۱۳۹۷-۰۵-۲۹، ۱۲:۵۹ ب.ظ
بلغارستان کشوری مملوء از جاذبه های خاص است، جاذبه هایی که کافیست یک بار از آن ها دیدن کنید تا خیلی زود متوجه شوید که بلغارستان چه سرزمین شگفت انگیزی ست. به جاذبه های منحصربفرد این سرزمین، غذاهای سنتی و اصیل خوشمزه را هم اضافه کنید تا بدانید با چه مقصد تمام و کمالی روبرو هستید. غذاهای بلغارستان در واقع از غذاهای اروپای شرقی هستند که البته تاثیرپذیری زیادی هم از آشپزی یونانی و ترکی داشته اند. از غذاهای ترکی و یونانی گرفته تا غذاهای دریایی و فست فود، غذاهای بلغارستان آنقدر متنوع است که انتخاب را برایتان سخت می کند.
لوچنیک ( Luchnik )
شاید به اندازه بانیستا محبوب نباشد اما لوچنیک را می توان رقیب مهمی برای بانیتسا دانست. در نقاط مختلف بلغارستان ، لوچنیک با ترکیبات متفاوتی تهیه می شود اما اصلی ترین ماده آن علاوه بر خمیر ، پیاز است. لوچنیک لایه ای ضخیم از خمیر است که داخل آن پیاز و سایر مخلفات آن قرار می گیرد.
پوپارا ( Popara )
در حالیکه تابستان های بلغارستان گرم و آفتابی است ، زمستان های آن بشدت سرد و برفیست. تنها چیزی که در این روزهای سرد زمستانی بلغاری ها را از جایشان بلند می کند خوردن یک کاسه پوپارای داغ است. پوپارا در وعده صبحانه سرو می شود و معمولا از شیر ، پنیر فتا ، شکر و تکه های نان تهیه می شود. در مطالب پیشین بخوانید : جاذبه های گردشگری زیبای سویس
سالاد شاپسکا ( Shopska salata )
سالاد از پیش غذاهای محبوب بلغاری ها است. شما نمی توانید هیچ مراسم تولد ، عروسی یا حتی عزاداری بروید که در آن سالاد سرو نشود. اما در این میان ، سالاد شاپسکا یکی از محبوب ترین ها در این کشور است که بیشتر مربوط به منطقه صوفیا است ، این سالاد ترکیبی از گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل سرخ شده ، پیاز ، پنیر فتا و زیتون است.
سالاد اوچارسکا ( Ovcharska Salata )
یکی دیگر از سالادهای محبوب در بلغارستان سالاد اوچارسکا است که به معنی سالاد چوپان است. این سالاد ترکیبی است از گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل سرخ شده ، زیتون سیاه ، تخم مرغ پخته و پنیر فتا.
سوپ سیرابی | Shkembe chorba
این غذا در عین حال که طرفداران دو آتشه دارد دشمنان خاص خودش را هم دارد! به هر حال سیرابی در کشورهای منطقه بالکان زیاد درست می شود و زمان خوردن ان هم معمولا صبح زود است. اگر شما هم از طرفداران سیرابی هستید پیشنهاد می کنیم صبح زود به یکی از رستوران های وارنا بروید و یک کاسه سیرابی خوشمزه سفارش دهید. وجود سیر فراوان، فلفل قرمز و کمی شیر این غذا را باب میل خیلی ها کرده است. بیشتر بدانید: تور بلغارستان
تاراتور | Tarator
غذایی شبیه آب دوغ خیار! در روزهای گرم تابستان هیچ غذایی به اندازه تاراتور نمی چسبد! ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی این غذای آبکی ماست است که در ترکیب با خیار، شوید و سیر خوش عطر و خوش طعم می شود. بلغاری ها با داشتن یک همچین غذایی دیگر در فصل تابستان برای خنک شدن احتیاج به هیچ بستنی ای ندارند!
مربای درخت کاج ( Pine Tree jam )
یکی از مرباهای محبوب برای صبحانه در بلغارستان مربای شیرینیست که از خوشه های درخت کاج تهیه می شود. این مربا را با کره و نان هنگام صبحانه می خورند. مربای درخت کاج معمولا در نواحی جنوب غربی بلغارستان تهیه می شود.
لوچنیک ( Luchnik )
شاید به اندازه بانیستا محبوب نباشد اما لوچنیک را می توان رقیب مهمی برای بانیتسا دانست. در نقاط مختلف بلغارستان ، لوچنیک با ترکیبات متفاوتی تهیه می شود اما اصلی ترین ماده آن علاوه بر خمیر ، پیاز است. لوچنیک لایه ای ضخیم از خمیر است که داخل آن پیاز و سایر مخلفات آن قرار می گیرد.
پوپارا ( Popara )
در حالیکه تابستان های بلغارستان گرم و آفتابی است ، زمستان های آن بشدت سرد و برفیست. تنها چیزی که در این روزهای سرد زمستانی بلغاری ها را از جایشان بلند می کند خوردن یک کاسه پوپارای داغ است. پوپارا در وعده صبحانه سرو می شود و معمولا از شیر ، پنیر فتا ، شکر و تکه های نان تهیه می شود. در مطالب پیشین بخوانید : جاذبه های گردشگری زیبای سویس
سالاد شاپسکا ( Shopska salata )
سالاد از پیش غذاهای محبوب بلغاری ها است. شما نمی توانید هیچ مراسم تولد ، عروسی یا حتی عزاداری بروید که در آن سالاد سرو نشود. اما در این میان ، سالاد شاپسکا یکی از محبوب ترین ها در این کشور است که بیشتر مربوط به منطقه صوفیا است ، این سالاد ترکیبی از گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل سرخ شده ، پیاز ، پنیر فتا و زیتون است.
سالاد اوچارسکا ( Ovcharska Salata )
یکی دیگر از سالادهای محبوب در بلغارستان سالاد اوچارسکا است که به معنی سالاد چوپان است. این سالاد ترکیبی است از گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل سرخ شده ، زیتون سیاه ، تخم مرغ پخته و پنیر فتا.
سوپ سیرابی | Shkembe chorba
این غذا در عین حال که طرفداران دو آتشه دارد دشمنان خاص خودش را هم دارد! به هر حال سیرابی در کشورهای منطقه بالکان زیاد درست می شود و زمان خوردن ان هم معمولا صبح زود است. اگر شما هم از طرفداران سیرابی هستید پیشنهاد می کنیم صبح زود به یکی از رستوران های وارنا بروید و یک کاسه سیرابی خوشمزه سفارش دهید. وجود سیر فراوان، فلفل قرمز و کمی شیر این غذا را باب میل خیلی ها کرده است. بیشتر بدانید: تور بلغارستان
تاراتور | Tarator
غذایی شبیه آب دوغ خیار! در روزهای گرم تابستان هیچ غذایی به اندازه تاراتور نمی چسبد! ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی این غذای آبکی ماست است که در ترکیب با خیار، شوید و سیر خوش عطر و خوش طعم می شود. بلغاری ها با داشتن یک همچین غذایی دیگر در فصل تابستان برای خنک شدن احتیاج به هیچ بستنی ای ندارند!
مربای درخت کاج ( Pine Tree jam )
یکی از مرباهای محبوب برای صبحانه در بلغارستان مربای شیرینیست که از خوشه های درخت کاج تهیه می شود. این مربا را با کره و نان هنگام صبحانه می خورند. مربای درخت کاج معمولا در نواحی جنوب غربی بلغارستان تهیه می شود.