شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بروزرسانی پلاگین پرداخت آنلاین برای ویژه کردن آگهی ها
resim
سلام خدمت کاربران عزیزبا توجه به مشکلات ارسال شده در انجمن در مورد پلاگین پرداخت اکثر مشکلات رفع گردید در این نسخه فقط تعدادی مشکلات رفع گردیده است و به نسخه جدید بروزرسانی نگردیده هست نسخه جدید به محض منتشر شدن در مخزن او اس کلاس بروزرسانی خواهد شد.مشکلات حل شده :
  • حذف نمایش قیمت با دو صفر اضافه هنگام ویژه کردن آگهی
  • انتشار آگهی رایگان به صورت پولی
  • حل مشکل بسته های اعتباری
  • رفع مشکل “تعدادی خطا رخ داد. لطفا بعدا دوباره امتحان کنید یا با مدیران کل تماس بگیرید” در بخش “پرداخت با اعتبار شما”
  • اضافه شدن قالب برای بخش تعرفه پک هاresim
با تشکر
مدیریت او اس کلاس فارسی

لینک خبر + دانلود نسخه بروزرسانی شده
  پاسخ
 سپاس شده توسط parscms ، alek_s3
تبلیغات
ads
سلام خسته نباشید و ممنون بابت پلاگین.
این پلاگین چن تا مشکل تو پرداخت داره اول اینکهاگه کسی بخواد پرداخت اگهی رو انجام بده,اگه روی صفحه پرداخت انصراف رو بزنه,وقتی به سایت برمیگرده,پیغام سایت به صورت ؟؟؟؟ خواهد بود,و اینکه بعد از انصراف,مینویسه اگهی تایید شد!ولی اگهی تایید نمیشه و نشون داده نمیشه.
مطابق تصویر:

http://uupload.ir/files/c2ci_untitled.jpg
  پاسخ
بله درصورت انصراف کاربر مشکل وجود داره
  پاسخ
چرا هر ورژن که نصب می کنم این خطا رو میده
افزونه نمی*توانست نصب شود زیرا: Error importSQL::ModelPayment
payment/struct.sql
  پاسخ
تبلیغات
ads
سلام
دوست عزیز شما پلاگین رو از طریق کنترل پنل هاست قرار بدید سپس فعالش کنید
  پاسخ
 سپاس شده توسط morteza
دقیقا چندین ار هم هین کار کردم از طریق فایل منیجر آپلود می کنم میرم داخل پنل مدیریت که نصب کنم باز همین مشکل ایجاد میشه بی خیال او اس کلاس شدم با جوملا راه انداختم دیگه
  پاسخ
سلام
یک نفر اشنا به تنظیمات او اس کلاس نیازمندم تا تغییراتی در سایت تبلیغاتی ام انجام دهد
ممنون
لطفا شماره تماس یا ایدی تلگرام بدهید باهاتون تماس بگیرم
  پاسخ
تبلیغات
ads
سلام
یک نفر اشنا به تنظیمات او اس کلاس و پرداخت نیازمندم تا تغییراتی در سایت تبلیغاتی ام انجام دهد
ممنون
لطفا شماره تماس یا ایدی تلگرام بدهید باهاتون تماس بگیرم
  پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین ویرایش فیو ایکون agahikoob 1 1,285 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Question پلاگین افزودن پنجره لینک سایت agahikoob 1 1,143 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۰۹ ق.ظ
Information پلاگین تایین تاریخ انقضا اگهی ها agahikoob 3 2,278 ۱۳۹۷-۰۳-۲۲، ۱۰:۵۷ ق.ظ
  پلاگین Rich edit اضافه کردن ادیتور به ارسال آگهی amir.01 7 3,514 ۱۳۹۶-۱۰-۱۶، ۱۲:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  درخواست پلاگین نشان کردن آگهی ali1395 1 1,475 ۱۳۹۶-۰۸-۲۹، ۱۰:۲۸ ب.ظ
  پلاگین غیر اجباری کردن فیلد ایمیل در ارسال آگهی morteza 10 4,696 ۱۳۹۶-۰۸-۱۹، ۰۴:۵۶ ب.ظ
  پلاگین پرداخت آنلاین نسخه حرفه ای morteza 2 1,891 ۱۳۹۶-۰۶-۰۲، ۰۸:۳۱ ب.ظ
  پلاگین اختصاصی سفارش سازی او اس کلاس morteza 7 3,424 ۱۳۹۶-۰۳-۲۶، ۰۳:۱۱ ب.ظ
  پلاگین نقشه سایت جدید fmohsen 2 1,745 ۱۳۹۵-۰۸-۲۸، ۰۷:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  مشکل در افزونه پرداخت ( بعد از کلیک روی تکمیل خرید وارد سایت یاهو میشه ) kmr11 5 2,527 ۱۳۹۵-۰۷-۱۸، ۰۶:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: aagah

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads