شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شد بن کردن
سلام
در کنترل پنل در این قسمت: Admin-Panel -> Users-> Ban rules
میتوانیم یک یوزر را بن کنیم
که میتوانیم با استفاده از ایمیل کاربر اون رو بن کنیم. و یک دلیل هم اونجا مینویسیم.
به این شکل:
Ban name / Reason: بخاطر اسپم کردن
E-mail rule: ایمیل کاربر
وقتی کاربر خواست وارد سایت شود، در فلش-ارور یک پیام خواهد گرفت (Your current email is not allowed) و از وارد شدن به سایت جلوگیری میشود.

خوب من اینجا یک سوال دارم: من میخوام اون بالا که یک دلیل نوشتیم برای بن کردن، اون رو هم در فلش-ارور نشون بده. خواهشا برای انجام دادن این کمکم کنید
تبلیغات
ads
این چیزایی که میگی بهتره به سایت مرجع بگی تو نسخه های بعدی بزاره Big Grin کلا شخصی سازی میکنی و باید برای شخصی سازی حداقل یه اطلاعاتی در این زمینه داشته باشی چون توی انجمن منتظر باشی برا جواب چون وقت 99 درصد من و کاربرای دیگه درگیر کارهاشون هست.
(۱۳۹۵-۰۵-۳۱، ۱۱:۳۹ ق.ظ)morteza نوشته است: این چیزایی که میگی بهتره به سایت مرجع بگی تو نسخه های بعدی بزاره Big Grin کلا شخصی سازی میکنی و باید برای شخصی سازی حداقل یه اطلاعاتی در این زمینه داشته باشی چون توی انجمن منتظر باشی برا جواب چون وقت 99 درصد من و کاربرای دیگه درگیر کارهاشون هست.

بابا تو انجمن اصلی فقط یک نفر خوب بلده (تسءو) اون هم ناز میکنه.
من خیلی امتحان کردم شما از اونها زیاد میدونید
حتی یک بار یک سوال رو هم از شما پرسیدم و هم از تسو که شما جواب دادید ولی تسو نتونست
البته اونها نمیدونند و نمیگن. چون اگه بدونند میگن. مثل ما ایرانی ها نیستند که به هیچکس اطلاعات نمیدیم
خوبیش اینه که شما مثل بعضی ایرانی ها که فقط میخوان خودشون بدونند نیستید. یعنی اگر چیزی رو بلد باشید و کسی سوال کنه میگید.
و دوباره از شما بابت همه جواب هایی که تو این انجمن به سوال های من دادید سپاس گذاری میکنم
شما لطف دارید چیزی نشد نداره کسی که با او اس کلاس کار کنه میدونه چی به چیه چطوریه و یکمی به php اینا مسلط باشه و کنجکاو باشه با یه جستجوی ساده با نرم افزارهای جستجوگر میتونید محل فایل رو پیدا کنید و فراخوانی های لازم رو انجام دهید و فقط نیاز به وقت و فرصت هست
در مورد صحبتی که کردید یه توضیحی میدم با اینکه جاش اینجا نیست اگه میخواستیم یه اسکریپتی یا چیزی فقط در انحصار خودمون باشه مثل بعضی سایت ها خیلی راحت این کار رو میکردیم و ما در قبال این کارها مسئول نیستیم که صدرصد جواب بدیم و یا حل مشکل کنیم و این سایت منبع درامد یا جای کسب و کار ما نیست که کلا وی ای پی یا موارد مشابهی که سایت های دیگه انجام میدن قرار بدیم فقط برای کمک به برخی دوستان و کسایی که میخوان از این سیستم استفاده کنند و هزینه های کلانی که برای یک سایت آگهی میگیرن رو کم کنیم متاسفانه توی ایران چیزی که رایگان باشه خدمات میده با قیمت کم به یه چشم دیگه نگاه میکنند همین قالب دیوارچه یا پلاگین های مشابه یا اپ که قرار دادیم توی سایت های دیگه به قیمت بسیار بالایی میفروشن و درامد خوبی هم دارند ولی کاربر ما میاد میگه لطفا قیمت کم بدین که الان عرف بازار توی طراحی قیمت بالایی داره و حدود 500 و 600 تومان به بالا است منظور طراح هست نه یه وبمستر یا آماتور یا ریپر
تبلیغات
ads
اینم برای شما Wink

اول این تابع رو به فانکشن قالب یا هر جایی که میخواین اضافه کنین
کد php:
   function osc_is_email_banned_text($email$rules null) {

if($rules==null) {

$rules BanRule::newInstance()->listAll();

}

$email strtolower($email);

foreach($rules as $rulee) {

$rule str_replace("*"".*"str_replace(".""\."strtolower($rulee['s_email'])));

if($rule!='') {

if(substr($rule,0,1)=="!") {

$rule '|^((?'.$rule.').*)$|';

} else {

$rule '|^'.$rule.'$|';

}

if(preg_match($rule$email)) {

return $rulee['s_name'];

}

}

}

return false;

بعدش برید چک کنید هر این پیام Your current email is not allowed نشون میده پیدا کنید و به صورت زیر تغییرش بدید یعنی این چند خطوط رو بهش اضافه کنید مثلا من جستجو کردم فایل تماس با ما به ادرس زیر
\oc-includes\osclass\controller\contact.php

جستجو کردم و این متن رو داخل یه شرط پیدا کردم بصورت زیر
کد php:
if($banned==1) {

osc_add_flash_error_message_m('Your current email is not allowed'));

$this->redirectTo(osc_contact_url());

خب اینو به این صورت تغییر بدین
کد php:
if($banned==1) {

$text osc_is_email_banned_text($yourEmail);

osc_add_flash_error_message_m('Your current email is not allowed : '.$text));

در کل چون چک کرده ایمیل بن شده داخل شرط ما تابعی که اول ایجاد کردیم متنش رو نشون میدیم

کد php:

همین$yourEmail ممکنه توی هر فایل و مسیری فرق کنه قبل شرط نوشته این ورودی رو خودتون چک کنین
(۱۳۹۵-۰۶-۰۱، ۰۸:۴۷ ب.ظ)morteza نوشته است: اینم برای شما Wink

اول این تابع رو به فانکشن قالب یا هر جایی که میخواین اضافه کنین
کد php:
   function osc_is_email_banned_text($email$rules null) {

if($rules==null) {

$rules BanRule::newInstance()->listAll();

}

$email strtolower($email);

foreach($rules as $rulee) {

$rule str_replace("*"".*"str_replace(".""\."strtolower($rulee['s_email'])));

if($rule!='') {

if(substr($rule,0,1)=="!") {

$rule '|^((?'.$rule.').*)$|';

} else {

$rule '|^'.$rule.'$|';

}

if(preg_match($rule$email)) {

return $rulee['s_name'];

}

}

}

return false;

بعدش برید چک کنید هر این پیام Your current email is not allowed نشون میده پیدا کنید و به صورت زیر تغییرش بدید یعنی این چند خطوط رو بهش اضافه کنید مثلا من جستجو کردم فایل تماس با ما به ادرس زیر
\oc-includes\osclass\controller\contact.php

جستجو کردم و این متن رو داخل یه شرط پیدا کردم بصورت زیر
کد php:
if($banned==1) {

osc_add_flash_error_message_m('Your current email is not allowed'));

خب اینو به این صورت تغییر بدین
کد php:
if($banned==1) {

osc_add_flash_error_message_m('Your current email is not allowed : '.$text));

در کل چون چک کرده ایمیل بن شده داخل شرط ما تابعی که اول ایجاد کردیم متنش رو نشون میدیم

کد php:

همین$yourEmail ممکنه توی هر فایل و مسیری فرق کنه قبل شرط نوشته این ورودی رو خودتون چک کنین

خیلی شفاف توضیح دادید و موفق شدم انجام بدم
بی نهایت تشکر می کنم  Wink

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نحوه باز کردن قفل دیجیتال ava96 0 638 ۱۳۹۹-۰۲-۱۰، ۱۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ava96
  آیا برای خرید بیت کوین وارد کردن اطلاعات شخصی الزامی است؟؟؟ bitmehr 0 643 ۱۳۹۹-۰۲-۰۲، ۰۵:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
Thumbs Up اصول دم کردن چای ashiyane24 0 442 ۱۳۹۹-۰۱-۱۴، ۰۲:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: ashiyane24
  پیدا کردن آدرس دسته بندی ها Layer 2 1,459 ۱۳۹۷-۰۳-۱۶، ۱۰:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Information محدود کردن مناطق sun.night902 1 1,192 ۱۳۹۶-۰۸-۲۳، ۰۹:۱۴ ب.ظ
  [حل شد] اضافه کردن تصویر به آگهی ویژه radmard 8 3,291 ۱۳۹۶-۰۵-۱۷، ۰۷:۲۵ ب.ظ
  مشکل در وارد کردن اطلاعات از اکسل به او اس کلاس maadcn 4 4,165 ۱۳۹۶-۰۴-۰۳، ۰۳:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: jetset
  [حل شد] ولیدیت کردن آگهی zobu 9 3,081 ۱۳۹۵-۰۵-۱۵، ۰۸:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  اضافه کردن مدل ماشین به عنوان آگهی kala 1 1,735 ۱۳۹۵-۰۴-۲۸، ۰۳:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  غیر اجباری کردن فیلد ایمیل nasimesaba101 15 5,689 ۱۳۹۵-۰۴-۱۳، ۱۰:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: zobu

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads