شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تالار عروسی
#1
ویژگی‌های یک تالار پذیرایی خوب برای مراسم عروسی
تالار عروسی, تالارکده, تالار پذیرایی خوب, مراسم عروسی, باغ تالار
برای انتخاب یک تالار پذیرایی خوب برای مراسم عروسی باید چه ویژگی‌هایی را مد نظر قرار داد؟ آیا فقط ملاک هایی همچون قیمت تالار و مکان آن می تواند برای انتخاب کافی باشد؟
انتخاب یک تالار پذیرایی خوب تا حدی مهم است که می تواند بر کیفیت مراسم عروسی شما تاثیر مستقیمی بگذارد. اگرچه تعداد بسیار زیادی از تالارهای پذیرایی، خدمات عروسی را ارائه می دهند اما با توجه به انتظارات شما همه تالارها نمی توانند گزینه مناسبی برای انتخاب باشند. از این رو قصد داریم معیارهای یک تالار پذیرایی خوب را برای شما بازگو کنیم تا قبل از انتخاب هر تالاری بتوانید اطلاعات مورد نیاز را بدست بیاورید.
http://talareaghigh.com/wp-content/uploa...68x512.jpg " border="0" alt="resim" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" />
resim
مکان تالار پذیرایی
مهم ترین ویژگی که در هنگام انتخاب تالار پذیرایی باید به آن توجه کنید مکان و آدرس تالار عروسی یا باغ تالار محل برگزاری عروسی است. مکان تالار پذیرایی باید به گونه ای باشد که چندان از مرکز شهر دور نباشد و دسترسی به آن برای همه میهمانان و خانواده عروس و داماد راحت باشد. آدرس تالار برای همه به سادگی پیدا شود و مسیر آن شلوغ نبوده و خارج از محدوده ترافیک شهری باشد.
 هر چقدر میهمانان بتوانند آسان تر به تالار پذیرایی بروند، آنها از مراسم بیشتر لذت برده و زمان زیادی را صرف رفت و برگشت به تالار پذیرایی نخواهند کرد. از طرفی زمان رزرو هر تالار پذیرایی محدود است و باید زمان را حتما به گونه ای برای رفت و برگشت تنظیم کرد، که زمان زیادی برای لذت در تالار باقی بماند.
بنابراین یک تالار پذیرایی خوب برای شما، تالاری‌ است که در یک مکان بسیار نزدیک و در دسترس برای میهمانان شما قرار گرفته و ترافیک و شلوغی مانع از رسیدن میهمانان به آنجا نمی شود.
تبلیغات
ads
#2
روز عروسی یکی از مهم ترین روزهای زندگی است. همه چیز در این روز باید بدون هیچ کم و کاستی برگزار شود. اقدامات قبل و بعد از مراسم باید به طور دقیق برنامه ریزی شوند. برنامه ریزی برای برگزاری جشن ممکن است حتی تا یک ماه به طول انجامد. در اینجا برخی از اساسی ترین گام هایی را که باید در برنامه ریزی های خود مد نظر قرار دهید ذکر می کنیم:
[h=3]ویژگی های میز پذیرای در تالار عروسی[/h]
گام اساسی اول: تعیین تاریخ عروسی
بدیهی است که همه برنامه ریزی های شما به این تاریخ بستگی دارد. بنابراین ابتدا متناسب با آداب و رسوم خودتان نسبت به تعیین این تاریخ اقدام کنید. فراموش نکنید که در تعیین روز جشن مسائل زیر را در نظر بگیرید:
تاریخ مراسم روی هزینه های تالار عروسی شما تاثیر می گذارد. به عنوان مثال هزینه های اجاره تالار در روزهای خاص و اعیاد و تعطیلات با روزهای عادی متفاوت است. حتی فصل برگزاری مهمانی می تواند تاثیر زیادی در هزینه های شما
داشته باشد.

resimمهمانان را در نظر بگیرید. اگر مهمانهایی از راه دور دارید بهتر است روزهای تعطیل را برای جشن خود انتخاب کنید.
اگر در شهرهای پرترافیک زندگی می کنید، در نظر داشته باشید که معمولا ترافیک خیابان ها در تاریخ های خاص مثل: روز مادر، روز پدر و دیگر اعیاد به مراتب بیشتر از روزهای عادی است و ممکن است روی برنامه ریزی شما تاثیر بگذارد.
در تعیین تاریخ مراسم خود، تداخل با برنامه ها و مراسم دوستان، آشنایان و نزدیکان را مد نظر داشته باشید. بهتر است قبل از نهایی کردن تاریخ، یک بار آن را در بین نزدیکان و بزرگ ترهای فامیل عنوان کنید تا مطمئن شوید با مراسم دیگری تداخل ندارد.
resim
نحوه برنامه ریزی عروسی,مراسم عروسی,برگزاری مراسم عروسی
گام اساسی دوم: تهیه لیست میهمانان
اهمیت این گام کمتر از تعیین تاریخ نیست. بسیاری از خانواده ها تصوری که از تعداد مهمانان خود دارند با واقعیت منطبق نیست. بنابراین هرگز به حدس و گمان و تخمین اکتفا نکنید. خواهید دید وقتی لیست میهمانان خود را روی کاغذ بیاورید، با آنچه در ذهن داشتید تفاوت زیادی دارد. نکته دیگر این است که تهیه این لیست شاید تا یک هفته به طول انجامد. چراکه برخی از مهمانان در ابتدا از قلم می افتند. بنابراین هرچه سریع تر لیستی کامل و شسته و رفته از مهمانان خود و همسرتان با ذکر نام و تعداد افراد خانواده مدعو، تهیه کنید.
یک تکنیک مهم
ممکن است نسبت به تعداد دقیق افرادی که ممکن است در جشن شما حضور پیدا کنند شک داشته باشید. مثلا نمی دانید که آیا خانواده ای که در شهر دیگری زندگی می کنند برای عروسی شما خواهند آمد یا خیر. در این حالت از تکنیک تخمین سه نقطه ای استفاده کنید. ابتدا تعداد کسانی را که مطمئن هستید به جشن شما خواهند آمد محاسبه کنید. بعد از آن تعداد کل مهمانان را با فرض اینکه همه و همه به جشن شما خواهند آمد محاسبه کنید. حال میانگین این دو عدد را به دست آورید و مبنای محاسبات خود قرار دهید.
گام اساسی سوم: تعیین بودجه
بعد از تعیین تاریخ و تعداد مهمانان، باید نسبت به بودجه ای که قصد دارید برای عروسی خود خرج کنید، تصمیم گیری کنید. بهتر است قبل از هرچیز در این مورد با دوستان و نزدیکانی که اخیرا جشن خود را برگزار کرده اند مشورت کنید. هزینه ها را به صورت تفکیک شده (تالار عروسی، لباس عروس، آرایش عروس، گل، ماشین عروس و…) روی کاغذ بنویسید. سپس نسبت به تعدیل آنها با توجه به آنچه که در نظر گرفته اید اقدام کنید. تحقیق در بازار را فراموش نکنید. با کمی پرس و جو در بازار می توانید تصمیم بهتری بگیرید.
[h=3]تشریفات عروسی[/h]گام اساسی چهارم: تعیین محل برگزاری جشن
باغ یا تالار، منزل مسکونی یا ویلای یکی از نزدیکان فرقی نمی کند. آنچه مهم است توافق شما و همسرتان بر سر محل برگزاری و نیز بودجه ای است که برای آن در نظر گرفته اید. در تعیین محل برگزاری مراسم عروسی علاوه بر اینها، نکات دیگری نظیر: تعداد مهمانان، فصل برگزاری، آب و هوای منطقه، مسافت، فرهنگ و آداب و رسوم خانواده ها می تواند در تصمیم گیری شما درباره محل برگزاری مراسم تاثیرگذار باشد. اگر تاریخ جشن شما، یکی از اعیاد و یا روزهای خاص است، هرچه سریع تر نسبت به رزور تالار و یا باغ اقدام کنید. چراکه ممکن است در تاریخ مورد نظر شما، تالار ها و باغ های مناسب رزرو شده باشند.
دیگر اقدامات
چهار گامی که در بالا ذکر شد در واقع گام های اصلی برنامه ریزی عروسی هستند که حداقل شش ماه قبل از جشن باید انجام شده باشند. بعد از تعیین تاریخ، تعداد مهمانان، بودجه و محل برگزاری، باید نسبت به برنامه ریزی موارد زیر اقدام کنید:
انتخاب دفتر ثبت ازدواج: در صورتی که قبلا به صورت رسمی ازدواج خود را ثبت نکرده اید باید نسبت به هماهنگی و رزرو قرار ملاقات با دفتر ثبت ازدواج، اقدام کنید. سعی کنید مسافت دفتر ثبت ازدواج با محل مراسم را در نظر بگیرید.
عکاس و فیلم بردار (آتلیه عروس): با توجه به تنوع زیادی که در این بازار هست، ممکن است انتخاب عکاس و فیلمبردار متناسب با سلیقه شما گاه حتی تا یک ماه به طول انجامد. شما مشغله های دیگری هم دارید پس این مورد را نیز در اولویت قرار دهید. حداقل تا ۴ ماه قبل از عروسی باید قرارداد آتلیه عروس را تنظیم کرده باشید.
آرایشگاه عروس: این مورد نیز باید حداقل چهارماه قبل از عروسی رزرو شده باشد. بنابراین قبل از اینکه دیر شود و استرس آن دامنگیر شما شود، در آرامش و با فراغ بال اقدام به انتخاب سالن آرایش کنید. در این مورد نزدیکی محل آرایشگاه به آتلیه عکاسی و گل فروشی را فراموش نکنید.
لباس عروس و کت و شلوار داماد: یکی از مهم ترین برنامه های شما انتخاب لباس است. شما باید زمان و انرژی زیادی را صرف کنید تا بتوانید لباس عروس و کت و شلوار داماد را انتخاب کنید. پس هرگز این موارد را به روزهای آخر موکول نکنید. سعی کنید حداقل تا دو ماه قبل از عروسی، این موارد را نهایی کرده باشید.
مراسم عروسی,برگزاری مراسم عروسی,عروسی
گل فروشی: دسته گل عروس، تزیین ماشین عروس، گل آرایی سالن پذیرایی و… همه اینها مستلزم انتخاب و تنظیم وقت با یک گل فروشی مناسب است که باید حداقل یک ماه قبل از عروسی انجام شده باشد. سعی کنید گل فروشی را انتخاب کنید که به محل برگزاری جشن نزدیک باشد.
ماشین عروس: چنانچه قصد دارید ماشین عروس را اجاره کنید یا از دوستان و آشنایان امانت بگیرید، حداقل یک ماه قبل از عروسی هماهنگی های لازم را انجام دهید. نباید انجام این هماهنگی ها را به روزهای آخر موکول کنید.
محل سکونت: طوری برنامه ریزی کنید که حداقل ۱۵ روز قبل از برگزاری مراسم، منزل مشترک شما آماده زندگی باشد. تمیزکاری و نظافت، رنگ و نقاشی، جهازبرون و چیدن وسایل، نصب پرده ها و… زمان و انرژی زیادی را از شما خواهند گرفت. هرگز این موارد را تا روزهای آخر به تاخیر نیندازید. اگر قصد رهن و یا اجاره خانه را دارید حداقل دوماه قبل از عروسی باید اقدام کنید. قرارداد اجاره شما یک ماه قبل از مراسم باید امضا شده باشد. پس اگر می خواهید استرس نداشته باشید، عجله کنید.
خرید عروس و داماد: معمولا در آداب و رسوم اکثر مردم، خریدهایی موسوم به عروس و داماد وجود دارد و اجناسی از قبیل: چمدان، آینه و شمعدان، لباس، ساعت، لوازم آرایشی و بهداشتی و… وجود دارد. مطابق با آداب ورسوم خود این خریدها را برنامه ریزی و اجرا کنید.
تهیه و توزیع کارت عروسی: خیلی از خانواده ها تهیه و توزیع کارت های دعوت را جزء آخرین اقدامات قرار می دهند و معمولا در روزهای نزدیک به عروسی با عجله اقدام به نوشتن و توزیع کارت ها می کنند. در نتیجه برخی از مهمانان از قلم می افتند یا برای رساندن کارت دعوت به دست برخی از مهمانان فرصتی نمی ماند. متاسفانه این موارد در جشن های عروسی بسیاری دیده شده است. توصیه می کنیم با استفاده از لیست مهمانان که در گام دوم برنامه تهیه کردید، حداقل یک ماه مانده با تاریخ برگزاری عروسی، کارت ها را سفارش بدهید و پس از دریافت، اقدام به نوشتن کارت ها کرده و به مرور آنها را توزیع کنید. به این ترتیب هم احترام مهمانان حفظ شده است و هم مطمئن هستید که همه کارت دریافت کرده اند.
چنانچه با استفاده از این نکات، جشن ازدواج خود را برنامه ریزی کنید، می توانید اطمینان داشته باشید که مهمانی شما بدون هیچ نگرانی و استرسی به بهترین نحو ممکن برگزار خواهد شد. بسیاری از استرس ها و نگرانی های قبل و بعد عروسی ریشه در عدم برنامه ریزی دارد. بنابراین از همین حالا نسبت به برنامه ریزی مراسم عروسی خود اقدام کنید.
یک روش ساده اما کاربردی برای برنامه ریزی عروسی
همه درباره برنامه ریزی کارهای عروسی صحبت می کنند اما کسی به درستی اشاره نمی کند که چگونه باید این کار را انجام دهیم؟ کلیات را همه می دانند: باید کارهای را برنامه ریزی کنیم تا همه چیز به موقع انجام شود و کاری از قلم نیفتد. اما روش انجام این کار چگونه است؟
در اینجا یک روش بسیار ساده اما کاربردی به شما معرفی می کنیم که به وسیله آن می تواند همه فعالیت ها و کارهای عروسی خود را برنامه ریزی کنید، بدون اینکه چیزی از قلم بیفتد. می توانید اجرای همه امور را به دقت تحت کنترل قراردهید.
روشی که از آن سخن می گوییم، استفاده از چک لیست است. چک لیست، برگه ای است که تمام کارهای خود را به ترتیب زمان انجام در آن وارد می کنید و وقتی مطمئن شدید که همه چیز را نوشته اید، به ترتیب شروع به انجام آنها می کنید. هر کدام از کارها را که در زمان خود انجام دادید، جلوی آن تیک می زنید و اگر لازم بود در قسمت توضیحات چک لیست، یادآوری ها و پیگیری های لازم را می نویسید.
نسبت به کارایی چک لیست برنامه ریزی شک نکنید. در بسیاری از پروژه های بزرگ صنعتی و عمرانی، مدیران موفق پروژه ها از چک لیست برای کنترل اقدامات استفاده می کنند و تا کنون که راضی بوده اند.
#3
راهنمای برگزاری جشن عروسی در منزل 
از آن جایی که هزینه های عروسی گاهی اوقات اذیت کننده است و هزینه های یک کردن مراسم عروسی در تهران گاهی اوقات بسیار بالاست، بهتر است که به سایر گزینه ها هم فکر کرد. هیچ کجا خانه آدم نمی شود! اگر امکان برگزاری جشن عروسی در منزل را دارید ، چرا باید هیزنه های هنگفت به تالار های پذیرایی و باغ های عروسی پرداخت کنید در حالی که می توانید با برگزاری عروسی در خانه ، بخش زیادی از هزینه ها را صرفه جویی کنید؟
برگزاری جشن عروسی در خانه  علاوه بر اینکه کم هزینه تر است ، شکلی ساده و صمیمی نیز به جشن عروسی شما خواهد داد.
برای اینکه عروسی شما در منزل به خوبی برگزار شود ، می بایست به نکاتی توجه کنید که برخی از مهمترین آنها در زیر ذکر شده است:
فضای مورد نیاز
برای کم کردن هزینه تشریفات مجالس عروسی انتخاب یک مکان بجز تالار و باغ ها می تواند بسیار کمک کننده باشد. با توجه به تعداد مهمانانی که در عروسی شما شرکت می کنند ، باید فضای کافی برای پذیرایی و صرف شام داشته باشید. همچنین فضای کافی برای اجرای برنامه های موزیک و سرگرمی نیز در نظر بگیرید. فضای مورد نیاز برای پارک اتومبیل ها را نیز فراموش نکنید. در صورتی که فضای کافی برای این موارد ندارید بهتر است از خیر برگزاری عروسی در منزل خود یا نزدیکان بگذرید.
هماهنگی با همسایه ها و اهالی محل
عروسی شما ممکن است تا پاسی از شب ادامه داشته باشد و باعث ایجاد سرو صدا و مزاحمت برای همسایه ها شود، لذا قبل از برگزاری مراسم ، هماهنگی های لازم را با همسایه ها انجام دهید و به آنها اطلاع دهید و از ایشان بخواهید که با شما همکاری کنند. یک عذرخواهی ساده و کسب اجازه از همسایه ها قبل از برگزاری مراسم عروسی ، معجزه می کند.
اجاره ملزومات پذیرایی
برای برگزاری عروسی در خانه ، برخی از لوازم و تجهیزات را باید اجاره کنید. از جمله : ظروف پذیرایی ، میز و صندلی ، ریسه و لوازم چراغانی. کافی است نگاهی به آگهی های روزنامه بیندازید. موسسه های زیادی هستند که این ملزومات را با قیمت مناسبی به شما اجاره می دهند.
 
resim
 
تهیه شام عروسی
دو راه برای تهیه و تدارک شام عروسی در منزل وجود دارد. در صورتی که فضا و امکانات لازم برای تهیه و طبخ شام عروسی در منزل را دارید و همچنین به آشپز ماهر نیز دسترسی دارید ، می توانید شام را در منزل طبخ کرده و سرو کنید. در غیر اینصورت می توانید با یک رستوران یا آشپزخانه قرارداد ببندید و شام را حاضر و آماده تهیه کنید. این بستگی به امکانات و شرایط شما دارد. روش اول مقرون به صرفه تر است و روش دوم مطمئن تر و ریسک آن کمتر است.
تقسیم وظایف
همیشه افرادی در اطراف شما هستند که با کمال میل حاضرند در برگزاری جشن عروسی به شما کمک کنند. سعی کنید این افراد را سازماندهی کنید. افرادی را برای پذیرایی و افرادی را برای راهنمایی و استقبال از مهمانان در نظر بگیرید و وظایف آنها را برایشان توضیح دهید. همچنین یک نفر را به عنوان مدیر مراسم انتخاب کنید تا بر تمامی اوضاع نظارت داشته باشد.
مدیریت ریسک
هر پروژه ای با ریسک هایی نیز همراه است. عروسی شما هم ممکن است با اتفاقات ناخواسته ای مواجه شود. در صورتی که پذیرایی در فضای باز مثل باغ یا حیاط صورت می گیرد و امکان بارندگی نیز وجود دارد، یک چادر برزنتی یا تعدادی سایه بان برای مواقع اضطراری در نظر بگیرید. همچنین اگر قطع شدن برق را محتمل می دانید، یک موتور مولد برق در محل حاضر داشته باشید. کپسول آتش نشانی و جعبه کمک های اولیه را نیز به لیست خود اضافه کنید و در محل حاضر داشته باشید. برگزاری جشن عروسی در منزل یا باغ شخصی خاطره ای به یادماندنی خواهد شد ، به شرطی که کلیه جوانب را در نظر گرفته باشید و همه چیز سر جای خودش باشد. علاوه بر این ، هزینه های سرسام آور تالار ها و باغ های پذیرایی را نیز متحمل نخواهید شد. علاوه بر موارد فوق زمان عروسی نیز برای کنترل شرایط بسیار اهمیت دارد. برای انتخاب بهترین انتخاب بهترین زمان برگزاری عروسی باید بسیاری از نکات را مدنظر قرار داده و با خانواده های دو طرف هماهنگ بود..
#4
اگر میخواهید در کنار عقد سنتی صیغه عقد آریایی را نیز بخوانید متنی زیبا و پر معنا دارد ولی ریشه و مستندی ندارد.
همچنین مطلب حلقه عروسی را ببینید.
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تالار پذیرایی در کرج Maryamgh63 0 545 ۱۴۰۰-۰۲-۲۷، ۱۲:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Maryamgh63
  تالار پذیرایی Maryamgh63 0 474 ۱۴۰۰-۰۲-۱۹، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Maryamgh63
  تشریفات عروسی پرنسس یم اتفاق بی نظیر bakhshifatemeh 1 1,445 ۱۳۹۹-۰۷-۰۸، ۱۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: talarkadeh
  تالار پذيرايي جشن و عروسي Maryamgh63 0 350 ۱۳۹۹-۰۶-۱۸، ۰۳:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Maryamgh63
  تفاوت تالار عروسی با باغ تالار negar2000 1 1,095 ۱۳۹۸-۱۲-۱۷، ۰۹:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: talarkadeh
  موارد با اهمیت در انتخاب تالار عروسی negar2000 1 1,155 ۱۳۹۸-۱۲-۱۷، ۰۹:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: talarkadeh
Heart تشریفات عروسی و خدمات مجالس نو عروس 1 1,150 ۱۳۹۸-۱۲-۱۷، ۰۹:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: talarkadeh
  شیک ترین تالار های عروسی ایران shaily 1 920 ۱۳۹۸-۱۲-۱۷، ۰۸:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: talarkadeh
  تشریفات عروسی talarnameh 0 556 ۱۳۹۸-۱۲-۱۱، ۰۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: talarnameh
  عروسی علی دایی giftak 1 725 ۱۳۹۸-۱۰-۰۷، ۱۲:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: charming

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads