سلام دوستان
خبر بدی رو که میگفتم الان می گم
متاسفانه بنده باید برم خدمت
و اول آبان اعزام هستم و تا دو ماه آموزش نیستم بعد دو ماه ببینم کجا می افتم و در چه وضعیتی قرار بگیرم معلوم نیست برای همین تا مدتی انجمن رو می بندم اگه خدایی نکرده کاربری سوال داشت و جواب نگیره ما رو به فحش نگیره
ولی خود انجمن هست فقط امکان ارسال نخواهد داشت.
دلیل دیر جواب دادن این چند ماه هم به خاطر همین خدمت بود چون باید تمام کارای ناتموم رو تموم میکردم اصلا چند وقت نتونستم اینترنت بیام
ولی خبر خوبی هم دارم
بعد سه چهار ماه که وضعیتم مشخص شد تمام تمرکزم رو روی او اس کلاس خواهم گذاشت تا این سیستم این طوری ول نشه این ور اون ور مطمئن باشید یه فکرایی واسه این سیستم دارم و براش پیاده میکنم نسخه های جدید رو هم اگه توی این مدت بیاد حتما بروز میکنم.
راستی خدمت ما هم افتاده ارتش
اونم به قول بعضی دوستان خدمت کرده بدترین و بهترین جا = عجبشیر
اما این دو سال رو برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت میکنم و منتظرم باشید.

قربان شما مرتضی
به دلیل برخورد نادرست برخی کاربران
امکان ارسال مطلبی وجود نخواهد داشت امکان جستجو و نمایش تایپیک های ارسالی وجود خواهد داشت.
اگر مشکلی داشتید از طریق صفحه تماس با ما بپرسید به محض مشاهده جواب خواهم داد.

خبر بدی رو که میگفتم الان می گم

متاسفانه بنده باید برم خدمت

دلیل دیر جواب دادن این چند ماه هم به خاطر همین خدمت بود چون باید تمام کارای ناتموم رو تموم میکردم اصلا چند وقت نتونستم اینترنت بیام

ولی خبر خوبی هم دارم

بعد سه چهار ماه که وضعیتم مشخص شد تمام تمرکزم رو روی او اس کلاس خواهم گذاشت تا این سیستم این طوری ول نشه این ور اون ور مطمئن باشید یه فکرایی واسه این سیستم دارم و براش پیاده میکنم نسخه های جدید رو هم اگه توی این مدت بیاد حتما بروز میکنم.
راستی خدمت ما هم افتاده ارتش

اما این دو سال رو برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت میکنم و منتظرم باشید.

قربان شما مرتضی
به دلیل برخورد نادرست برخی کاربران

اگر مشکلی داشتید از طریق صفحه تماس با ما بپرسید به محض مشاهده جواب خواهم داد.