شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف جدید ترین اگهی ها ازصفحه اصلی
سلام 
من اگر بخواهم جدید ترین اگهی ها را از صفحه اصلی بردارم باید چکار کنم

تبلیغات
ads
وارد هاستت شو

www/oc-content/themes/{yourtheme}/main.php

کد های مربوط به اون بخش رو پاک کن  resim

دقیقا میشه کدش را مشخص کنید که چی هست
چون من میخام از صفحه اول بردارمش و در صفحات داخلی در ستون کنار صفحه اضافه اش کنم .

کد php:
<div class="latest_ads">
<
h1><strong><?php _e('Latest Listings''bender') ; ?></strong></h1>
 <?php if( osc_count_latest_items() == 0) { ?>
    <div class="clear"></div>
    <p class="empty"><?php _e("There aren't listings available at this moment"'bender'); ?></p>
<?php } else { ?>
    <div class="actions">
      <span class="doublebutton <?php echo $buttonClass?>">
           <a href="<?php echo osc_base_url(true); ?>?sShowAs=list" class="list-button" data-class-toggle="listing-grid" data-destination="#listing-card-list"><span><?php _e('List''bender'); ?></span></a>
           <a href="<?php echo osc_base_url(true); ?>?sShowAs=gallery" class="grid-button" data-class-toggle="listing-grid" data-destination="#listing-card-list"><span><?php _e('Grid''bender'); ?></span></a>
      </span>
    </div>
    <ul class="listing-card-list <?php echo $listClass?>" id="listing-card-list">
        <?php
            $i 
0;
            while ( 
osc_has_latest_items() ) {

$class '';
                if(
$i%== 0){

$class 'first';
                }

bender_draw_item($class);

$i++;
            }

?>
    </ul>
    <div class="clear"></div>
    <?php if( osc_count_latest_items() == osc_max_latest_items() ) { ?>
        <p class="see_more_link"><a href="<?php echo osc_search_show_all_url() ; ?>">
            <strong><?php _e('See all listings''bender') ; ?> &raquo;</strong></a>
        </p>
    <?php ?>
<?php 
?>
</div> 
یعنی به عبارتی از شروع تگ 
کد php:
<div class="latest_ads"
تا اخر جایی که بسته میشه از ادیتور مناسب مثل notepad++ استفاده کنی به راحتی می تونی پیداش کنی

تبلیغات
ads
ممنون از پاسخ شما
من میخام یک سری گروه ها را تو صفحه اول نشان بدم یک سری نشان ندم امکانش هست؟
به عبارتی میخاستم بر اساس شهر ها رو صفحه اصلی یاشه و داخل صفحاتم یک سری گروه دیگه یاشه؟

از تنظیمات نمی تونید دسته بندی رو مخفی کنید حداقل این که من ندیدم ولی با استفاده از css و کمی تغییر تو قالب می تونید این کار رو بکنید

ولی اگه می خواید این طوری باشه که لیست شهر ها رو بیاره بعد وقتی روش کلید میشه بره داخل دسته بندی ها و داخل دسته بندی ها فقط آگهی های مربوط به اون شهر رو نشون بده به صورت پیش فرض همچین امکانی روش نیست و اگه رو شهر کلیک کنی میره آگهی های اون شهر یا استان رو میاره 
ولی با تغییر میشه همچین کاری کرد یکم سخته ولی resim
البته اینا با اطلاعاتی بود که تو چند روز کسب کردم شاید اساتید راه های بلد باشن
من الان به این صورت تونستم این کار را انجام بدم 
divar.hostraygan.ir
اما خوب تو لیست هست 
من میخام یک چیزی مثل این را درست کنم 
divar.ir
الان کاری  که اینجا انجام داده اینه که به ازای شهر های مختلف ساب دامین ایجاد کرده

میشه بگین چطوری میتونم لیست گروه ها را سمت راست صفحات داخلی بیارم ؟
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  در خواست شمارنده برای اگهی xpstb 5 2,254 ۱۳۹۶-۰۳-۱۸، ۰۸:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  نمایش آگهی ها بصورت راندم یا اتفاقی در صفجه اصلی asareza 0 1,587 ۱۳۹۳-۱۰-۰۶، ۰۲:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: asareza

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads