شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحصیلات خارج از کشور
برای تحصیلات از نوع پزشکی کدوم کشور رو پیشنهاد میدین؟ من میخوام در حین تحصیل بتونم برم و بیام ایران به خاطر همین مسافت واسم خیلی مهمه و میخوام حتما هم قانونی باشه تمام رفت و آمدهام، خودم پزشکی ترکیه رو رفتم دیدم اتفاقا یه سایت هم پیدا کردم مقالشون به نظرم خیلی خوب بود یعنی اطلاعاتی که میداد خیلی کامل بود  براتون لینک میزارم 
https://www.aloapply.com/medical-education-in-turkey/
من اینجارو رفتم دیدم شما هم ببینید حتما و بهم بگین که چی پیشنهاد میکنید 
البته بگم غافل از سایت های خارجی نبودم و داشتم اونارو هم بررسی میکردم و اتفاقا یه سایت خوب خارجی هم بود که این سایت فارسی که میگم عین اون بود اطلاعاتی که میداد حالا اگه لینک اون سایت هم براتون میزارم چون اون سایت هم خوب بود به نظرم 
http://www.studyinturkey.gov.tr/
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خصوصیات کشور کانادا برای ثبت شرکت comreg 0 504 ۱۴۰۰-۰۲-۰۱، ۱۲:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: comreg
  مهاجرت به خارج nasimpan 0 302 ۱۴۰۰-۰۱-۲۲، ۰۶:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: nasimpan
  مهاجرت به استرالیا با خرید ملک در این کشور nasimpan 0 469 ۱۳۹۹-۱۲-۲۵، ۰۶:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nasimpan
  قوانین انگلستان برای ثبت شرکت سهامی عام در این کشور kare 0 506 ۱۳۹۹-۰۸-۲۶، ۰۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: kare
  ثبت شرکت در خوشحالترین کشور دنیا، دانمارک kare 0 486 ۱۳۹۹-۰۶-۰۲، ۱۰:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: kare
  اقامت در کشور ترکیه majidjadi 0 1,087 ۱۳۹۹-۰۳-۰۸، ۱۱:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: majidjadi
  [معرفی سایت] نحوه پذیرش دانشجویان بین المللی در کشور ترکیه charming 0 471 ۱۳۹۹-۰۲-۱۰، ۱۱:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: charming
  خارج کردن یا نگاه داشتن دندان nikoo2020 0 555 ۱۳۹۸-۰۹-۲۳، ۰۵:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: nikoo2020
  معرفی سه راه قانونی اخذ اقامت اروپا از کشور سوییس kimsep 0 723 ۱۳۹۷-۱۲-۲۲، ۰۳:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: kimsep
  علی بابا بزرگترین استارت آپ سفر کشور jabama 0 636 ۱۳۹۷-۱۱-۲۰، ۰۳:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: jabama

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads