شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تری سدیم فسفات خوراکی چیست؟
#1
تری سدیم فسفات خوراکی یک پودر به رنگ سفید صدفی و کاملاً خالص است. این پودر، بسیار مناسب برای مصارف خوراکی و بهداشتی است. از تری سدیم فسفات خوراکی به عنوان نگه دارنده نیز استفاده می‌شود و در مصارف گوشت و کنسروها کاربرد دارد.

عملکرد اصلی ‌تری سدیم فسفات خوراکی، تنظیم مقادیر اسیدی است. اغلب در غلات خشک‌شده و اکسترود شده وجود دارد. همراه با سایر فسفات‌ها، رنگ‌دانه غلیظ را تغییر می‌دهد و غنی‌سازی فسفر را فراهم می‌کند. این ماده شیمیایی معمولاً در پنیر به عنوان امولسیفایر موجود است.

گاهی اوقات نیز به عنوان یک مکمل تغذیه‌ای با هدف بهبود عملکرد در ورزش برای ورزشکاران استفاده می‌شود. بدن با تری سدیم فسفات خوراکی بارگیری می‌کند. به طور بالقوه می‌تواند باعث افزایش میزان اسید لاکتیک در ماهیچه‌ها شود و میزان تولید قدرت و حداکثر جذب اکسیژن را افزایش دهد.

تری‌سدیم فسفات و سایر مواد افزودنی فسفات‌سدیم در صنایع غذایی استفاده چندگانه می‌کنند و در بسیاری از محصولات آماده شده از نظر تجاری یافت می‌شوند. آن‌ها برای کاهش اسیدیته و بهبود بافت در غذاها مانند محصولات پخته‌شده و گوشت استفاده می‌شود. آن‌ها همچنین به عنوان مواد معطر در محصولات پخته عمل می‌کنند، به این معنی که آنها به افزایش خمیر و حفظ فرم آن کمک می‌کند.

تری سدیم فسفات خوراکی یکی از عناصر محبوب در نان، کیک و مخلوط کیک است. این ماده نیز اغلب به محصولات گوشت و غذاهای دریایی مانند بیکن، سوسیس، گوشت و کنسرو ماهی تن اضافه می‌شود تا به حفظ رطوبت، افزایش عمر مفید و جلوگیری از خرابی کمک کند.

علاوه بر این، افزودنی تری فسفات سدیم، باعث می‌شود تا سطوح pH این غذاها را از بین ببرند و از اسیدی یا قلیایی شدن جلوگیری کنند و باعث می‌شود که غذا به سرعت خراب شود. علاوه بر این تری ‌سدیم فسفات خوراکی به عنوان مواد ضعیف‌کننده در محصولات مانند سیب زمینی پخت شده بسته بندی شده، جلوگیری از تیره شدن رنگ نارگیل و نگه داشتن روغن و آب در محصولات پنیر فرآوری شده مورد مصرف قرار می گیرد.
تبلیغات
ads


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  علائم زگیل تناسلی چیست و چگونه به آن مبتلا می شویم؟ nyusha 0 885 ۱۴۰۰-۰۷-۱۲، ۰۵:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: nyusha
  علت بوجود آمدن فیستول مقعدی و بهترین درمان آن چیست؟ nyusha 0 863 ۱۴۰۰-۰۷-۱۱، ۱۱:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: nyusha
  علت و علائم شقاق مقعدی چیست + تشخیص و پیشگیری nyusha 0 510 ۱۴۰۰-۰۷-۰۷، ۰۵:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nyusha
  جدیدترین روش جراحی شقاق چیست؟ govarnosh 0 657 ۱۴۰۰-۰۷-۰۷، ۱۱:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: govarnosh
  پلیت کردن بذر چیست؟ arvin_sanaat 0 692 ۱۴۰۰-۰۶-۳۱، ۱۱:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: arvin_sanaat
  امکانات ورد پرس چیست؟ محمد قاسمی 0 636 ۱۴۰۰-۰۶-۲۹، ۰۱:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: محمد قاسمی
  دستگاه تصفیه آب چیست و کاربرد و عملکرد آن چگونه است؟ govarnosh 0 700 ۱۴۰۰-۰۶-۲۸، ۰۱:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: govarnosh
  شقاق چیست با عکس؛ علائم و علت + روشهای درمان govarnosh 0 624 ۱۴۰۰-۰۶-۲۸، ۱۰:۰۷ ق.ظ
آخرین ارسال: govarnosh
  تأثیر دی سدیم فسفات بر سلامتی zohal_shimi 0 514 ۱۴۰۰-۰۶-۲۷، ۰۸:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: zohal_shimi
  کوتیکول مو چیست؟ mohsennn 0 521 ۱۴۰۰-۰۶-۲۴، ۰۳:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: mohsennn

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads