شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفکیک آگهی های ویژه از رایگان
Question 
با سلام.چه جوری میشه کاری کرد که آگهی های رایگان و ویژه از هم جدا بشن و در بخشی که در حال حاضر نامش آگهی های جدید است فقط آگهی های رایگان قرار بگیرند و یک بخش جداگانه هم برای آگهی های ویژه درست کرد؟این رو هم بگم که در فروم گشتم ولی کدهای موجود اون کارایی که من انتظار داشتم رو نداشت.

تبلیغات
ads
در تایپیک http://forum.faosclass.com/showthread.ph...15&pid=977 توضیح داده داده شده برای نمایش ندادن آگهی ویژه در بین آگهی های رایگان از یک شرط آگهی رو چک کنید اگر ویژه بود نشون نده
(۱۳۹۳-۱۱-۱۵، ۰۶:۴۷ ب.ظ)'morteza' نوشته است: در تایپیک http://forum.faosclass.com/showthread.ph...15&pid=977 توضیح داده داده شده برای نمایش ندادن آگهی ویژه در بین آگهی های رایگان از یک شرط آگهی رو چک کنید اگر ویژه بود نشون نده

من این تاپیک را مطالعه کرده بودم.منظورم این است با کدی که شما گفتین آگهی های ویژه اضافه شد و درست کار میکنه ولی من نمیخوام بالای صفحه آگهی های ویژه باشه و پایین اون آگهی های ویژه و رایگان مخلوط باشند بلکه میخواهم بالای صفحه آگهی های ویژه و پایین صفحه آگهی های رایگان باشند.منظورم این است که چه کدی را از چه فایلی باید پاک کنم که این اتفاق بیفتد.ممنون از پیگیری شما

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question نوشته ی آگهی های بیشتر mboy 2 1,630 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Star تغییر flashmassage در صفحه ویرایش آگهی salar810 3 1,184 ۱۳۹۷-۰۶-۲۶، ۰۸:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
Question مشکل در درج آگهی FirstLine 4 1,278 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  حدف استان از عنوان آگهی (منتشرشده) add 3 1,333 ۱۳۹۶-۱۱-۱۴، ۱۱:۱۸ ق.ظ
Music حذف آگهی از سایت add 1 1,311 ۱۳۹۶-۱۱-۰۸، ۱۰:۳۱ ق.ظ
  پاک نشدن آگهی های rahnama 3 1,849 ۱۳۹۶-۱۰-۱۱، ۱۰:۳۱ ق.ظ
  ایجاد صفحه مجزا برای نمایش اگهیهای ویژه matin57 2 1,055 ۱۳۹۶-۰۶-۰۷، ۱۲:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: matin57
  تایید خودکار آگهی های ویژه radmard 3 1,409 ۱۳۹۶-۰۵-۲۷، ۰۴:۲۲ ب.ظ