شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف بخشی از مطلب دیفالت
با سلام

نمیدونم مطلبی که گذاشت جا اینجا بوده یا نه همه دوستان ببخشن به بزرگی خودشون

من میخوام این قسمت رو از داخل صفحات آگهی حذف کنم کلا نیاد چیکار کنم ؟

اطلاعات مفید
  • اجتناب از کلاهبرداری با عمل به صورت محلی و یا پرداخت با پی پال
  • هرگز با اتحادیه های غربی، Moneygram و یا دیگر خدمات پرداخت ناشناس پرداخت
  • آیا خرید و فروش نمیکنند خارج از کشور خود را. آیا چک صندوقدار از خارج از کشور خود را قبول نمی
  • این سایت هرگز در هر معامله درگیر می کند و پرداخت، حمل و نقل، معاملات تضمین تحمل کنم، ارائه خدمات سپردن، و یا ارائه "حفاظت خریدار" و یا "صدور گواهینامه فروشنده" 
ممنون میشم کمک کنید
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۰۵-۲۷، ۰۹:۴۹ ب.ظ)samnia نوشته است: با سلام

نمیدونم مطلبی که گذاشت جا اینجا بوده یا نه همه دوستان ببخشن به بزرگی خودشون

من میخوام این قسمت رو از داخل صفحات آگهی حذف کنم کلا نیاد چیکار کنم ؟

اطلاعات مفید
  • اجتناب از کلاهبرداری با عمل به صورت محلی و یا پرداخت با پی پال
  • هرگز با اتحادیه های غربی، Moneygram و یا دیگر خدمات پرداخت ناشناس پرداخت
  • آیا خرید و فروش نمیکنند خارج از کشور خود را. آیا چک صندوقدار از خارج از کشور خود را قبول نمی
  • این سایت هرگز در هر معامله درگیر می کند و پرداخت، حمل و نقل، معاملات تضمین تحمل کنم، ارائه خدمات سپردن، و یا ارائه "حفاظت خریدار" و یا "صدور گواهینامه فروشنده" 
ممنون میشم کمک کنید

سلام - این پیام در صفحه آگهی ظاهر میشه. درداخل قالب پوشه item.php را پیدا کنید و دقیقا این قسمت از کد هارا حذف یا غیر فعال کنید:

<div class="block_list">
      <div id="useful_info">
        <h1 class="title">
          <?php _e('Useful information', OSCLASSWIZARDS_THEME_FOLDER); ?>
        </h1>
        <ul>
          <li>
            <?php _e('Avoid scams by acting locally or paying with PayPal', OSCLASSWIZARDS_THEME_FOLDER); ?>
          </li>
          <li>
            <?php _e('Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services', OSCLASSWIZARDS_THEME_FOLDER); ?>
          </li>
          <li>
            <?php _e('Don\'t buy or sell outside of your country. Don\'t accept cashier cheques from outside your country', OSCLASSWIZARDS_THEME_FOLDER); ?>
          </li>
          <li>
            <?php _e('This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"', OSCLASSWIZARDS_THEME_FOLDER); ?>
          </li>
        </ul>
      </div>
    </div>
دوست عزیز من این چیزی که گفتی رو توی فایل ایتم پیدا نکردم یعنی نبود ؟!

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکات این مطلب را برای باربری زمینی به ترکیه مورد توجه قرار دهید seoupdate 0 546 ۱۴۰۰-۰۴-۰۲، ۰۴:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: seoupdate

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads