شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جستجو در پابلیک پروفایل
سلام
من میخوام یک text-box در user-public-profile.php قرار دهم برای جستجو بر اساس آیتم های همان کاربر. (modern theme)
لطفا کمک کنید تا این رو حل کنیم
تبلیغات
ads
متوجه نشدم شما چه موردی خواستین ؟
(۱۳۹۶-۰۸-۲۱، ۱۲:۰۱ ق.ظ)morteza نوشته است: متوجه نشدم شما چه موردی خواستین ؟

خوب در theme modern یک صفحه ای است بنام پابلیک پروفایل که پروفایل کاربر مورد نظر رو نمایش میده همراه با همه اگهی هایی که ثبت کرده است. من میخوام در این صفحه یک جستجو بزارم تا وقتی کسی جستجو کرد فقط در بین اگهی های این کاربر که در همین صفحه نشون میده جستجو بشه نه در کل اگهی های ثبت شده در کل وبسایت.
برای این میخواهم یک textbox در این صفحه بزارم تا وقتی کسی کلمه مورد نظر رو وارد کرد و دکمه جستجو رو زد جستجو کنه و در همین صفحه پابلیک پروفایل اگهی های جستجو شده رو نشون بده.
چنین چیزی امکان نداره که در همین صفحه جستجو کنه دوباره به صفحه جستجو منتقل میشه ولی فکر کنم جستجو براساس id کاربر بشه فکر کنم قبلا دیده بودم شما میتونید جستجو صفحه پروفایل رو جدا تعریف کنین ولی بخواد جستجو کنه دوباره به جستجو اصلی منتقل میشه
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۰۸-۲۱، ۱۱:۱۹ ق.ظ)morteza نوشته است: چنین چیزی امکان نداره که در همین صفحه جستجو کنه دوباره به صفحه جستجو منتقل میشه ولی فکر کنم جستجو براساس id کاربر بشه فکر کنم قبلا دیده بودم شما میتونید جستجو صفحه پروفایل رو جدا تعریف کنین ولی بخواد جستجو کنه دوباره به جستجو اصلی منتقل میشه

باشه به جستجوی اصلی منتقل بشه ولی فقط آگهی های اون کاربر رو جستجو کنه
مثلا وقتی ما در صفحه پابلیک پروفایل کاربر مورد نظر هستیم، در اینجا ما میدونیم آی-دی کاربر چی است. بعد ما آگهی هایی که با این آی-دی ثبت شده اند رو جستجو میکنیم و آگهی های جستجو شده رو لیست میکنیم. این چیزی است که من میخوام ولی نمیتونم بنویسم

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کاربرد پروفایل در صنعت fooladfidar 0 423 ۱۴۰۰-۰۳-۲۷، ۱۲:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: fooladfidar
  جستجو zobu 49 22,855 ۱۳۹۶-۰۸-۱۴، ۱۰:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: zobu
  خطای جستجو sornagostar 2 1,758 ۱۳۹۶-۰۳-۱۴، ۰۳:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: sornagostar
  عدم نمايش فيلد اختصاصي در جستجو stvstv 3 2,641 ۱۳۹۵-۱۱-۰۵، ۱۰:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان