شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بروزرسانی آگهی
من هر چی گشتم چیزی برای بروزرسانی اگهی پیدا نکردم
وقتی در سایت ایستگاه اگهی ثبت میکنی میتونی بعد از چند روز از دکمه بروزرسانی استفاده کنی تا اگهی دوباره در ابتدا قرار بگیره و نیازی به درج دوباره اگهی نیست.اگر همچین چیزی را او اس کلاس داشته باشه خیلی خوبه

تبلیغات
ads
(۱۳۹۳-۰۵-۲۷، ۱۲:۲۱ ق.ظ)saeli نوشته است: من هر چی گشتم چیزی برای بروزرسانی اگهی پیدا نکردم
وقتی در سایت ایستگاه اگهی ثبت میکنی میتونی بعد از چند روز از دکمه بروزرسانی استفاده کنی تا اگهی دوباره در ابتدا قرار بگیره و نیازی به درج دوباره اگهی نیست.اگر همچین چیزی را او اس کلاس داشته باشه خیلی خوبه

فکر نکنم چنین چیزی باشه ولی پلاگین پایینی رو بررسی کن شاید با ویرایش پلاگین پایین بشه درستش کرد

http://forums.osclass.org/plugins/%28plu...ent-v-2-1/
من این افزونه را بررسی کردم .این افزونه به اگهی ها تاریخ انقضا قرار میده. و پیزی برای بروزرسانی اگهی نداره
(۱۳۹۳-۰۵-۲۸، ۱۰:۱۸ ق.ظ)saeli نوشته است: من این افزونه را بررسی کردم .این افزونه به اگهی ها تاریخ انقضا قرار میده. و پیزی برای بروزرسانی اگهی نداره

با این افزونه میشه اگهی هایی که منقضی شدن رو دوباره بروزرشانی کرد و به اول اگهی ها میاد داخل پلاگین تنظیماتش هست و دکمه ای برای این کار گذاشتن
تبلیغات
ads
ولی اینکار بعد از انقضا است . باید طوری باشه که قبل از انقضا هم هر اگهی را که کاربر خواست بتونه بروز کنه
بعد از کلی جستجو پلاگینی پیدا کردم شما پلاگین زیر رو تست بزنید این پلاگین واسه همین کار ساخته شده
http://forums.osclass.org/plugins/(new-p.../msg103924
دستتون درد نکنه
خودشه
بعد از فعال کردن این پلاگین ,یه گزینه در ناحیه کاربری هر فرد اضافه میشه و می تونه هر کدوم از آگهی های خودش را در هر روز یکبار بروز کنه.
سعی میکنم این افزونه را این هفته ترجمه کنم .
تبلیغات
ads
(۱۳۹۳-۰۵-۲۹، ۰۱:۰۵ ق.ظ)saeli نوشته است: دستتون درد نکنه
خودشه
بعد از فعال کردن این پلاگین ,یه گزینه در ناحیه کاربری هر فرد اضافه میشه و می تونه هر کدوم از آگهی های خودش را در هر روز یکبار بروز کنه.
سعی میکنم این افزونه را این هفته ترجمه کنم .

بعد ترجمه شدن تو انجمن ضمیمه کنید تا در قسمت پلاگین ها اضافه کنیم.resim
در قسمت پلاگین ها اضافه شد

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question نوشته ی آگهی های بیشتر mboy 2 1,628 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,183 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
Question مشکل در درج آگهی FirstLine 4 1,276 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  حدف استان از عنوان آگهی (منتشرشده) add 3 1,333 ۱۳۹۶-۱۱-۱۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ
Music حذف آگهی از سایت add 1 1,311 ۱۳۹۶-۱۱-۰۸، ۱۰:۳۱ ق.ظ
  پاک نشدن آگهی های rahnama 3 1,845 ۱۳۹۶-۱۰-۱۱، ۱۰:۳۱ ق.ظ
  تایید خودکار آگهی های ویژه radmard 3 1,408 ۱۳۹۶-۰۵-۲۷، ۰۴:۲۲ ب.ظ
  تغییر پیام پس از ارسال آگهی radmard 1 950 ۱۳۹۶-۰۵-۲۷، ۰۴:۲۱ ب.ظ