شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به کدام کشور مهاجرت کنیم؟
نظر شخصی من اینه که توی این دوران بد اقتصادی توی ایران موندن واقعا دیگه توصیه نمیشه ، زندگی ها خیلی سخت شده ، نمیشه با آرامش زندگی رو ادامه داد ، همش ترس و استرس ، به نظر من بهترین کار اینه که از ایران بریم ، من خودم از این موسسه استفاده کردم و رفتم و به شما هم پیشنهاد میکنم اگه میتونید این کشور رو ترک کنید.
و از اون جایی که هیچ کشوری مارو راه نمیده تنها کشوری که با بودجه کم بشه رفت ترکیه هست.
این موسسه واقعا با ارزون ترین حالت ممکن به شما کمک میکنند که توی ترکیه اقامت بگیرین.

https://www.aloapply.com/getting-a-residence-in-turkey

اینم یه منبع خارجی که به نظرم خیلی به دردتون میخوره

https://www.invest.gov.tr/en/investmentg...ermit.aspx
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کابل شیلد دار چیست و انواع آن کدام است؟ carnomashop 0 286 ۱۴۰۰-۰۱-۳۱، ۰۳:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: carnomashop
  چند وقت یکبار باید سایت خود را آپدیت کنیم ؟ signco 0 324 ۱۳۹۹-۱۲-۰۹، ۰۸:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: signco
  برای درمان بواسیر یا هموروئید به کدام دکتر متخصص در تهران مراجعه کنیم؟ nyusha 0 323 ۱۳۹۹-۱۲-۰۲، ۱۱:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: nyusha
  اخذ اقامت در کشور ترکیه ali0777 1 329 ۱۳۹۹-۰۶-۱۲، ۰۵:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: aroosak
  ام وی ام X55 یا ریگان کوپا T210 ؟کدام را بخریم؟ panizkiani 0 288 ۱۳۹۹-۰۴-۱۵، ۰۱:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: panizkiani
  چگونه میتوانیم از هاست پایتون استفاده کنیم؟ leseom 0 356 ۱۳۹۹-۰۱-۱۶، ۱۲:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: leseom
  برای درمان بواسیر به چه پزشکی مراجعه کنیم golia70 0 537 ۱۳۹۸-۱۰-۱۹، ۰۱:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: golia70
  چگونه شرکت ثبت کنیم ؟ azam_ch74 0 389 ۱۳۹۸-۱۰-۰۴، ۱۱:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: azam_ch74
  نشان دادن کشور zobu 6 1,642 ۱۳۹۶-۱۰-۲۹، ۰۸:۵۱ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  انتخاب کشور zobu 6 1,692 ۱۳۹۶-۰۸-۲۱، ۱۰:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: zobu

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات