شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شد مشکل - لوکیشن
با سلام
اگر دو تا شهر همنام در دو استان مختلف باشه و جستجو رو بر اساس لوکیشن انجام بدیم، در بالای صفحه search.php در search-bar اشتباه نشون میده
برای مثال اگر شهر (شهر ایکس) در دو استان آذربایجان شرقی و تهران باشه، با تم modern theme و (Location(dropdown ، وقتی تهران رو انتخاب کنی و بعد (شهر ایکس) رو انتخاب کنی و دکمه سرچ رو بزنی، سرچ به درستی انجام میشه ولی در بالا قسمت search-bar ، شهر (شهر ایکس) استان آذربایجان شرقی رو نشون میده

به این صورت:
(»آذربایجان شرقی » شهر ایکس » Search results: عبارت جستجو)

کد search-bar در اینجا قرار داره:oc-content\themes\modern\header.php

کد php:
<?php
    osc_show_widgets
('header');

$breadcrumb osc_breadcrumb('&raquo;'false);

if$breadcrumb != '') { ?>
    <div class="breadcrumb">
        <?php echo $breadcrumb?>
        <div class="clear"></div>
    </div>
<?php

}
?>

آیا میتونیم این مشکل رو رفع کنیم؟
تبلیغات
ads
والا تا حالا چنین مشکلی پیش نیاومده اگر این مشکل در breadcrumb هست این تابع رو بررسی کن چون اگر براساس اسم جستجو بشه بطبع اولین گزینه دیتابیس رو میاره و نشون میده ولی اگر براساس id باشه این مشکل پیش نمیاد
(۱۳۹۶-۰۷-۱۸، ۱۲:۵۳ ب.ظ)morteza نوشته است: والا تا حالا چنین مشکلی پیش نیاومده اگر این مشکل در  breadcrumb هست این تابع رو بررسی کن چون اگر براساس اسم جستجو بشه بطبع اولین گزینه دیتابیس رو میاره و نشون میده ولی اگر براساس id باشه این مشکل پیش نمیاد

در تم modern اگر شما دقیقا این کاری که گفتم رو انجام بدید میبینید.
من نتونستم ایرادش رو پیدا کنم
باید تابع مربوط به breadcrumb رو بررسی کنین نه تم رو البته فکر کنم به تم ارتباطی نداشته باشه
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۰۷-۲۰، ۰۱:۵۹ ب.ظ)morteza نوشته است: باید تابع مربوط به breadcrumb  رو بررسی کنین نه تم رو البته فکر کنم  به تم ارتباطی نداشته باشه

تابع breadcrumb رو برسی کردم چیزی پیدا نکردم. خوب این فقط مشکل من نیست که. این یک باگه که من پیدا کردم. وقتی دو شهر همنام در دو استان مختلف است این ایراد پیش میاد. اگر خودتون تست کنید متوجه میشید منظور من چیه
(۱۳۹۶-۰۷-۲۰، ۱۰:۵۹ ب.ظ)zobu نوشته است:
(۱۳۹۶-۰۷-۲۰، ۰۱:۵۹ ب.ظ)morteza نوشته است: باید تابع مربوط به breadcrumb  رو بررسی کنین نه تم رو البته فکر کنم  به تم ارتباطی نداشته باشه

تابع breadcrumb رو برسی کردم چیزی پیدا نکردم. خوب این فقط مشکل من نیست که. این یک باگه که من پیدا کردم. وقتی دو شهر همنام در دو استان مختلف است این ایراد پیش میاد. اگر خودتون تست کنید متوجه میشید منظور من چیه

خب من امروز این تابع رو بررسی کردم شما برای بررسی خوب باید از ادیتور حرفه ای استفاده کنید مثلا phpstrom که توابع وابسته به هم رو میشه ردیابی کرد
توی تابع breadcrumb اگر استان و شهر هر دو انتخاب شه این مشکل پیش نمیاد ولی اگه فقط شهر انتخاب بشه مطمئنا اولین شهر رو بر میگردونه
(۱۳۹۶-۰۷-۲۴، ۰۱:۱۳ ب.ظ)morteza نوشته است:
(۱۳۹۶-۰۷-۲۰، ۱۰:۵۹ ب.ظ)zobu نوشته است:

خب من امروز این تابع رو بررسی کردم شما برای بررسی خوب باید از ادیتور حرفه ای استفاده کنید مثلا phpstrom که توابع وابسته به هم رو میشه ردیابی کرد
توی تابع breadcrumb  اگر استان و شهر هر دو انتخاب شه این مشکل پیش نمیاد ولی اگه فقط شهر انتخاب بشه مطمئنا اولین شهر رو بر میگردونه

نه من با لوکیشن drop-down هم کشور و هم استان و هم شهر رو انتخاب میکنم ولی اولین شهر رو برمیگردونه. شما همونجوری که در بالا توضیح دادم دو تا شهر همنام در دو استان مختلف اضافه کنید و نتیجه رو ببینید خودتون.
تبلیغات
ads
بزارید امتحان کنم ببینم چطوریه اصلا؟ همچنین نسخه او اس کلاس شما چنده؟
(۱۳۹۶-۰۷-۲۵، ۰۱:۲۶ ب.ظ)morteza نوشته است: بزارید امتحان کنم ببینم چطوریه اصلا؟ همچنین نسخه او اس کلاس شما چنده؟

ممنون

osclass.3.7.4
Modern theme
امتحان کردید؟
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در نمایش اعشار wiseman10 1 620 ۱۳۹۹-۰۷-۲۶، ۰۵:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: wiseman10
Question مشکل در درج آگهی FirstLine 4 1,671 ۱۳۹۷-۰۳-۲۳، ۱۰:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل با اعداد فارسی salar810 1 1,143 ۱۳۹۷-۰۲-۱۳، ۰۹:۲۵ ق.ظ
Smile مشکل در ارسال اگهی 8077 1 1,375 ۱۳۹۶-۱۰-۰۱، ۰۲:۲۶ ب.ظ
  مشکل در ارسال اگهی و ارور 500 matin57 3 2,078 ۱۳۹۶-۰۶-۲۱، ۰۴:۴۳ ب.ظ
  مشکل در ویرایش قالب matin57 10 4,182 ۱۳۹۶-۰۶-۰۶، ۱۲:۰۳ ق.ظ
  مشکل در نمایش آدرس در صفحه گوگل sornagostar 5 2,045 ۱۳۹۶-۰۵-۲۵، ۰۶:۳۵ ب.ظ
  مشکل در وارد کردن اطلاعات از اکسل به او اس کلاس maadcn 4 4,086 ۱۳۹۶-۰۴-۰۳، ۰۳:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: jetset
  مشکل ImageResizer.php sornagostar 0 1,011 ۱۳۹۶-۰۳-۰۸، ۱۲:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: sornagostar
Exclamation مشکل حذف سرخود صفر ها در ارسال آگهی saleh2015 3 2,354 ۱۳۹۵-۱۲-۰۵، ۱۰:۰۴ ق.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads