شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شد شماره ای دی
سلام

در این آدرس شماره یوزر ذخیره میشه. که از نوع int(10) و بصورت AUTO_INCREMENT می باشد
Table: oc_t_user -> pk_i_id 

اگر توجه کنید از نوع اینت و تا 10 شماره میشه ذخیره کرد. ولی وقتی من تو phpMyAdmin به صورت دستی میخوام یوزر اضافه کنم وقتی یک عددی مانند "8888888888" و یا هر عددی بزرگتر از این رو مانند "999999999999999" برای آیدی یوزر میدم تو دیتابیس "4294967295" ذخیره میکنه و بعد دیگه تو وبسایت نمیزاره یوزر اضافه کنیم. حتی اگر این یوزری که اضافه کردم رو پاک کنم باز هم نمیزاره یوزر جدیدی اضافه کنم.

و اما سوال اول: خوب این نوعش اینت 10 است، چرا نمیزاره مثلا "9999999999" که 10 رقمی است رو اضافه کنیم و بیشتر از "4294967295" اجازه نمیده
سوال دوم: اینه که من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم که این کد که میگه از شماره "4294967295" بیشتر یوزر اضافه نکن و حتی میگه اگر شماره "4294967295" اضافه شد و حتی اگر پاک شد هم اجازه نده دیگه یوزر اضافه بشه. یعنی اگر یک بار با این آیدی یوزر اضافه کنی و بعد حتی پاک هم کنی دیگه محاله بتونی یوزر اضافه کنی و کلا یوزر ساختن از بین میره. اگر این کدش رو توی او-اس-کلاس برام پیداش کنید ممنون میشم. واقعیتش اینه که خیلی از کاربران ثبت نام میکنند و بعد ایمیلشون رو تایید نمیکنند و من این یوزرها رو پاک میکنم و شماره آیدی کاربران همینجور میره بالا. برای این شاید تو آینده نیاز داشتم مثلا نوع آیدی رو بزارم int(20)
سوال سوم: اصلا چرا "4294967295"؟ چرا یک شماره کم و یا یک شمار زیاد نه؟ چه چیز خاصی تو این شماره هست که این رو لیمیت گذاشتن؟
با احترام
تبلیغات
ads
دیتابیس قوانین عددی خودش رو داره توی این لینک میتونید ببینید
چرا اجازه اضافه نمیده چون اخرین عددی رو که ساختی و تو AUTO_INCREMENT مونده باید اونو رو هم به یه عدد پایین برگردونی
با کد زیر در sql دیتابیس بزن به عددی که میخوای بگرده رو بنویس مثلا من سه تا کاربر دارم مینویسم از چهار شروع کنه به ثبت دوباره Wink

کد php:
ALTER TABLE oc_t_user AUTO_INCREMENT=

حالا اگه یه زمانی دیدی کاربرا زیاد شدن میتونی bigint بزاری
(۱۳۹۵-۰۴-۲۹، ۱۲:۱۴ ب.ظ)morteza نوشته است: دیتابیس قوانین عددی خودش رو داره توی این لینک میتونید ببینید
چرا اجازه اضافه نمیده چون اخرین عددی رو که ساختی و تو AUTO_INCREMENT مونده باید اونو رو هم به یه عدد پایین برگردونی
با کد زیر در sql دیتابیس بزن به عددی که میخوای بگرده رو بنویس مثلا من سه تا کاربر دارم مینویسم از چهار شروع کنه به ثبت دوباره Wink

کد php:
ALTER TABLE oc_t_user AUTO_INCREMENT=

حالا اگه یه زمانی دیدی کاربرا زیاد شدن میتونی bigint بزاری

ممنون بابت جواب  Wink
امتحان کردم وقتی مثلا سه تا کاربر دارم و میزنم ALTER TABLE oc_t_user AUTO_INCREMENT=2 باز هم میاد از چهار کاربر ادد میکنه  Blush  
البته این رو قبلا خونده بودم یادم رفته بود  Smile
با احترام

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شماره تماس vahid 14 4,195 ۱۳۹۶-۰۷-۱۶، ۰۱:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  تبدیل شماره تماس کاربران به عکس kala 2 1,828 ۱۳۹۳-۱۱-۱۵، ۰۶:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads