شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین روانشناس تهران کیست ؟
Star 
سلام .
بچه ها من دانشجوی روانشناسی هستم .
خیلی از دوستان و آشنایان من ازم میپرسن که : بهترین روانشناس تهران کیست ؟
خب نظر من کاملا میتونه علمی باشه و نه تجربی .
میخواستم از دوستان بخوام که اگر تجربه ای در زمینه مراجعه به روانشناسان تهران داشتند برامون بگن که که بتونیم یه لیست روانشناس ها خوب رو تهیه و به عموم معرفی کنیم .

با تشکر
تبلیغات
ads
کلینیک دکتر پاکدل هم خیلی کلینیک خوبیه و میتونید خدمات و نمونه کارها رو ببینید .مقالات خوبی هم در زمینه : تزریق ژل لب ، تزریق بوتاکس و کاشت مو و کاشت ابرو طبیعی و کاشت ریش و لیزر موهای زائد و مزوتراپی و میکرونیدلینگ و بلفاروپلاستی و رژیم لاغری و ... ارائه میده که میتونید با مراجعه به سایت این مقالات رو مطالعه کنید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تعمیر مایکروفر سامسونگ در تهران rahado 0 207 ۱۴۰۰-۰۴-۱۲، ۰۲:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: rahado
  تعمیرگاه دیباسازان در تهران baroni55 0 199 ۱۴۰۰-۰۴-۰۶، ۰۲:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: baroni55
  بهترین ترکیب رنگ لباس مردانه bmtips 0 234 ۱۴۰۰-۰۴-۰۵، ۰۶:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: bmtips
  انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت در تهران drsalehclinic 0 228 ۱۴۰۰-۰۲-۱۹، ۰۳:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: drsalehclinic
  بهترین صرافی خرید ترون با ریال bitmehr 0 220 ۱۴۰۰-۰۲-۰۵، ۰۱:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه گذاری کدامند؟ bitmehr 0 234 ۱۳۹۹-۱۲-۱۸، ۰۱:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  بهترین موسسه حقوقی در تهران charming 0 251 ۱۳۹۹-۱۰-۱۵، ۰۴:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: charming
  انتخاب بهترین دکتر بواسیر (هموروئید) جهت درمان سریع این بیماری mahhh 0 248 ۱۳۹۹-۱۰-۱۴، ۱۲:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: mahhh
  کارهایی که برای پیشگیری از کیست مویی باید انجام دهیم؟ panahi73 0 248 ۱۳۹۹-۱۰-۱۳، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: panahi73
  ویژگی های یک دکتر روانشناس خوب ahmadalavi 6 849 ۱۳۹۹-۰۸-۲۲، ۰۶:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mahsa733

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads