۱۳۹۹-۰۳-۰۶، ۰۵:۰۴ ب.ظ
تری سدیم فسفات خوراکی یک پودر به رنگ سفید صدفی و کاملاً خالص است. این پودر، بسیار مناسب برای مصارف خوراکی و بهداشتی است. از تری سدیم فسفات خوراکی به عنوان نگه دارنده نیز استفاده میشود و در مصارف گوشت و کنسروها کاربرد دارد.
عملکرد اصلی تری سدیم فسفات خوراکی، تنظیم مقادیر اسیدی است. اغلب در غلات خشکشده و اکسترود شده وجود دارد. همراه با سایر فسفاتها، رنگدانه غلیظ را تغییر میدهد و غنیسازی فسفر را فراهم میکند. این ماده شیمیایی معمولاً در پنیر به عنوان امولسیفایر موجود است.
گاهی اوقات نیز به عنوان یک مکمل تغذیهای با هدف بهبود عملکرد در ورزش برای ورزشکاران استفاده میشود. بدن با تری سدیم فسفات خوراکی بارگیری میکند. به طور بالقوه میتواند باعث افزایش میزان اسید لاکتیک در ماهیچهها شود و میزان تولید قدرت و حداکثر جذب اکسیژن را افزایش دهد.
تریسدیم فسفات و سایر مواد افزودنی فسفاتسدیم در صنایع غذایی استفاده چندگانه میکنند و در بسیاری از محصولات آماده شده از نظر تجاری یافت میشوند. آنها برای کاهش اسیدیته و بهبود بافت در غذاها مانند محصولات پختهشده و گوشت استفاده میشود. آنها همچنین به عنوان مواد معطر در محصولات پخته عمل میکنند، به این معنی که آنها به افزایش خمیر و حفظ فرم آن کمک میکند.
تری سدیم فسفات خوراکی یکی از عناصر محبوب در نان، کیک و مخلوط کیک است. این ماده نیز اغلب به محصولات گوشت و غذاهای دریایی مانند بیکن، سوسیس، گوشت و کنسرو ماهی تن اضافه میشود تا به حفظ رطوبت، افزایش عمر مفید و جلوگیری از خرابی کمک کند.
علاوه بر این، افزودنی تری فسفات سدیم، باعث میشود تا سطوح pH این غذاها را از بین ببرند و از اسیدی یا قلیایی شدن جلوگیری کنند و باعث میشود که غذا به سرعت خراب شود. علاوه بر این تری سدیم فسفات خوراکی به عنوان مواد ضعیفکننده در محصولات مانند سیب زمینی پخت شده بسته بندی شده، جلوگیری از تیره شدن رنگ نارگیل و نگه داشتن روغن و آب در محصولات پنیر فرآوری شده مورد مصرف قرار می گیرد.
عملکرد اصلی تری سدیم فسفات خوراکی، تنظیم مقادیر اسیدی است. اغلب در غلات خشکشده و اکسترود شده وجود دارد. همراه با سایر فسفاتها، رنگدانه غلیظ را تغییر میدهد و غنیسازی فسفر را فراهم میکند. این ماده شیمیایی معمولاً در پنیر به عنوان امولسیفایر موجود است.
گاهی اوقات نیز به عنوان یک مکمل تغذیهای با هدف بهبود عملکرد در ورزش برای ورزشکاران استفاده میشود. بدن با تری سدیم فسفات خوراکی بارگیری میکند. به طور بالقوه میتواند باعث افزایش میزان اسید لاکتیک در ماهیچهها شود و میزان تولید قدرت و حداکثر جذب اکسیژن را افزایش دهد.
تریسدیم فسفات و سایر مواد افزودنی فسفاتسدیم در صنایع غذایی استفاده چندگانه میکنند و در بسیاری از محصولات آماده شده از نظر تجاری یافت میشوند. آنها برای کاهش اسیدیته و بهبود بافت در غذاها مانند محصولات پختهشده و گوشت استفاده میشود. آنها همچنین به عنوان مواد معطر در محصولات پخته عمل میکنند، به این معنی که آنها به افزایش خمیر و حفظ فرم آن کمک میکند.
تری سدیم فسفات خوراکی یکی از عناصر محبوب در نان، کیک و مخلوط کیک است. این ماده نیز اغلب به محصولات گوشت و غذاهای دریایی مانند بیکن، سوسیس، گوشت و کنسرو ماهی تن اضافه میشود تا به حفظ رطوبت، افزایش عمر مفید و جلوگیری از خرابی کمک کند.
علاوه بر این، افزودنی تری فسفات سدیم، باعث میشود تا سطوح pH این غذاها را از بین ببرند و از اسیدی یا قلیایی شدن جلوگیری کنند و باعث میشود که غذا به سرعت خراب شود. علاوه بر این تری سدیم فسفات خوراکی به عنوان مواد ضعیفکننده در محصولات مانند سیب زمینی پخت شده بسته بندی شده، جلوگیری از تیره شدن رنگ نارگیل و نگه داشتن روغن و آب در محصولات پنیر فرآوری شده مورد مصرف قرار می گیرد.