شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تغییر نوشته های فارسی
با سلام و عرض ادب
یه راهنمائی می خواستم از دوستان . اگه من بخوام به جای اینکه کشور و استان و شهر ثبت کنم ، شهر و بخش و خیابان ثبت کنم می خوام اسامی اونا رو تغییر بدم تو سایت .

یعنی مثلا الان که نوشته انتخاب کشور ( ایران ) --> انتخاب استان --> انتخاب شهر من اینو تغییر بدم به انتخاب شهر --> انتخاب بخش --> انتخاب خیابان از کجا می تونم این اسامی رو تغییر بدم .
سوال دیگه ای که داشتم اگه بخوام یه بلوک اضافه کنم به عنوان مثلا تبلغیات بنری اینو از کجا باید کد روش قرار بدم و چه کدی !؟

دوستان عزیز عذرخواهی می کنم که زیاد شد !!
تبلیغات
ads
در مورد تغییر زبان فایل های موجود در پوشه زبان در مسیر oc-content/languages/fa_IR رو با نرم افزار poedit باز کنید و جستجو تغییر دهید
با سلام متاسافنه با تغییر همه اسامی در همه فایل ها هم موفق به این کار نشدم .... !!
ترجمه های فارسی فقط در فایل های زبان است حتما قالب و هسته رو جستجو تغییر دهید و حتما بعد از تغییر ذخیره نمایید تا فایل mo ایجاد شود
 سپاس شده توسط kmr11
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چه عاملی باعث تغییر رنگ پی وی سی میشود؟ leseom 0 670 ۱۳۹۹-۰۴-۱۰، ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: leseom
Question نوشته ی آگهی های بیشتر mboy 2 2,186 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,975 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  مشکل با اعداد فارسی salar810 1 1,242 ۱۳۹۷-۰۲-۱۳، ۰۹:۲۵ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  تغییر صفحه بعد از ارسال اگهی salar810 1 1,425 ۱۳۹۷-۰۲-۰۹، ۰۹:۱۸ ق.ظ
  [آموزش] تبدیل حروف عربی به فارسی zobu 12 5,049 ۱۳۹۶-۰۸-۱۹، ۰۱:۲۸ ب.ظ
  تغییر ایکن و لگو ی سایت majavanmardi33@gmail.com 3 3,247 ۱۳۹۶-۰۸-۰۹، ۰۹:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: zobu
  تغییر ادرس دامنه با www matin57 1 1,431 ۱۳۹۶-۰۷-۰۵، ۱۲:۲۶ ب.ظ
  تغییر پیام پس از ارسال آگهی radmard 1 1,588 ۱۳۹۶-۰۵-۲۷، ۰۴:۲۱ ب.ظ
  تغییر در آیدی آگهی ها pouyamoradi 3 3,147 ۱۳۹۵-۰۹-۳۰، ۰۱:۴۱ ب.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads