruben Gamez is the co-founder of Bidsketch, a software website for web designers. 

In this interview:

Jarrod Drysdale is a web designer who runs his blog in Studio Fellow. During his career as a designer, Jaroud has worked with technical professors, film studios, financial companies and consumer brands. He also wrote an e-book for the founders of Bootstrapping Design. 

In this interview:

Jacob Gube is the founder of Six Revisions, one of the most popular and fastest web design websites on the Internet. He is also a web designer and web developer who specializes in PHP development. 
In this interview:

Stelian Subotin is a web designer and author. 

In this article:

You can read the article here.
Frequently Asked Questions About Passive Income

I'm a free web designer of 20 people. I read "Four Hours Working Week". This all sounds great: I wish I could worry about the world without having to spend a lot of money. Is it possible for someone like me to generate passive income streams that make this dream come true? 
Yes. 

You do not have much money to pick it up. For $ 2,000 to $ 3,000 a month, you can easily travel to many places in Eastern Europe, Asia, South America and Africa. Surely you are good at traveling on a lower budget (without a 5 star hotel). 

I want to say that your best bet is probably SaaS because it is duplicate revenue (compared to one-time purchases such as e-books or video courses). 
However, it may take you longer than you think to reach $ 2,000 to $ 3,000 a month.
I have a full-time job, family and mortgage. I do not want to leave my job and backpack in Southeast Asia. I want extra income to make a better life for my family. Is online money a good option? 

Yes, if you want to put in the time and energy needed to create and maintain passive flows that may be in line with your other commitments. 
I would even say that passive income is essential for people with serious financial obligations (children, car payments, health insurance, mortgages, etc.). 

You do not want your family's livelihood to depend on one source of income: your job. We all realized that in 2008 thousands of people worked? We could not? 

In my opinion, passive income is more about financial security, not about an independent lifestyle. 
How long does it take to create a reliable source of passive income? 

it depends. 

You can start making a small amount of money by creating WP plugins and selling PSD templates. 

If you want to make money with e-books, programs, video courses, SaaS, etc., you will have more time and knowledge.

I say it probably takes as long as you think. Do not leave your job yet. 

How long is it to keep the source of income inactive? 

It depends on the type of passive income system. 

In general, when the system is running, you should be able to maintain it by spending a few hours a week or more on it, especially if you miss a lot of related tasks. 

Keep in mind that if you do not spend time marketing your products or services, the passive revenue stream will dry up over time. 
Do you need internet to make money online? Your

number

should find the real pain that people are currently experiencing and suggest solutions they are willing to pay for. 

I even say that I think blogging is exaggerated for the wrong reasons. This is a great way to build your personal brand and speed up your web design work. This is not the easiest way to make money online though, it requires a lot of resources and time. 
I can say that by making as much money as possible your main goal will be better by creating a video course or SaaS. 

Well, then I do not like people to put on colored glasses, and then fail to watch them, so I'm bored with you: 

Bad news: Making money on the internet is hard. For a long time, a lot of time and energy is needed. Please, even if you do not want to experience this harsh reality, you will not even start. 
The good news: You can get similar results much faster than most people in these interviews. To do this, you need to learn online marketing, which will help you avoid the wrong time in all the stupid mistakes that beginners make. You will get great results when you know what you are doing. 
The world of online marketing can be very confusing, though. You bombard different graves with conflicting advice. How do you know who the legal experts are and only the artists are in favor? This is the problem: you are not. 

This is because I have compiled a list of my favorite online marketing resources: 

Entrepreneurship is not easy I do not intend to do this: it may take you months or even years to start your own business from the ground up do. Time passes anyway, though. Why not use it to good use? 
In the next section, take a look at how to make money while still building a portfolio. 

Design is one of the few industries that works because it is one of the few that often includes freelance work, especially for people who only design in one job. Work for free is starting to become more and more common for those new to the industry in particular -  work for free to build your own portfolio. You know you can design, but you need to get customers on board, you need good portfolios to show people and, when your portfolio is on the small side, customers may You want to be free to use it to showcase the work you do on your site. 

Looks like  catch-22 , You can not do large and varied portfolios without work, and you can pay without a large and varied portfolio. You may want to accept a few free job offers. 

My advice to you is: no. Working for someone who helps for free helps the company significantly more than that - they do not benefit you. If your goal is to  create an amazing portfolio  , getting someone else's freelance work is a disaster instruction - 9 times out of 10 you have lost complete control over getting rid of as well as not paying, and this is much more likely to upset you Slowly 
How do I make a work template while?

If your goal when you first started as a designer is something you are proud of, and it is truly unique to you and full of your personality and style, consider designing things for yourself. If you come up with something out of the ordinary, then they have to re-think their position. If you think designing a creative site for an imaginary company, never build it and use it for portfolio, customers want to see if you can design good things, not if there is a design for a company. . And if you're in the mood to redesign a company logo, brand, site or app, design an unwanted redesign so you can design exactly the way you want it - like how اندرو کیم بازاریابی نام تجاری مایکروسافت را دوباره طراحی کرد و در همان زمان یک نام برای خود ایجاد کرد. 
< h2> 
البته، طراحی چیزها برای شرکت های داستانی، صورتحساب را پرداخت نخواهد کرد. اگر می خواهید در زمان ساخت یک نمونه کار پولی بگیرید، به یاد داشته باشید که طرح هایی وجود دارد که بدون مشتری مورد درخواست قرار گرفته اند و بعدها برای مقادیر قابل احترام پول فروخته شده اند. این امر ما را به شیوه ای کاملا صحیح برای کسب درآمد در حالی که یک نمونه کارها را تولید می کند، به ارمغان می آورد. 

Dustin Curtis، طراح مشهور دنیا در پشت 
شبکه Svbtle , Once created a web application that created a visual timeline of your life, called Lifepath.me (which unfortunately no longer exists). It was a beautiful, sophisticated and clever design that clearly involved a lot of work and was what made him even more famous. A few months later,  he sold more than $ 10,000  (in addition to $ 3,880 made from registration). 

Threewords.me is a fairly simple site designed and built by the Bao codec that allows people to create a profile and then add three words (anonymous) from others to collect them. It was a great idea - it was good, clean and simple, and it was highly viral. Mark later sold the site undetectably (with rumors that the number is six). 

Both Lifepath and Threewords are incredible in Dustin and Mark portfolios - successful, beautifully designed and impressive. They both require code, but it should be noted that the programming required is fairly basic, and frameworks like Ruby on Rails are suitable for sites like this. You can find out how  to start learning Ruby here 

While this does not guarantee that you will get paid (and if you do it significantly less than Dustin and Mark), you can still create what you love and it can be a real honor - and Even if you sell it for only a small amount, you will still get more than you decide to do for free. 

You can also design and build high quality WordPress themes or Tumblr blogs and sell them on your site. Themes for sale in  Inspection Element  are a good example of this - they are both great at Tommy Designer portfolio and they can also make their money. 

If you really  enjoy WordPress themes  , you can take it one step further and develop a complete set of templates that you can sell. ElegantThemes is a great example of a designer who is amazing at what he does and constantly puts in fantastic WordPress themes that his community loves. Similarly, Liam McKay has created WPBundle.com, a collection of beautifully designed WordPress themes - the entire package for $ 200. 

You can even create a theme that you are proud of and sell it on a service like Themeforest, if you are worried that you will not be able to see enough of your people. Premium Pixels' Orman Clark recently broke the ThemeForest record by selling more than $ 47,000 a month in sales of his WordPress themes. While perhaps you should not expect this kind of money anytime soon, it shows that you can design the things you want without having to pay. 

As much as creating themes and templates, there is a huge market for people who want beautifully designed stock icons, images and fonts and they are willing to pay for quality. If you think you can do a good job and want great designs for your portfolio as well as your sales, you can do so by creating designs for sale on sites like iStockPhoto.com and  GraphicRiver  (owned by To the same people who run ThemeForest). 

If you are more interested in designing and selling fonts, there are many sites that can help you do just that. MyFonts.com has long been known for displaying and selling beautiful fonts, while Riley Cran and Tyler Galphin, the new Lost Type Co-Op, are an interesting Pay-What- font. You-Want This allows you, the designer, to receive 100% of the funds from each sale. 

If you are already creating designs that you are proud of, then it looks like you should display them somewhere on your blog. Blogs are great for your thoughts, to let your new designs show and to participate in the design community, but you can also make money with advertising ads. A great way to support a blog and generate a small amount of extra revenue is to include a number of related affiliate ads in the sidebar, such as the web hosting company or design tool you use and recommend to readers. 

Even if you do not have ads on your blog, it is still a great way to build your own designs and make a name for yourself. 

Many design sites require excellent training, provided by people who know their profession well - and many of these sites are also willing to pay for them. If you have created a design for your portfolio that you are really proud of, you can help other designers by writing a tutorial on how to remodel it - a step-by-step guide to the techniques used in the design. This is a great way to showcase your design, help the community, make a name for yourself and make a living. 
Related: The Shortest Guide Website Guide Writing Guide You Ever Need 

If you have an idea for what you want to build - whether it's a physical product or an innovative new program that you think can make a profit, but pay back the cost of starting your project, use Kickstarter Consider. Kickstarter is changing the game, allowing people to generate cash flow to create creative and exciting projects by allowing anyone to be an initial investor. If you want to be a customer, and work with the idea that you can really commit, you can no longer give up with a lack of liquidity. You can learn more about how to change the game Kickstarter in  this post from Ryan Carson 
What are the benefits?

Apart from getting money and portfolios that you can be proud of, there are other benefits to designing things for yourself. The obvious thing is that you can actually design what you want to design - if you think your portfolio is a great example of a hand-drawn style, you can add it. If you want to practice your typography, no one will stop you. You can choose what you work on, which allows you to be more creative, work in your own unique style, and ultimately be happier. 
And if you do the right thing and do the things that people love, you can earn a reputation for creating outstanding work that you can not value. Good luck - and if you're just starting out, remember: If you don't want to, you should never work for free. 

Still have an idea? Well we have more. 

Joseph Lefebvre 

This creative shift by Joseph Lefebvre clearly uses the focal point of his home office workstation. Behind the scenes of the PC itself are posters that express personal interests and damage the overall style of the workstation. 

Ignaty Nikulin 

Ignaty Kikulin uses a creative combination of existing shelves and buys to create her own workspace. Amazing though, the atmosphere is different and still looks at the character of the designer. 

Jonas Lykovichos 

These bare bones, modern workspace allows the designer comfort and convenience to focus solely on his work with this minimalist background. 

Matt Regan 

Matt Regan's workstation uses work lighting and materials needed by the designer to get the job done. 

Brendon Grobler 

Through the use of natural light, this workstation of designer Brendon Grobler uses the key element in maximum efficiency. 

Jonathan Patterson 

This fun and engaging workstation for designer Jonathan Patterson is another example of a simple focal point design - Mac. 

Dean Oakley 

creates a personal space to work through the use of posters and stereo speakers, designer Dean Oakley. 
Additional Resources

There are websites designed to set up your workstations. From  the workstation settings Also check out one of my personal favorites, Deskography. If you find another workstation you would like to share, please leave a comment on this website!
Conclusion

Here are some tips to remove this article (and consider more) in designing your new space: 

Your home office has a huge impact on your productivity, creativity and energy. Empathy as well as insecurity can stop your business goals, so by following these steps to improve your home office setting, you can help you feel your personal success. 
The next section is about a topic that is debatable. However it can save you extra money if you are a web designer. 
Tags

There is a great deal of debate about whether a web designer should learn programming. Do web designers need code? If you were one, would you give it a try? 
There are two types of people: left brain people and right brain people. Biased left-wing people are mostly inclined to do technical issues. This means that their left hemisphere is dominant. They have strong left hemisphere characteristics. They have the ability to easily store, classify and analyze data. Left-handed people are usually people who excel in science, math, and others. On the other hand, right-brained people have the right hemispheres. They are naturally visual, adventurous and creative. Designers, writers and speakers are good examples of our friends. Photo from Taylor website 

[تصویر:  should-web-designers-learn-code-02src%20=]

With that said, web designers are clearly in the right category of brains. However, by analyzing the roles that the web designer performs, you may conclude that the role is somehow in the middle. Many web design experts will agree that web design is a creative field in most cases. Touch colors layouts, fonts and design elements. How it all comes down to the big picture is the ultimate goal of web design. Web designers are advancing in the process and techniques to improve how people visualize the web pages they create. This is important because most people are visually aroused. It means that they are easily on a visual image as they see. If the image is not particularly appealing to them, no matter how good your content is, your website just eliminates spending. Photo from  businessinsider.com 

[تصویر:  should-web-designers-learn-code-03src%20=]

[/url]

However, with the growing demand for fast and accurate results, web designers are forced to manipulate programming. They usually need to read PHP, CSS and HTML languages as a start. Although this is a great step to improve, it still does not support the idea that web designers should learn coding. Hence the argument: Do web designers have to learn to code?

Personally, I strongly believe that learning the code is not necessary to become a web designer. However, having a large storehouse of coding knowledge will make you one of the designers who only knows how to inspire design. 

Photo by Andysowards 

As a web designer, having programming experience brings you edge knowledge. Learn the basics of creating web pages You will learn about the project you are working on. You know what you see in your code. You know the bugs that keep your project moving and will be detected soon. 

You may use some software that offers WYSIWYG features, but what if something goes wrong? What if the crucial element is your header image, though not visible? Can you just repeat the process around and waste time? Or, be aware enough to know what to find and what exactly to find? 

Also, having some programming experience makes you your own boss of your design. For example, you are designing a website template. Of course, if you use external template generators, you have absolutely no advantage in using elements. You're just looking for a template, and you've been right in the box and web designers as artists - never get stuck in the boxes. But if you know some basic programs, you can check if the  divs are  fairly well placed or not. 
In addition, some of the large files that take up your hard drive will not be forgotten. Most WYSIWYG editors generate longer code that can affect the loading speed of your webpage. 

Photo by BAVC 

In addition, having a programming experience will save you time. Contrary to popular belief, WYSIWYG editors spend more time than programming. Also, you do not have to look at a programming expert. You can encode the whole page by yourself, thus saving time and money on a photo. With this advantage, you will be able to work on more projects, increase possible profits and eliminate programming misunderstandings. 
With all these benefits, you may be impressed that you want to start learning how to code. However, before you start, you need to answer the following: 

Are you ready to start learning new knowledge? Are you sure you will encounter this? Sometimes, driving your motivation in wanting to become a better designer makes you make the wrong choices. Consider whether you really want it or not, because learning the language on web pages is a very difficult task and requires time and loads of intimacy. If you stop in the middle of everything, it will be very contradictory. 

Photo by Web Designer Depot 

Get it here: Learn how to code. But creativity? Never. You get through mistakes and a big chunk of mistakes and rejected plans. Yes, you can progress by learning different trends, but design is better, so you have to be art instead of knowledge. If you think you are ready as a designer and good enough, then learn programming. But if you are still scared, I suggest you pay attention to the design aspects first. Never jump unless you know you have a good landing. You really are  a web designer. Never learn programming and spend a lot of time designing a web designer. If the

photo of 1BP 

Let's face it, through a seemingly endless thread of code it can be a mild and visual lullaby for many, especially those who do not find programming as exciting. Now if you really want to learn, you have to beat the pain in what you know and take boring learning courses. You are taught like a new language. You have to be patient, open and at least curious to get better. 

Amazon News 

Conclusion

Finally, I can say that web designers who know how to code have great benefits over those who do not. This makes them a solo sabotage crew. This may lead aspiring designers to believe that programming is something to be learned in an instant. 

Despite the many benefits of knowledge in programming, the designer must first design art, right art, before moving to the left. Web coding is not a necessity, it is an advantage. What do you think? 

src = "130.jpg
Related Articles
[url=http://magbot.ir//%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-Chatbots-%D8%AF%D8%B1-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84]Best Chatbots Design in Mobile Apps

20 Tutorials for Photo Editing in Photoshop

in 10 Minutes Create a beautiful typographic design with Photoshop
Make a drop-shipping website. Write an eBook. Create a web course. Build and offer websites on Flippa. Create monetized YouTube videos. Offer existing clients month to month maintenance. Rent websites rather than offering them.
melbourne phone screen repairs

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دستگاه‌ ایجاد پارازیت GPS ،تهدید جدی برای کوادکوپترها flystation 0 356 ۱۴۰۰-۰۷-۱۲، ۰۴:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: flystation
  ۵ راهکار موثر برای بازآفرینی کسب‌و‌کار محمد قاسمی 0 345 ۱۴۰۰-۰۷-۱۲، ۱۲:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: محمد قاسمی
  برای ریزش موهای خود چه کنیم ؟ soheyla 0 339 ۱۴۰۰-۰۷-۱۰، ۰۵:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: soheyla
  از کجا تعمیرگاه و نمایندگی معتبری را برای تعمیر تخصصی یخچال پیدا کنیم؟ rahado 0 199 ۱۴۰۰-۰۷-۰۵، ۰۲:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: rahado
  معرفی اپلیکیشن های برتر برای خرید اینترنتی (نو و دست دوم) محمد قاسمی 0 213 ۱۴۰۰-۰۷-۰۲، ۰۳:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: محمد قاسمی
  چه واکسن‌هایی رو در بارداری نباید تزریق کنیم؟ tfoorooghi 0 188 ۱۴۰۰-۰۶-۳۰، ۱۲:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: tfoorooghi
  نیاز به ثبت برند برای صادرات کالا fekr_bartar 0 206 ۱۴۰۰-۰۶-۲۷، ۰۸:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fekr_bartar
  بوراکس پنتا چه ویژگی هایی دارد؟ negin 0 164 ۱۴۰۰-۰۶-۲۱، ۰۸:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: negin
  بهترین زبان برای برنامه نویسی اندروید چیست؟ zohreh-kamali 0 200 ۱۴۰۰-۰۶-۱۶، ۱۲:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: zohreh-kamali
  نصب دزدگیر تصویری برای خودرو opcosport 0 176 ۱۴۰۰-۰۶-۱۵، ۰۴:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: opcosport

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads