شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شد تعداد سرچ
سلام
وقتی ما در صفحه main.php و یا در search.php جستجو میکنیم در صفحه search.php لیست آگهی های پیدا شده رو میاره
سوالم این است که من در صفحه search.php چه کدی رو بزارم تا تعداد آگهی های پیدا شده رو هم به شماره بگه؟
تبلیغات
ads
از کد زیر استفاده کنید

کد php:
               $search_number bender_search_number();

printf(__('%1$d - %2$d of %3$d listings''bender'), $search_number['from'], $search_number['to'], $search_number['of']); 
(۱۳۹۵-۰۵-۳۱، ۱۱:۳۵ ق.ظ)morteza نوشته است: از کد زیر استفاده کنید

کد php:
               $search_number bender_search_number();

printf(__('%1$d - %2$d of %3$d listings''bender'), $search_number['from'], $search_number['to'], $search_number['of']); 

ممنون از جوابتون
اول اینکه تم من modern است و این فانکش اگر اشتباه نکنم ماله تم بندره
دوما هم من این رو امتحان کردم ولی فانکش رو میگه آندیفاین است و ارور میده:
Fatal error: Call to undefined function bender_search_number() in C:\wamp\www\oc-content\themes\modern\search.php on line 209
خب تابع رو بردارین از تم بندر اینم تابعش

کد php:
       function bender_search_number() {

$search_from = ((osc_search_page() * osc_default_results_per_page_at_search()) + 1);

$search_to   = ((osc_search_page() + 1) * osc_default_results_per_page_at_search());

if$search_to osc_search_total_items() ) {

$search_to osc_search_total_items();

}

return array(

'from' => $search_from,

'to'   => $search_to,

'of'   => osc_search_total_items()

);

تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۶-۰۱، ۰۱:۵۴ ب.ظ)morteza نوشته است: خب تابع رو بردارین از تم بندر اینم تابعش

کد php:
       function bender_search_number() {

$search_from = ((osc_search_page() * osc_default_results_per_page_at_search()) + 1);

$search_to   = ((osc_search_page() + 1) * osc_default_results_per_page_at_search());

if$search_to osc_search_total_items() ) {

$search_to osc_search_total_items();

}

return array(

'from' => $search_from,

'to'   => $search_to,

'of'   => osc_search_total_items()

);

خیلی ممنون.
وقتی چیزی رو جستجو میکنم عدد درست رو نشون میده ولی وقتی چیزی نمینویسم و خالی جستجو میکنم همیشه عدد 1200 نشون میده. چرا؟ وقتی جستجو خالی است باید عدد کل آگهی ها رو نشون بده نه؟ ولی چرا 1200 نشون میده؟ من شک کردم اول شاید کل آگهی ها 1200 تا است ولی بعد یک آگهی خودم اضافه کردم و دوباره اجرا کردم دیدم دوباره 1200 نشون میده. چرا؟ ولی وقتی یک کلمه جستجو میکنم درست میگه چند تا آگهی پیدا شد

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طراحی داخلی مغازه چگونه میتواند باعث افزایش تعداد مشتری شود؟ sara2020 0 511 ۱۳۹۹-۰۷-۲۱، ۱۱:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: sara2020
  تعداد نمایش zobu 0 1,407 ۱۳۹۵-۰۶-۰۴، ۰۳:۲۰ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  تعداد بازدید از آگهی hamiddax 3 2,975 ۱۳۹۳-۱۲-۲۰، ۱۲:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: rm68

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads