۱۳۹۲-۰۹-۰۸، ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام دوستان من سایتم یهو فونتش بهم ریخته و فارسی نشون نمیده متن ها رو یه نگاهی به سایتم بندازید bestrah.com باید چیکار کنم درست بشه؟
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
به هم ریختگی فونت
|
|||
۱۳۹۲-۰۹-۰۸، ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام دوستان من سایتم یهو فونتش بهم ریخته و فارسی نشون نمیده متن ها رو یه نگاهی به سایتم بندازید bestrah.com باید چیکار کنم درست بشه؟
۱۳۹۲-۰۹-۰۸، ۰۱:۲۰ ب.ظ
قالب شما utf ذخیره نشده اگه تو مرورگر charset encoding روی unicode utf-8 قرار بدین مشکل حل میشه ولی با این روش مشکل به طور کامل حل نمیشه شما حتما توی یکی از فایلها تغییراتی ایجاد کردین که باعث شده این جوری بشه شما قرار رو به حالت پیشفرض قرار بدین مشکل حل میشه
|