با سلام
وقتی وبسایت به زبان انگلیسی دیده میشه فرمت لینک اینجوریه
Yoursite.com/CategoryName/ItemTitle_ItemNumber
ولی وقتی زبان فارسی رو انتخاب میکنم فرمت لینک تغییر میکنه و اینجوری میشه
Yoursite.com/CategoryName/CategoryName+CityName_ItemNumber
سوال من این است که چیکار کنم تا در هر دو حالت یعنی در هر زبانی که انتخاب میکنم به این فرمت باشه
Yoursite.com/CategoryName/ItemNumber
منظور از ItemNumber شماره آگهی است که بصورت مثلا (_i7654) در آخر لینک دیده میشه و در اینجا ذخیره میشه
Table: oc_t_item -> pk_i_id
با احترام
ویرایش:
و همین طور میخوام تو search.php هم این روش رو اجرا کنم
مثلا وقتی در این صفحه چیزی رو جستجو میکنیم لینک به این صورت دیده میشه:
Yoursite.com/search/sOrder,dt_pub_date/iOrderType,desc/pattern,YourSearch/country,IR/regionId,536487/city,CityName/region,RegionName/category,34
که چیزی که من میخوام اینه که بجای CityName آیدی شهر نوشته بشه و بجای RegionName آیدی ایالت نوشته بشه. یعنی منظورم اینه که نمیخوام کلمه تو لینک دیده بشه و بجاش آیدی های اونها نمایش بشه
اگر این موضوع رو حل کنم فقط یک مشکل خواهم داشت که اون هم YourSearch است که کلمه جستجو است که تو لینک دیده میشه که اون رو هم بعد از این روی اون کار میکنم
وقتی وبسایت به زبان انگلیسی دیده میشه فرمت لینک اینجوریه
Yoursite.com/CategoryName/ItemTitle_ItemNumber
ولی وقتی زبان فارسی رو انتخاب میکنم فرمت لینک تغییر میکنه و اینجوری میشه
Yoursite.com/CategoryName/CategoryName+CityName_ItemNumber
سوال من این است که چیکار کنم تا در هر دو حالت یعنی در هر زبانی که انتخاب میکنم به این فرمت باشه
Yoursite.com/CategoryName/ItemNumber
منظور از ItemNumber شماره آگهی است که بصورت مثلا (_i7654) در آخر لینک دیده میشه و در اینجا ذخیره میشه
Table: oc_t_item -> pk_i_id
با احترام
ویرایش:
و همین طور میخوام تو search.php هم این روش رو اجرا کنم
مثلا وقتی در این صفحه چیزی رو جستجو میکنیم لینک به این صورت دیده میشه:
Yoursite.com/search/sOrder,dt_pub_date/iOrderType,desc/pattern,YourSearch/country,IR/regionId,536487/city,CityName/region,RegionName/category,34
که چیزی که من میخوام اینه که بجای CityName آیدی شهر نوشته بشه و بجای RegionName آیدی ایالت نوشته بشه. یعنی منظورم اینه که نمیخوام کلمه تو لینک دیده بشه و بجاش آیدی های اونها نمایش بشه
اگر این موضوع رو حل کنم فقط یک مشکل خواهم داشت که اون هم YourSearch است که کلمه جستجو است که تو لینک دیده میشه که اون رو هم بعد از این روی اون کار میکنم